Robert Napisano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2008 http://img222.imageshack.us/my.php?image=dsc09597sk2.jpg srebrny mostek był chyba dobrym pomysłem A całość powinna być gotowa na nowy rok tylko sztyca jeszcze zostanie zmieniona na srebrną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 1 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 witam . Przyłączam się do klubu ale mam mały problem zaczyna mi pękać przy tylnim trójkącie moja waga to 80 kg jak myślicie spawać ją ?? (ramke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 A jaka to rama? Trzeba też wiedzieć że aluminium ciężko się spawa. I taką rzecz trzeba by było oddać do specjalisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakob125 Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Cześć wszystkim chciałbym się przesiąść na rowerek do xc. Jeżdżę na LF freeride jakoś mi nie pasuje trochę za ciężki jak na bmx-a. Więc jeśli możecie mi pomóc to doradźcie mi jaką ramę bym mógł kupić tak na sam początek do xc. Tak żeby zbyt droga nie była ale odpowiednia dla początkującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.