Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

hehe mój Maxx juz sobie stoi o własnych siłach :lol: , przyszły dzisiaj manetki SRAM MRX, i szczerze powiem ze wygladają na bardzo, ale to bardzo słabe, ale zobaczymy jak bedzie wpraktyce, sprawiłem sobie dzisiaj opaski wysokocisnieniowe na obrecze, najgorsze jest to ze kasa mi sie konczy, ale do wiosny powinienem skonczyc, i wtedy sie zapisze do Waszego Teamu :)

ale wiadomo nie jakieś szybkie zjazdy

Co rozumiesz pod pojęciem szybkie? Bo dla mnie zjazd z góry to 40 km/h na pewno. Ze Skrzycznego to jest jeszcze po kamieniach... hmm kupie Maxx Pro, najwyżej nie wytrzyma :)

W Colapse obawiam sie jazd na 100 km

Co sądzicie o posiadaniu 2 ram i przekładaniu osprzętu?

hmmm ja to rozumiem jako zjazdy po czyms takim jak np. z Szyndzielni zółtym szlakiem, pełno korzeni, duzych kamieni i wogóle, ale jak sa takie drobne kamienie to czemu nie, a zreszta i tak teraz mówie ze nie bede szybko jeździł, ale i tak pewnie po pewnym czasie bede zjeżdzał z możliwie jak najwiekszą prędkością, a tak pozatym to wydaje mi sie ze na takich górskich zjazdach, gdzie nie ma zadnych hopek czy tego rodzaju przeszkód to ramka moim zdaniem nie ma prawa pęknac, jeszcze jak ja taki lekki jestem, zreszta przyznam sie ze na moim starym rumaku ze stalową ramą zjeżdzajac z Szyndzielni nie schodziłem poniżej 25km/h ze sztywnym widelcem, a na samym dole gdzie jest lekki żwirek to nawet czasami około 60km/h jechałem :lol: jak ona wytrzymała to Maxx tez wytrzymie :)

Puma [JFK] a moze colapse i 2 mostki ?:) jeden mostek 'normalny' w miare krótki, a drugi tak ze 130 z większym wzniosem. Wtedy dasz rade śmigać na dłuższe dystanse. A przełożyć sam mostek przed planowaną długą wycieczką to nie taki problem raczej

Nie wiem no tak sobie kombinuję tylko :):D :wink:

wiesz, na małych hopkach, czy z niedużych schodów to ja skakałem na moim authorze cro mo z widelcem RST Omni :) ( nierozbieralny, 60mm skoku?, po 2 tygodniach bardziej ruszał sie na boki nić góra-dół ). Chodzi mi bardziej o jakies większe hopy, czy średniej wielkości dropy:)

Tak okazjonalnie to raczej jej nic nie będzie

wiesz, na małych hopkach, czy z niedużych schodów to ja skakałem na moim authorze cro mo z widelcem RST Omni :) ( nierozbieralny, 60mm skoku?, po 2 tygodniach bardziej ruszał sie na boki nić góra-dół ). Chodzi mi bardziej o jakies większe hopy, czy średniej wielkości dropy:)

Tak okazjonalnie to raczej jej nic nie będzie

coś sie pop.... :|

miało być tak :)

wiesz, na małych hopkach, czy z niedużych schodów to ja skakałem na moim authorze cro mo z widelcem RST Omni :P ( nierozbieralny, 60mm skoku?, po 2 tygodniach bardziej ruszał sie na boki nić góra-dół ). Chodziło mi bardziej o jakies większe hopy, czy średniej wielkości dropy:)

Tak okazjonalnie na małych hopach to raczej jej nic nie będzie

o! :] pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...