Paviarotti Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wejdzie na pewno, nawet w niedziele zakładałem ten suport i korbę [ale nie do Cocaine]. Cena dobra, ale do grawitacji raczej się nie sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaweŁQ Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 dołóż jeszcze pare dyszek i masz jakieś fajne korbki na graVity typu truativ albo takie jak ja mam czyli -> dartmoor rebel <kozak> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ok dzieki za rady :wink: a sprzet bedzie glownie do enduro, wiec korby jak znalazl, hehe a sztyce bede potrzebowal chyba metrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaweŁQ Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 no to myśle ze zamówiłeś sobie rozmiar ramki 16" bo jak 14" to se nie pojeździsz w enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimek Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Aaa...dobry jestem... wykukałem, że pudeleQ, nasz Leader członek ma dzisiaj urodzinki :030: Wszystkiego najlepszego dla niego :surprised: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Sto lat sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaweŁQ Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 no wsio najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimek Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 No i byłem pierwszy :028: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Wszystkiego naj Foxiarzu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Dzieki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Jezdze dopiero na niej kilka dni wiec duzo nie moge powiedziec, zobaczymy za pol roku, ale mysle ze nie uda mi sie jej skrzywic jak vuelty=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnosek Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Klub foxów umarł? Ja jestem właśnie na ukończeniu mojego roweru. Straaaasznie długo się to ciągnie ale mam nadzieję, że warto. Jutro powinno dojść do mnie moje tylnie kółeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Nie umarł tylko awaria forum trochę odchudziła forum z postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnosek Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 A ja skończyłem swojego Leader Foxa Rover, dzis przeszedl nawet maly chrzest bojowy Jutro postaram się wrzucić jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gardor Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Siema foxiarze mam pytanie do was go chce kupic rame cocaine 14" i czy ona nada sie do lekkiego dh fr nieprzepadam za dragami moje wymiary:d wzr 165cm waga 46kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnosek Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Oto mój skromny rowerek http://img514.imageshack.us/my.php?image=bike008bi8.jpg Tylko te stare rogi fatalnie wyglądają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matys601 Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 witam posiadaczy leader fox'ow :!!: bardzo mnie cieszy fakt istnienia takiej gropy.. sam po ponad rocznym zbieraniu na czesci zlozylem rowerek na ramie Leader Fox Outline 2007. podam specyfikacje mojego rowerku, a jak tylko wroce do katowic, zrobie pare fotek i je rowniez dolacze rama : LF Outline 2007 amor: marzocchi mx comp ETA 105 korba: LX m580 przerzutka przod/tyl: LX m580 hamulce: tarczowe hydr. LX m585 (manetki Dual Control) kierownica/ sztyca: PRO mostek:ritchey pro piasty: LX obrecze: Alexrims crostini M1.1 siodlo: Velo Si 001 opony:Schwalbe Racing Ralph 2.1 co tu duzo mowic, wiekszosc czesci deore LX tylko dlatego ze zalapalem sie na bardzo okazyjna promocje, pozniej przez rok oszczedzalem na czym sie dalo i na szczescie moge nie tracic kolejnego sezonu! pozdawiam <ps. postaram sie nie zwlekac z dolaczeniem zdjec> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam, wszystkich !!! Dawno mnie nie było Ja wczoraj kupiłem nową rame mojego Maxx Pro zamienilem na TREK 8500 ZR9000 i oponki Schwalbe Racing Raplh. Cudo DO sprzedania mam moja ramke + sztyca Booplight (wysoki model) + stery = 300zł. Kto zainteresowany ?? Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matys601 Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 witam .. jako , ze wlasnie wrocilem do katowic dolaczam zdjecia mojego leader fox'a <zrobione przed chwila> :surprised: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...1abe393bcf.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...3f2117cca8.html pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avat Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Moja jeszcze niekompletna Cocaina http://avat.fotosik.pl/albumy/191091.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Widzę że klub się powiększa )) @matys601 Sprzęcik naprawdę niezły ) Można wiedzieć ile Cię wyszło wszystko? @avat Sporty grawitacyjne to nie moja specjalność ale cocainka też naprawdę ładna;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 POuciekało po ostatnim razie wszystko więc i ja pokaże bika www.homik666.fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matys601 Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 za calosc zaplacilem ok 3300zl. (po roku kompletowania czesci i max oszczednosci - ale bylo warto), w cene nie wliczam licznika i oswietlenia.. planuje jeszcze kupic SPD ale dopiero w okolicach lipca:) ps. wiekszosc czesci udalo mi sie kupic w promocji i tym sposobem zaoszczedzilem dosc duzo pieniedzy.. pozdrawiam wszystkich fox'iarzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selektor1 Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 matys a ile waży twoja rama jest jakaś róznica od starej Maxx Pro czy tylko malowanie się zmieniło? i jak się nazywają hamulce ? Bomber ma 100mm skoku? I czy tylnia opona nie powinna być odwrotnie ? Rowerek bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gardor Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Myślę że mogę sie zapisać do klubu ponieważ kupiłem ramkę cocainke oto foty jej na razie jak złoże całego dam więcej fotek http://gardor.fotosik.pl/albumy/193760.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.