Skocz do zawartości

[wyprawa] Gorce

Dun

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam prosbe do rdzennych mieszkancow okolic Gorcy wzglednie tych, ktorzy doskonale znaja tamte tereny. nadarzyla sie okazja i dosc niespodziewanie postanowilem pojechac z bratem w tamte rejony, oczywiscie punkt obowiazkowy to wjazd na Turbacz. i tutaj moje pytanie, planuje pobyt przez dwa dni z noclegiem w jakims schronisku, bardzo lubie ciezki teren, duzo zjazdow i podjazdow kamienie, korzenia las, troche szutrow i w miare mozliwosci zero asfaltow. czy ktos z obecnych moglby mi polecic jakas fajna traske? mysle o przebiegu pierwszego dnia ~80km i kolejnym ~100km. jeszcze nie zdecydowalismy konkretnie skad ruszylibysmy na szlaki.

w miare mozliwosci chcialbym ominac wszelakiego typu blota, ale jesli nie bedzie to mozliwe coz. bede wdzieczny za wszelkie pomocne porady jesli chodzi o tamten rejon no i oczywiscie propozycje tras :>

wyjezdzam jutro do dębicy i nastepnego dnia tj. od czwartku skoro swit planuje uderzyc juz na rowerach w tamtejsze rejony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...