Skocz do zawartości

[przedni amor] jaki widelec

Rekomendowane odpowiedzi

składam rower i nie wiem jaka firma robi dobre widelce amortyzowane. interesuje mnie skok 100 mm lub większy ale nie mniejszy niż 100. chcę zrobić sobie rower górski. jeśli macie jakieś linki to podajcie (ale niech cena nie przekracza 400 zł)

Witam,

nie chciałem tworzyć nowego tematu, więc się podłączę. Jaki amortyzator w cenie do 1500 PLN na ahead 1 1/8 cala polecacie. Myślałem o czymś ze skokiem 140, chciałem trochę ramy podnieść. Mam ramy scott purgatory. Czy rock shox revelation 426 dl to faktycznie rewelacja,czy za tą cenę szukać czegoś z manitou, marzochi. Zależy m na płynnej pracy i dobrym tłumieniu. Nie chce na tym skakać. I jeszcze jedno czy jak zmienię amortyzator to muszę zastosować ta sama ilość podkładek dystansowych (obecnie 2 szt.), myślałem żeby coś dołożyć i w ten sposób podnieść rower....

Jak przeglądam fora to opinie są i dobre i złe na każdy amor, nie bardzo wiem czym się kierować w wyborze. :) Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam forumowiczów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...