@lek Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Chyba najwyższy czas założyć temat Kto się wybiera pojeździć po błotku Ja będe walczył o utrzymanie się w 1 sektorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja się wybieram Za bardzo nie jest mi na rękę jechać w mokrych warunkach, ale cóż pogody się nie wybiera Będzie to mój pierwszy maraton w tym roku, bo wcześniej było XC i szosa, a startuję z 2 sektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninetysix Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja także melduję się z Ekipą Berkner TEAM, na starcie w Polanicy... Macie informacje na bieżąco jakie są tam warunki ? Do wypowiedzi powyżej... Jak to jest twój pierwszy BM w tym sezonie, nie powinieneś startować z ostatniego sektora ? Z tego co pamiętam było tak w zeszłym sezonie, jak sie wbijałem w połowie sezonu... W tym jeżdżę od Wrocławia więc się tym nie interesowałem. Pozdro i do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 rockrider jak to Twój pierwszy BM, to ustawiasz się w ostatnim sektorze inaczej 40 minut kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Nie, nie, ze względu na dobre osiągnięcia na XC i szosie komisja Bike Maratonu przyznała mi 2 sektor - pisałem do nich i jestem bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja też jutro startuję. A powiedzcie lepiej jechać na sztywniaku, czy wziąć fulla? Abstrahując od tego, że HT to raczej maszyna do maratonów, to słyszałem, że w Polanicy jest kilka technicznych zjazdów i full to słuszna decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Techniczne zjazdy na maratonie - dobry żart Dawno mnie w Polanicy nie było ale widzę, że trasy niewiele zostało, huty niet, wieczności niet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Byłem rok temu w Polanicy i nie przypominam sobie technicznych zjazdów, także HT Ci wystarczy no chyba że chcesz się po bujac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 rockrider, jak pamiętam tamtejsze porozmywane drogi z kiedyś-tam to o ile nie wygładzili tam wszystkiego to fule na tych dziurawych szutrach były zdecydowanie przyjemniejsze Z resztą jutro sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja w Polanicy jeszcze nie miałem okazji jeździć, tak słyszałem od znajomego, który tam z pewnością startował, ale może chłopak ma inne pojęcie technicznego zjazdu, choć jako zwolennik jazdy bardziej grawitacyjnej powinien mieć dobre rozeznanie. Dobrze, że mnie z błędu wyprowadziliście. Zdecydowałem jednak, że biorę fulla! Co prawda jeszcze słabo jestem przyzwyczajony do tej maszyny, ale w końcu jakoś trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wrażenia z trasy http://pawelm4.bikestats.pl/index.php?did=322671#comments Wynik Open MEGA 16/427 W kategorii M3 - 6/143 (w końcu na scenie przy wręczaniu nagród ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninetysix Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Ja tam na full'u śmigałem, rewelacja normalnie... Finish w błocie... i po kamykach... Bardzo dobrze się jechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Nieźle się fulem jechało, to fakt, ale tak naprawdę to przydatny był może w kilkunastu miejscach. Ogółem ciągle ubita droga i podjazdy, gdzie HT lepiej dawałby sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.