Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] HeadShok Fatty serwis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podobny, acz kolwiek nie do końca temat był i pozwoliłem sobie konkretny założyć, nie besztać mnie :)

Więc jak w opisie, gdzie w wawie oddać Fatty'ego poza eX na Śniegockiej tak żeby było taniej, ale dobrze :blink:

Mam go już wydłubanego.

Z góry dziękować.

Napisano

Pomocy, chciałbym go oddać w nadchodzącym tygodniu, mam już straszne ciśnienie na jazdę, a chcę żeby go ktoś przejrzał bo po tym jak wyglądał damper może i do niego nikt nie zaglądał.

Chciałbym jednak trochę taniej niż w Ar-Mar bo reanimacja dampera trochę mnie zabiła, a jeszcze heble muszę kupić :|

Oczywiście mogą być też okolice wawy, nie bardzo chcę wysyłać.

Napisano

Wykonalne, już nad tym myślałem, tylko jeden klucz potrzebny nawet nie jest drogi.

Tylko pozostaje kwestia skąd wytrzasnąć ewentualne potrzebne części?

Nie będę kombinował, ja się znam na swojej robocie, to chciałbym dać komuś co już nie raz to robił :)

W rowerku to ja mogę sobie napęd, przerzutki, hamulce, piasty i inne duperele ogarnąć.

Napisano

Już nie, ale mają mechanika co robił canony, albo w canonie (nie dosłyszałem) i ogarnie temat, no i w ludzkiej cenie :)

Tak offtopowo - kiedyś tam trafiłem przez przypadek jak szczyl byłem se swoim Scott'em Pinto :) Tak dawno to było że nawet nie pamiętam, będzie z 15 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...