Gość Einstein Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Witam, Właśnie stoję przed dylematem przy kupnie roweru. Mam do wyboru dwa: - Kross Black Edition za 999 zł (ten o którym tu się już pisało z tarczami, ramą 6061, tył shimano Acer, osprzęt Shimano) - Arkus Vip 5.0 za 949 zł (ta sama rama, v-brake, tył smimano acer, osprzęt shimano) Który Waszym zdaniem jest lepszy i wart uwagi?? Ma mi służyć do wpadów rowerwoych poza miasto tak ok 20 km na raz Proszę o pilną odpowiedź
sorella Napisano 10 Czerwca 2010 Napisano 10 Czerwca 2010 - Arkus Vip 5.0 za 949 zł (ta sama rama, v-brake, tył smimano acer, osprzęt shimano) cena za ten rower dość kosmiczna, można go kupić sporo taniej, np. http://rower-sport.pl/index.php?products=product&prod_id=289 ale jak masz kase lepiej kup ten drugi
Pytanie
Gość Einstein
Witam,
Właśnie stoję przed dylematem przy kupnie roweru. Mam do wyboru dwa:
- Kross Black Edition za 999 zł (ten o którym tu się już pisało z tarczami, ramą 6061, tył shimano Acer, osprzęt Shimano)
- Arkus Vip 5.0 za 949 zł (ta sama rama, v-brake, tył smimano acer, osprzęt shimano)
Który Waszym zdaniem jest lepszy i wart uwagi?? Ma mi służyć do wpadów rowerwoych poza miasto tak ok 20 km na raz
Proszę o pilną odpowiedź
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.