Mod Team IvanMTB Napisano 2 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 2 Czerwca 2010 Klaniam, W zwiazku ze zwiazkiem moje miejsce na Zlocie wespol-w-zespol z noclegiem i sniadankami nie bedzie uzyte. Zatem jesli jakis niemajetny ale chetny chcialby sie jeszcze wybrac to chetnie odstapie swoje miejsce. Nie oczekuje zadnego rewanzu, moze kiedys na trasie jakiegos izotonika razem przechylimy Prosze zglaszac sie na PRV, a ja przedluze to do Prezesa. Szacunek... I.
1415chris Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Skorzystam z tematu i podlacze sie z oferta mojego miejsca, na podobnych warunkach.
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Mod Team Napisano 8 Czerwca 2010 Klaniam, Moja miejscowka-zlotowka wstepnie zarezerwowana dla javman'a. Czeka tylko na akceptacje Prezesa Golucha. Szacunek... I.
1415chris Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 To i ja teraz nie bede oryginalny, moje miejsce oddane dla w/w forumowicza.
MarcinGoluch Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Panowie jeżeli to są osoby które nie wpłaciły jeszcze kasy i nie ma ich na liście to ja przeciw wskazań nie widzę.
javman Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 potwierdzam, są to dwie całkiem nowe, całkiem niedawno zdecydowane się osoby(dziwnie to napisałem) . dziekuję jescze raz 1415chris oraz IvanMTB. pozdrawiam.
DAMIAN24 Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 moje miejsce też wolne >> wiem, że już późno ale jak ktoś chce to niech korzysta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.