Mordrag122 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Skrzywiłem sobie zębatkę od mojego roweru na 36z (długa historia ) i teraz muszę kupić nową ale akurat nie mam kasy więc muszę pożyczyć dlatego zależy mi żeby była jak najtańsza, najlepiej taka jaka była orginalnie w Sign DSie. Jaką kupić i skąd żeby pasowała ? Nie wiem może ta będzie dobra http://allegro.pl/item1058575322_nowa_zebatka_dartmoor_sting_niebieska_36z_w_grat.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamild Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Napisz jaką masz korbę bo są różne rozstawy otworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordrag122 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Napisz jaką masz korbę bo są różne rozstawy otworów Truvativ Hussefelt oryginalną taką jaka jest w Sign DSie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Tego Dartmoora nie ma sensu , słaby wyznacznik jakośc/cena . Poszukaj zębatek z SLX 36t często ktoś takie sprzedaje NÓWKI z kupionych korb , moją dorwałem za 25zł całkiem nową . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordrag122 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Eh.. takiej nigdzie nie ma ... potrzebuje ją teraz, może jakąś inną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Olek123 w dziale sprzedam ma prawie nową od Alivio za ~30zł, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordrag122 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wolałbym jakąś nową zębatkę (wiem że to głupota ale już tak mam) ale jak nie będzie innej to ta dramator będzie pasować ? mam nadzieje, że jak za 60zł to będzie lepsza od tej co miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroxd Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Taak tanio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordrag122 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No nie mam nie wiadomo ile na zębatkę ... ale będzie pasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dartmoor podejdzie , tylko trzeba będzie troszkę kominy dociąć aby naszło . Za 70zł chodziły blaty Shamana po 66g , a nawet za 100zł idzie dorwać e 13 48 g więc dartmoor za 60zł o wadze powyżej 100g się nie opłaca ale nie tylko ze względu na wagę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordrag122 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Napisałem do olek123 czekam na odpowiedz, ale jak nie wypali to podajcie jakiś konkretny model najlepiej link do sklepu, bo jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o części PS. Ma się rozumieć, że Shimano Alivio będzie pasować idealnie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordrag122 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Napisałem do olek123 czekam na odpowiedz, ale jak nie wypali to podajcie jakiś konkretny model najlepiej link do sklepu, bo jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o części PS. Ma się rozumieć, że Shimano Alivio będzie pasować idealnie tak ? dsf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.