kosmonauta80 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Potrzebuję kupić oponę typu semislick i się zastanawiam, do którego sklepu najlepiej się udać by było tanio i sprzedawca dobrze doradził. Co proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Poszukaj na necie, na pewno znajdziesz dobrą ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 słuchaj, ja jestem handlowcem i znam temat od kuchni: 1. zakupy z internetu: plusy: - jest tanio - jak się znasz na sprzęcie montażu itp minusy : - jest tanio ale traci klient bo walczy o cenę a nie obsługę i prowadzi to do tego że fachowców będzie trzeba szukać daleko bo nie będzie opłacało się zatrudniać lepszych ludzi. Wystarczy byle łepek jak tanio to i tak sprzeda. ( taka jest tendencja w sklepach - patrz RTV, Saturn , mediamarkt itp. jeden się zna i 10 pelętaczy którzy gadają takie bzdety że lepiej ich nie słuchać) - rezygnujesz z dobrego kontaktu i historii zakupowej w sklepie - sklep cię zna, płacisz drożej ale jak masz problem to przyjeżdżasz i gość mówi: "o witam Panie "Piotrku" co się stało niedobrego..." masz kontakt. Trochę się rozpisałem ale ja zawsze kupuje w sklepie bo kontakt, pomoc i rada to jest najważniejsza rzecz. Zawsze możesz się czegoś dowiedzieć, kogoś poznać itp. PS> nie pomyślcie że się żalę bo u mnie sprzedaż jest super tylko staram się wskazać to co jest lepsze z mojego punktu widzenie i doświadczenia i nikogo nie chciałem obrazić ( czyt. Saturny itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.