mrpawel Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 aby mój był wymarzonym brakuje mi nowych kół i korby, no i moze tarczy z przodu Ale i tak dobrze jest jak jest, moze na wiosnę coś pozmieniam jak będzie za co :surprised: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 A ja zastanowiłem się, pomyślałem i.... możliwe, że w tym sezonie już będę jeździł na Maxx Pro - musze kupić tylko łancuch shimano IG 30 albo IG 50, korbe Truvativ Fived z suportem, rame, sztyce i stery. W sumie około 550 zł wydatków. Oprócz tego przydałoby sie SPD ale wątpie żebym uzbierał dodatkowo 200 zł... chociaż może wypłace kase z konta :wink: W każdym razie fajnie by było jakbym do lipca uzbierał kase na nowe części do bike'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 a ja dostałem część kasy na rower, i musze od czegos zacząć, więc kupie najpierw ramke, tylko dalej sie zastanawiam czy ta 18" bedzie dobra na te moje coś koło 180cm, do tego zamówie suport, korbe, nad amorem pomyśle, stery, mostek i kiera, nad reszta dłuzej pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ja właśnie dowiedziałem sie, że na 90% sprzedam moją karte graficzną za 500 zł i bede miec kase na rower. Kupie rame, stery, sztyce, korbe, suport i łańcuch A potem jak uzbieram jeszcze 250 zł to SPD :wink: Bardzo się ciesze z tej sprzedaży bo rower będzie szybiej niż myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 ja ta chyba nic nie bede musiał sprzedawać, jutro kupie ramke na allegro, jednak 18" , to gdzieś tak we wtorek bedzie a i jeszcze jedno pytanko, jaka długość mostka dla moich 180cm będzie odpowiednia: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78681634 90 czy 110mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ja będe śmigał na moim LFie ale już odkładam wszystkie dochody, 100% wyrzeczeń. Ale ja chce mieć rower KTMa Kupie Race Line'a obiore go w zasadzie ze wszystkiego bo wole części SRAMa a nie Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 no nie ma lekko, każdy grosz trzeba odkładać, do czego prowadzi ta cykloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 no jeszcze chętnie bym znalazł jakąś prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 a i jeszcze jedno pytanko, jaka długość mostka dla moich 180cm będzie odpowiednia: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78681634 90 czy 110mm Dołączam się do pytanka mam 18" 180cm i urosne..ja jednak zastanawiam sie jnad 100/110mm :glare: i sam nei wiem co wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 hmmm ciężko określić. Najlepiej to pożyczyć od kolegi taki i taki, i sobie spróbować, porównać Ja kupiłem troche 'na pałe' i jest ok :lol: . A i tak do wymiany idzie niebawem zapewne. Ale jeśli masz 180 i masz zamiar urosnąć, to mostek powinien być możliwie długi, żeby pozycja była odpowiednio wyciągnięta. Pamiętaj tez o wzniosie ( czy jak to sie tam... ) Ale to już indywidualna sprawa, jak wysoko kierę lubisz mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 no chyba lepiej mieć dłuższybo podobno te ramki LF sa krótkie, to bede brał 110mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Hmm mam takie pytanie -> Czy do LF Maxx Pro będzie pasowała korba Truvativ Fived z suportem 68/113mm? - link Bo niechciałbym zacząć składać roweru i zaliczyć ZONK'a że musze inną korbe kupić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Korba i pakiet powinny być kompatybilne (specyfikacja producenta) , jezeli tak będzie to do ramy bedą pasowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 też bede kupował FiveD tylko nie wiem jeszcze jaki suport, albo ten zestwaik z tej aukcji albo coś, tylko nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 juz napisałe maila do kolesia co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Drugi post w tym roku, żałuje że nie byłem na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Żałuj bo masz czego : mokrej dupy bo błotnika nie zapiąłem a odwilż przyszła do Łodzi. )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Szczegół fajnie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Ja niestety jeszcze ni byłem ,ale składania niebawem koniec. Dzisiaj przyszła sztyca truvativ xr i przerzutka alivio na tył. Swietnie wygląda z moim SKN'em full professional Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 ja nadal nie wiem kiedy wyjde, pogoda jest naprawdę lipna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Najnowsza porcja fotek...ze składania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Widze, że kolejna osoba z SKN'em - próbowałeś juz na nim siedzieć? Jak tak to czy można bez pampersa na wycieczki jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 nie mogę nic na razie powiedzieć niestety...dość twardy i tyle..nei mam mostka takze dłuższe siedzenie wi miejscu nei wchodzi w grę ,z resztą to i tak byłoby bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Widae brakuje korby, suportu i całego kokpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Kokpit ikorbę mam ,w sumie do jazdy brakuje mi: mostka ,pedałów mlinek i p[ancerzy ,podkładek. Do końca tyg. prawdopodobnie bike bedzie gotowy do jazdy-pod koniec stycznia wymiana koła tył-pod kasetę...i kilka drobnostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.