SylverWolf Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam was. Ostatnio kupiłam sobie rower firmy MBike model : Avenger 2, moje zdjęcia: Jak widac rower koloru czarno - zielonego. Kupiłam go pod jazdę ala dual/downhill i takie tam. Parametry: rama 6061 heavy duty alloy rozmiar 17” widelec Zoom CH386 przerzutka tył Shimano TX-31D przerzutka przód Shimano Tourney manetki Shimano ST-EF 50 korby Suntour XCC kaseta Shimano TZ21CP łańcuch KMC Z50 hamulce Tektro 855 klamki Shimano ST-EF 50 kable Jagwire piasty Joytech obręcze Weinmann ZAC 2000 szprychy CN silver opony Schwalbe Black Jack 2,25 mostek Zoom kierownica Zoom sztyca Zoom siodło Active przełożenia 21 speed waga 13,9 kg Czy to jest w miarę dobry rower do robienia tricków? ps. Jazdę na przednim/tylnim kole mam już opanowaną na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ten rower kompletnie nie nadaje się do tricków. On się nadaje na prezent komunijny dla dziecka. Jeżeli kupiłaś go do dualu, to w najgorszy sposób straciłaś 999zł.Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SylverWolf Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 (edytowane) A jaki byś polecał Andrew? Mam 163 cm wzrostu, albo jakieś części powymieniac w nim? Cena nie gra roli Edytowane 3 Czerwca 2010 przez SylverWolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To jest najtańsza opcja http://www.allegro.pl/item1059908331_super_mocny_kross_sign_ds_17_na_shimano_polecam.html Szkoda pieniędzy na ulepszanie Avengera - trzeba by było zmienić w nim WSZYSTKO. Nie wiem co za gnida zaprojektowała ten rower. Chyba jakiś MŚCICIEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi