kilroy Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 - obsługa bufetów nie siedzi na dupach gdy przejeżdżasz - masz makaron jako posiłek regeneracyjny (co prawda jeden, ale mi często udawało się dodatkowe kupony dla siebie i kumpli utargować ) - krytyka na Mazovię leci a po Zamanie to spływa - w serwisie podzielą się z Tobą dętką czy zaciskiem koła (za friko) - trasę nierzadko wyznaczają osoby z lokalnych klubów mrmorty, o co kaman z tą pomocą techniczną?
ulvgar Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 Nowości Mazovii w Lublinie Dziękujemy za wszystkie głosy i opinie na temat Mazovii. Biorąc je pod uwagę, na najbliższym maratonie przygotowaliśmy dla Was nowe menu na bufecie mety, obfitszy posiłek regeneracyjny. Dodatkowo catering będzie oferował tradycyjny chleb domowego wypieku - z mieszanką zbóż i nasion słonecznika, dyni, siemienia lnianego, orzechów i suszonej śliwki, a także cebulowy oraz pieczarkowy ze smalczykiem i ogórkiem, masełkiem koperkowym, na słodko z powidłami śliwkowymi... Zapraszamy do Lublina na delektowanie się tradycyjnym, polskim smakiem. Na trasę pojedzie z Wami mini serwis rowerowy (szczegóły na odprawie technicznej przed starem), a na mecie rowery umyjecie karcherami, których będzie więcej, niż zwykle. Informacje z trasy już jutro wieczorem. Do zobaczenia w niedzielę! 2010.06.17 Zobaczymy jak to się sprawdzi w praniu.
kilroy Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Jak tak dalej pójdzie to Zamana zawstydzi Langa nagrodami
Mod Team mrmorty Napisano 19 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2010 mrmorty, o co kaman z tą pomocą techniczną? W Olsztynie rok temu rozwaliłem rower i ani nikt mnie z trasy nie zgarnął ani na mecie nie mogłem doprosić się podstawowych narzędzi by zdjąć przerzutkę i skrócić łańcuch - usłyszałem że na tym rowerze już nie pojadę(musiałem dymać do samochodu po narzędzia). A jednak udało się. W Kwidzynie nie mogłem doprosić się dyplomu dla siostrzenicy za start na trasie rodzinnej. Raz trafiła mi się koszulka.
opis Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Nagrodami? Nie sadze, w zeszlym sezonia za miejsce w generalce dostalem malutki pucharek, chyba 2 zl kosztowal :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.