Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

A ja zastanowiłem się, pomyślałem i.... możliwe, że w tym sezonie już będę jeździł na Maxx Pro - musze kupić tylko łancuch shimano IG 30 albo IG 50, korbe Truvativ Fived z suportem, rame, sztyce i stery. W sumie około 550 zł wydatków. Oprócz tego przydałoby sie SPD ale wątpie żebym uzbierał dodatkowo 200 zł... chociaż może wypłace kase z konta :wink: W każdym razie fajnie by było jakbym do lipca uzbierał kase na nowe części do bike'a

a ja dostałem część kasy na rower, i musze od czegos zacząć, więc kupie najpierw ramke, tylko dalej sie zastanawiam czy ta 18" bedzie dobra na te moje coś koło 180cm, do tego zamówie suport, korbe, nad amorem pomyśle, stery, mostek i kiera, nad reszta dłuzej pomysle :)

Ja właśnie dowiedziałem sie, że na 90% sprzedam moją karte graficzną za 500 zł i bede miec kase na rower. Kupie rame, stery, sztyce, korbe, suport i łańcuch :) A potem jak uzbieram jeszcze 250 zł to SPD :wink: Bardzo się ciesze z tej sprzedaży bo rower będzie szybiej niż myślałem.

hmmm ciężko określić. Najlepiej to pożyczyć od kolegi taki i taki, i sobie spróbować, porównać :D Ja kupiłem troche 'na pałe' i jest ok :lol: . A i tak do wymiany idzie niebawem zapewne. Ale jeśli masz 180 i masz zamiar urosnąć, to mostek powinien być możliwie długi, żeby pozycja była odpowiednio wyciągnięta. Pamiętaj tez o wzniosie ( czy jak to sie tam... :( ) Ale to już indywidualna sprawa, jak wysoko kierę lubisz mieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...