Skocz do zawartości

[szlak rowerowy] Katowice - Tychy

Chattab

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A wiec jestesmy umowieni :D

To na 15 pasuje Ci ?

Aa i najlepiej jak bys byl jeszcze w sobote tak kolo 11 rano aby sie zgadac czy na pewno jedziemy :) Oby tylko nie padalo :)

Mruwa to jedziesz tez ?:P

Napisano

Jeszcze za Tychy chcecie jechac? ; o Niewiem czy podolam kondycyjnie.

Jak chcecie. Najwyzej jak cos to ja pojezdze po Tychach i zabiore sie z wami z powrotem ;)

Napisano

Jak ktoś jedzie do Tychów to często przedłuża sobie podróz kierując się do Pszczyny, prowadzi tam wiele ścieżek rowerowych, ale z drugiej strony popołudniowa pora wyjazdu może ograniczyć takie zapędy... zobaczę co z pogodą w sobotę i jak coś to się dołączam;)

Napisano

Mi glownie zalezy na tym aby dostac sie do Tychow :) ale jesli bedziecie chcieli moge sie przejechac dalej, choc coprawda wyjezdzamy dopiero o 15 a o 18 jest juz ciemno wiec tez niemozemy pchac sie gdzies dalej ;p ale wszystko okaze sie w praniu ...

Napisano

Chłopaki chętni bym wyskoczył z Wami :036:

Ale to mój pierwszy dzień w budzie więc szkoda było by się zerwać - choć zobacze jak będa wykłady wygladać.

na razie się nie pisze ale jakiś amair na siebie zostawcie,

Pozdrower :D

Udanej wyprawy gdybysmy sie nie spotkali :D

Napisano

Wycieczka sie udala :( Dzieki dla pozostalych uczestnikow, lacznie zeszlo nam okolo 70 KM, moj wskazywacz przebiegu zatrzymal sie na 119.2 KM bo rano jeszcze maly rozjazd robilem. irfree odezwij sie jak wrocisz B)

Napisano

Zajechalem :thanks: co prawda juz sporo wczesniej, bo bylo po 22 w domu ;p

I jeszcze raz sory chlopaki za moje tempo haha ;) troche sie to przezemnie przeciaglo ^_^

Napisano

Zajechalem ;) co prawda juz sporo wczesniej, bo bylo po 22 w domu ;p

I jeszcze raz sory chlopaki za moje tempo haha ^_^ troche sie to przezemnie przeciaglo :D

Dobrze wiedziec, ze wszystko ok :thanks:

Tempo ; za jakis czas to Ty na nas mozesz czekac, wiec luzik :D

Gdzie nastepna wycieczka :D

Napisano

Dzięki również za wycieczkę, niby tempo nie było szaleńcze ale po powrocie szybko mnie "ścięło z nóg" :huh: I dobrze, że każdy dotarł do domu... :confused: Tu szacunek dla irfree niejeden na Twoim miejscu by sie złamał i wzywał "pomoc techniczną" :P

Napisano

Dzieki ... :D

Odziwo niemam dzis zakwasow ;o i moge pojezdzic, po obiadku moze zrobie kilka kilometrow :thumbsup:

A co do nastepnej wycieczki, to niewiem ale na pewno gdzies blizej ... :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...