Qamal Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam, znalazłem na allegro bluzę w dość niskiej cenie http://www.allegro.p...nisex_smxl.html i zastanawiam się czy brać albo lepiej kupić coś lepszego bo właściwie jak jest zimno to dużo nie jeżdze bo zazwyczaj wtedy jest mokro... Dziękuję za odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Go23 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 nie wiem czy bluza, która nie jest rozpinana na całej długości jest dobrym pomysłem, przy zwykłej koszulce zamek 3/4 dla mnie to minimum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0cent Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Zależy kto jak jeździ. Ja długi, gruby rękaw zakładam poniżej -15 Do tej temperatury to wystarczy cienki polarek z długim rękawem (przewiewność) a na to kamizelka z softshella (trzyma ciepło, ale nie przegrzewasz się). Taka bluza to się może przydać do rekreacyjnej jazdy na 60% HR max na jesień zimną Kup se coś innego za tą kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.