kkrzychu Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Witam, właśnie dziś zakupiłem sobie licznik sigmy bc509. Wszystko było by fajnie gdyby nie to że urządzonko nie chce się wyłączyć gdy nie jest używane, przechodzi tylko w taki jakby stan czuwania i pokazuje bc509 na swoim ekranie. Czy ten licznik da się wyłączyć w inny sposób niż wyjęcie baterii?? Czy może tak musi być a stan ten nie wpływa na długość użytkowania baterii?? Proszę o odpowiedź najlepiej posiadaczy. Dziękuję i Pozdrawiam
ugupu Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Witaj, Chyba każdy licznik tak ma. Ja posiadam Sigmę 1200 i tak jest, w poprzednim VDO c8 też tak było. Jak wyjmiesz baterię to możesz stracić ustawienia rozmiaru koła i dystanse. Chyba, że ma podtrzymanie pamięci. Pozdrawiam, Janek
Mod Team michuuu Napisano 6 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 6 Czerwca 2010 Przechodzi w stan czuwania i pokazuje zegar albo logo sigmy albo typ licznika. Tak ma być, obrót koła ożywia inne funkcje.
simulacrum Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Moja 1609 też tak ma. Baterii lepiej nie wyjmuj, bo 509 nie ma podtrzymania pamięci.
Rophoe Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Autor chyba nigdy licznika nie miał Każdy licznik tak ma.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.