libertine Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam wszystkich mam zapytanie odnośnie dobrych dietetyków sportowych stricte zajmujących się kolarzami Interesuje mnie dopasowanie odpowiedniej diety, w szczególności przed zawodami Jeżeli dysponuje ktoś taką informacją, proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 mogę polecić Panią Karoline Kozele. POmogła mi wybrać suplementy do treningów pozatym publikuje na bieżąco artykuły o odżywianiu i suplementach itd. WIdać że się zna a porazym sama jesździ. jak coś to na prvi podam maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narybypl Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 mogę prosić na priv namiar na Panią Karolinę? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszk Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Nie potrzeba Ci żadnego dietetyka. Wystarczy troche poczytać, nabyć wiedzę na temat odżywiania i samemu sobie posiłki planować. Przecież to nie jest jakaś magia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.