maniek0706 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów, Jestem zainteresowany wszelkimi informacjami na temat środowiska MTB w Limanowej. Planuje w najbliższej przyszłości przeprowadzkę do tej pięknej miejscowości. Chciałbym się dowiedzieć gdzie można pojeździć, interesują mnie malownicze ścieżki w średnio-trudnym terenie i łatwym, gdzie mógłbym pojeździć również z żoną. Asfaltowe trasy mnie nie interesują, to nie ten klimat . Chciałbym również poznać opinie na temat sklepów rowerowych w Limanowej, ponieważ niejednokrotnie miałem problem z odnalezieniem tam profesjonalnego sklepu z bogatą ofertą i fachową obsługą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 limanowa to lokalne zaglebie dh/fr i tylko takich tam znam. o sklepach nie mam pjecia ale w nowym saczu jest ich kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.