bobthebuilder Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Witam Od zawsze chciałem mieć rower Tomaca, kiedy dowiedziałem się ze wreszcie ktoś w Polsce zaczął importować ta markę udałem się do sklepu w celu obejrzenia kolekcji. Rower wygląda obłędnie i jeździ się na nim tez szałowo. Rama aż rwie się do jazdy, jest sztywna i lekka. Zresztą rama to prawie ta sama rama która próbowało produkować kiedyś Manitou. Nie ma w niej żadnego hydroformowania, są za to elementy CNC które naprawdę wzbudzają zaufanie. Patrząc na kąty widać że aż rwie się do jazdy. Poważnie myślę o zakupie tego roweru i chce startować na nim w maratonach, chętnie poznam opinie na jego temat. A i dodam że można dogadać się z importerem żeby go wypożyczyć na jazdę testową przed zakupem co nie jest głupie skoro wydaje się już taka kasę =]
ukaniex Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 1 czy 2? 1 ma trochę lepszą specyfikację. 8199zł za rower ważący 12kg?! To jakieś totalne nieporozumienie. Może i stuff sprawdzony ale wszystko ma swoje granice rozsądku. Koła na 370? Trochę miernie. Osobiście jakbym miał już tyle wydać na rower seryjny szukałbym przecenionego Cannondale albo składał. Wyjdzie na pewno lepiej i lżej.
bobthebuilder Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Napisano 2 Czerwca 2010 hmmm... To lepiej kupić samą ramę i poskładać? rama kosztuje 1699
ukaniex Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Sądzę, że tak albo poszukać wyprzedaży. 1699zł... pomyśl o ramie Sunn Prim http://www.evadam.pl/Service/ProductPages/MTB/MTB.html .
Rulez Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 No właśnie, żeby wiedzieć która dla ciebie będzie lepsza (lepiej będziesz się na niej czuł) musiał byś się na tych rowerach przejechać w terenie, przy zakupie roweru z takiego przedziału cenowego to raczej bardzo wskazane . Na postawione w temacie pytanie odpowiedź brzmi - tak.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.