Nurzii Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Siema, dwa tygodnie temu stałem się szczęśliwym posiadaczem roweru Gary Fisher Wahoo. Wczesniej jezdziłem na rowerku marki Kellys model salamander 2006 do czasu az nie został skradziony. W sklepie rowerowym w Rudzie Śląskiej www.rower.com.pl sprzedawca polecał mi oczywiscie Kellys Salamander 2009 oraz GT Avalanche 2.0 2009. Tyle że potrzebowałem jakiejs lepszej bazy. Rozglądalem się jakies 30 min po sklepie juz prawie byłem zdecydowany na Kellysa, w tym momencie na sklepie pojawił sie kurier z moim Garym. Bez najmniejszego zastanowienia wybrałem własnie ten model. Cena taka sama jak w wypadku Salamandra czy Avalanche 2.0 tylko rocznik 2008. Teraz kiedy mam juz przejechane 400 km wiem że był to dobry wybór. Oczywiscie jest w tym rowerze kilka podzespołów które trzeba wymienic jak np amortyzator RS Dart 1, opony które strasznie zamulają itp... ale ogólnie jestem zadowolony i polecam wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.