Skocz do zawartości

[Skandia] Olsztyn

Karol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

- obsługa bufetów nie siedzi na dupach gdy przejeżdżasz

- masz makaron jako posiłek regeneracyjny (co prawda jeden, ale mi często udawało się dodatkowe kupony dla siebie i kumpli utargować :))

- krytyka na Mazovię leci a po Zamanie to spływa :)

- w serwisie podzielą się z Tobą dętką czy zaciskiem koła (za friko)

- trasę nierzadko wyznaczają osoby z lokalnych klubów

mrmorty, o co kaman z tą pomocą techniczną?

Napisano
Nowości Mazovii w Lublinie

Dziękujemy za wszystkie głosy i opinie na temat Mazovii. Biorąc je pod uwagę, na najbliższym maratonie przygotowaliśmy dla Was nowe menu na bufecie mety, obfitszy posiłek regeneracyjny. Dodatkowo catering będzie oferował tradycyjny chleb domowego wypieku - z mieszanką zbóż i nasion słonecznika, dyni, siemienia lnianego, orzechów i suszonej śliwki, a także cebulowy oraz pieczarkowy ze smalczykiem i ogórkiem, masełkiem koperkowym, na słodko z powidłami śliwkowymi... Zapraszamy do Lublina na delektowanie się tradycyjnym, polskim smakiem.

Na trasę pojedzie z Wami mini serwis rowerowy (szczegóły na odprawie

technicznej przed starem), a na mecie rowery umyjecie karcherami, których będzie więcej, niż zwykle.

Informacje z trasy już jutro wieczorem.

Do zobaczenia w niedzielę!

2010.06.17

Zobaczymy jak to się sprawdzi w praniu.

• Mod Team
Napisano

mrmorty, o co kaman z tą pomocą techniczną?

W Olsztynie rok temu rozwaliłem rower i ani nikt mnie z trasy nie zgarnął ani na mecie nie mogłem doprosić się podstawowych narzędzi by zdjąć przerzutkę i skrócić łańcuch - usłyszałem że na tym rowerze już nie pojadę(musiałem dymać do samochodu po narzędzia). A jednak udało się.

W Kwidzynie nie mogłem doprosić się dyplomu dla siostrzenicy za start na trasie rodzinnej. Raz trafiła mi się koszulka.

Napisano

Nagrodami? Nie sadze, w zeszlym sezonia za miejsce w generalce dostalem malutki pucharek, chyba 2 zl kosztowal :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...