Cypriano Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ciekawy i dobrze ospojlerowany tandem poziomy w stylu Porsche... Ferdinand GT3 RS http://moto.onet.pl/1613856,1,najwolniejsze-porsche-swiata,artykul.html?node=2 bezpośrednio na YouTube pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Super lanserski sprzęt. Na taką maszynę to każda laska poleci. Szkoda tylko, że nie piszą czy i za ile można takiego kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schakal Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Co jak co ale szerokość kapci w tym Porsche to powala na kolana Fajnie to musi wyglądać na ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 na takie porshe to pewnie jeszcze mnie stać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Teraz wiem, dlaczego czekolady już nie pakują w sreberka, świstaki przerzuciły się na przemysł "samochodowy", a swoją drogą jestem ciekaw, jak koledzy z forum light-bike zareagowali by na taki wynik rower o wadze blisko 100 kg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Galeria zdjęć z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Jajcarskie, a myslalem ze Niemcy nie maja poczucia humoru . Najlepsze bylo jak go wyprzedzal prawdziwy samochod, jakiego banana strzelil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 taaa.... na FastLaneDaily widziałem... ogólnie wesołe,ale spiker aż odstrasza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Widziałem, niezły projekt. Jednak facet prowadzący usypia swoją "charyzmatyczną" wypowiedzią. Btw. Gdyby wrzucili mostki i kiery z carbonu a nie taniego Kalloy'a to zeszliby kilka gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroxd Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Mogli by podać cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 OT. Dziś na ul. Jana Pawła II jechał oryginał. Pomarańczowy. Czyżby MR. Wojewódzki wyjechał ze swojej stajni. No i trochę szybszy i głośniejszy był od Ferdka. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.