Funakoshi Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Chciałbym kupić gripy firmy Bontrager model XXX lite. Sporo szukałem, mimo to nie udało mi się znaleźć na terenie Warszawy. Czy ktoś z was wie gdzie gdzie można je kupić, najlepiej w Wawie? Wiem że można w necie ale zależy mi na szybkim kupnie i odbiorze osobistym, jak nigdzie nie znajdę zamówię w internecie.
kezcuzj Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Odwiedź Nowowiejską. Tam ostatnio kupowałem i widziałem.
Funakoshi Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Napisano 6 Czerwca 2010 Dzięki jutro pojade, mam blisko. Ktoś jeszcze zna jakieś sklepy na terenie Warszawy?
ukaniex Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 http://skleprowerowy.pl/www/artykul/4114/Kontakt/ Mają Bontangera.
Funakoshi Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 Sprawdzę to. Na Nowowiejskiej dziś byłem i nie dostałem gripów Dzwoniłem i mówią że nie mają Bontragera w żadnym ze swoich sklepów. Zamawiam z internetu, nie mam wyboru.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.