Cox Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 mam sztyce 30 cm, i musze ja wysunąć 2 cm wiecej niz można zeby mi pasowało, jak kupie 35 cm to bedzie odpowiedni zapas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sztyca musi być wsunięta w rurę aby zakrywała dolny spaw w górnej rurze, lub na minimum około 7cm i oczywiście nie wiecej niż pokazuje oznaczenie MAX na sztycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 31 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Oznaczenie max na sztycy to jedno ale ważniejsze żeby nie wyszła z węzła gdzie spotykają się trzy rury (właściwie cztery). Pilnuj jednego i drugiego.W pierwszym przypadku może paść sztyca w drugim rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzięki, bo teraz przy 30cm łapie górną rure tak na styk, ale wole nie ryzykowac przy katowanej na zawodach ramie ze cos sie urwie np na zjezdzie i wbije mi w dupe (za przeproszeniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.