Cox Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Jutro są Wałbrzyskie zawody XC, i trasa jest w Sczawnie Zdroju Jeżeli ktoś jest doświadczonym kolarzem, a zakładam że na tym forum są to licze że spotkał się z tą trasą i coś mi powie o niej PYTANIE 1 http://www.youtube.com/watch?v=QImAS29tp3Y jak zachować sie na tym zjeżdzie przy obecym stanie hydrologicznym straszne błocko, na oponach Racing Ralph 0:51, ten taki osty spad co kolega w niebieskiej koszulce jedzie 1:01 też jest pokazany aż do 1:09 TEJ TAKIEJ RYNNY CO NAJWIECEJ JEST POKAZANA TO NIE BEDZIE NA 100% 1:41 jest pokazane tam na dole Jak ktos był to prosze też o ogólne porady to tej trasy,
owen777 Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Z tego co pamiętam to ten prawie pionowy zjazd wcale taki trudny nie jest. Po prostu podjedź, ustaw się na uczęszczanym torze i zjedź BEZ HAMOWANIA, a już broń Boże przednim, bo wtedy na 100% OTB. Myślę, że nawet w błocie będzie tam tak wyżłobione, że bez problemu da radę zjechać. Mam nadzieję, że pamięć mnie nie zawiodła, bo dawno mnie tam nie było
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.