rav77 Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam jak w temacie.Zauważyłem,że prowadnica linek przerzutek dolnego ciągu przykręcona pod suportem jest pęknieta na pół wmiejscu mocowania do ramy śrubą.Czy ktoś może wie jak to ustrojstwo się zwie fachowo i gdzie takie coś kupić? Ktoś powiedział że to może być jako część ramy nie sprzedawane oddzielnie-nie wierzę .Rama to Spec rockhopper.Przekopałem allegro,ale nie znalazłem.Pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 W każdym dobrym sklepie rowerowym dostaniesz Ale jak to się fachowo nazywa to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 http://www.cyklotur.com/x_C_I__T_%A6LIZG+DO+LINKI+PRZERZUTKI+SHIMANO__P_53016384-53010001__PZTA_8__PD_53010527.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav77 Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No i prosze,minuta osiem i jest. Dzię-ku-je!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.