divi11 Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 niewiem czy sie ktos orientuje ale jak tak to moglbys mi powiedziec ile wziela by osoba naprawiajaca rowery za naprawe roweru (wymiuana hamulcow, przerzutek, kola jednego) i ile by kosztowalo mniej wiecej to wszystko?
Kamill Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Tak naprawdę wymienić hamulce i przerzutki możesz sam (odnośnie koła - domyślam się, że chodzi o zaplot nowego). Wyregulować też dasz radę, wszystko jest opisane w FAQ.
divi11 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Napisano 1 Czerwca 2010 powiem Ci probowalem dzisiaj caly dzien i jak widac zamiast naprawic jeszcze pogorszylem sprawe
Kamill Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 A w czym problem? Niektóre rzeczy naprawdę warto zrobić samemu, nie chodzi tylko o kasę ale też o satysfakcję
divi11 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Napisano 1 Czerwca 2010 problem jest np w przerzutkach nie mam pojecia jak to zrobic zeby dzialaly, zeby mozna bylo przerzucac linke mam ale nie wiem jak ja przyczepic do tego przy kierownicy dodatkowy problem jest w tym ze ten rower jest chinski z ameryki i wiadomo ze inaczej jest http://www.btt.com.ar/foto/o/11/13/1113355428_VTT_Supercycle_Hooligan__21_vitesses.jpg o taki mam ten rower
Dun Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 o stary! lepiej sam nic tu nie naprawiaj, ja bym sie bal :> zawsze moze w serwisie zapytac ile wezma, i dac im od razu limit ze za wiecej nie zaplacisz. hamulce + przerzutki + robocizna + mat w Poznaniu (60pln) a z kolem to nie wiem o co ci chodzi, wymienic stare na nowe?
jasskulainen Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 nie prosciej zadzwonic do sklepu i zapytac ? zajelo by to mniej czasu niz post na forum ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.