irfree Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 A wiec jestesmy umowieni To na 15 pasuje Ci ? Aa i najlepiej jak bys byl jeszcze w sobote tak kolo 11 rano aby sie zgadac czy na pewno jedziemy Oby tylko nie padalo Mruwa to jedziesz tez ?
DEVILEK Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 15 pod stadionem, rano sie pojawie i potwierdzimy wszystko. Ktos jeszcze chetny ?
rudyLis Napisano 29 Września 2010 Napisano 29 Września 2010 15 pod stadionem, rano sie pojawie i potwierdzimy wszystko. Ktos jeszcze chetny ? Celem są tylko Tychy czy coś więcej?
DEVILEK Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Jakas propozycja ? Mozna i gdzies dalej za Tychy pojechac, z mojej strony problemu nie widze.
irfree Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Jeszcze za Tychy chcecie jechac? ; o Niewiem czy podolam kondycyjnie. Jak chcecie. Najwyzej jak cos to ja pojezdze po Tychach i zabiore sie z wami z powrotem
DEVILEK Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Nie panikuj Zobaczymy jaka opcje sie wybierze.
rudyLis Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Jak ktoś jedzie do Tychów to często przedłuża sobie podróz kierując się do Pszczyny, prowadzi tam wiele ścieżek rowerowych, ale z drugiej strony popołudniowa pora wyjazdu może ograniczyć takie zapędy... zobaczę co z pogodą w sobotę i jak coś to się dołączam;)
irfree Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Mi glownie zalezy na tym aby dostac sie do Tychow ale jesli bedziecie chcieli moge sie przejechac dalej, choc coprawda wyjezdzamy dopiero o 15 a o 18 jest juz ciemno wiec tez niemozemy pchac sie gdzies dalej ;p ale wszystko okaze sie w praniu ...
DEVILEK Napisano 30 Września 2010 Napisano 30 Września 2010 Ciemno sie robi, ale kazdy chyba ma jakies swiecidlo Oby tylko nie padalo, reszta nie wazna.
Mruwa Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Chłopaki chętni bym wyskoczył z Wami Ale to mój pierwszy dzień w budzie więc szkoda było by się zerwać - choć zobacze jak będa wykłady wygladać. na razie się nie pisze ale jakiś amair na siebie zostawcie, Pozdrower Udanej wyprawy gdybysmy sie nie spotkali
DEVILEK Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Plany jak rozumie sie nie zmienily ? Jutro 15 pod stadionem, a rudyLis jesli takze jedziesz, to mozemy sie spotkac hmm na poczatku Doliny 3 Stawow ?
rudyLis Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Jestem w pracy jutro do 14 ale powinienem się wyrobić, bedę czekał o 15.30 koło stadniny koni w Dolinie 3 Stawów.
DEVILEK Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Jestem w pracy jutro do 14 ale powinienem się wyrobić, bedę czekał o 15.30 koło stadniny koni w Dolinie 3 Stawów. Ok, milo wiedziec, ze chcesz jechac
irfree Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Nic sie nie zmieilo, jedziemy jutro. Oby tylko sie nie rozpadalo, choc w progozie mamy sloneczko
DEVILEK Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Melduje, ze nic sie u mnie nie zmienilo.
irfree Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Z mojej strony takze, wiec wypad jak najbardziej aktualny pogoda nam dopisuje
DEVILEK Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Wycieczka sie udala Dzieki dla pozostalych uczestnikow, lacznie zeszlo nam okolo 70 KM, moj wskazywacz przebiegu zatrzymal sie na 119.2 KM bo rano jeszcze maly rozjazd robilem. irfree odezwij sie jak wrocisz
irfree Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Zajechalem co prawda juz sporo wczesniej, bo bylo po 22 w domu ;p I jeszcze raz sory chlopaki za moje tempo haha troche sie to przezemnie przeciaglo
DEVILEK Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Zajechalem co prawda juz sporo wczesniej, bo bylo po 22 w domu ;p I jeszcze raz sory chlopaki za moje tempo haha troche sie to przezemnie przeciaglo Dobrze wiedziec, ze wszystko ok Tempo ; za jakis czas to Ty na nas mozesz czekac, wiec luzik Gdzie nastepna wycieczka
rudyLis Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Dzięki również za wycieczkę, niby tempo nie było szaleńcze ale po powrocie szybko mnie "ścięło z nóg" I dobrze, że każdy dotarł do domu... Tu szacunek dla irfree niejeden na Twoim miejscu by sie złamał i wzywał "pomoc techniczną"
irfree Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Dzieki ... Odziwo niemam dzis zakwasow ;o i moge pojezdzic, po obiadku moze zrobie kilka kilometrow A co do nastepnej wycieczki, to niewiem ale na pewno gdzies blizej ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.