homik Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Bo cocainki i Dragstary mają trszke inne rurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 W mmim leader fox-ie górna i dolna są w kształcie kropli a w moim górna jest okragła jakby nie patrzeć a jednak cos rózni niektóre modele ram LF, a moze oni kazda rame robia inaczej :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Raczej nie bo moja rama liczy już lat 3 więc trochę się zmieniły na przestrzeni czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madz Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ema all Widze, że klub LF'a ...więc tutaj się zapytam. Chciałbym sprzedać swoją ramę-Leader Fox Evolution, bo chcę się przeżucić na street/dh Tylko, że nie wiem ile za nią chcieć? ;p Rama jest z '05, w stanie BDB, 20 cali Może doradzicie tak orientacyjnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dawno tutaj nie zagladalem wrzucam aktualne foto mojego bika... po swietach dostanie nowe tylne kolo http://img133.imageshack.us/my.php?image=dragtb8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 "Dyrt dżamper" mnie powalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 "Dyrt dżamper" mnie powalił Taka sama reakcja u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Skąd masz te naklejeczki ?? Dyrt Dżamper ?? runełem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 LOOOL Dyrt Dżamper rox wyczesanie to wygląda, gratuluje pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mialem zamiar kupic naklejki z allegro po 20zl, ale ze kolega mial taka wyklejanke to powycinalem sobie literki i efekt widac =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolbi Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam, Przesiadlem sie z rowerku XC na ramce Mongoose Tyax i zostalem Lisowcem ... tzn mam nadzieje ze sie z tym zgodzicie i przyjmiecie mnie do tego grona A dokladniej to zbudowalem sobie rowerek na ramce Dragstar Specyfikacji rowerku niebede podawac do jest nieciekawa, nudna i zmieni sie niedlugo No chyba ze ktos chce cos wiedziec to napisze ... A rowerek mozna zobaczyc tu ... http://kolberg.evo.net.pl/IMG_2916.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ładny lisek GRATULUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 no ładny ładny, a co to za amor, Axon jakis, bo tam widze chyba blokade amora na kierownicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolbi Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 a co to za amor, Axon jakis, bo tam widze chyba blokade amora na kierownicy ? Tak, niestety SR Axon D-RL 100mm skoku .... mam zamiar go jak najszybciej wywalic i wymienic na cos innego. A wsadzilem go bo niemialm nic innego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sprzęt rozwojowy jak najbardziej. A jakie modyfikacje planujesz? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Widze ze kolega Kolbi ma z deka podobny rowerek do mojego, rama ta sama, kolor także, amorek też, korba też ;P Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona klubowiczów z racji że stałem się szczęśliwym posiadaczem Dragstara; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 no pewnie ze przyjmniemy, wszystkich z liskami przyjmujemy fajny ten Twój rowerek pudeleQ, do czego on tak ma słuzyc ogólnie, bo siodełko jakby do komfortowej jazdy, rama do katowania, biodnik na dłuższe wycieczki, licznik tam chya widze to bedzie pewbnie rower do wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Siodełko było na takowej wysokości gdyż własnie wróciłem wtedy z komfortowej przejażdżki ;P , bidonik to jakos odruchowo zamontowałem, nie wiem czemu, a licznik to moja zasada, bez licznika się nie ruszam:D Co do wyglądu roweru to się jeszcze zmieni bo zmianie ulegnie cała kierownica tzn. klamki, kierownica, zamiast gripów bedą triggery no i nowe chwyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimek Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 eee...Tak z ciekawości to to są opony 2.35? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 eee...Tak z ciekawości to to są opony 2.35? :> Jeśli chodzi o opony Pudeleq'a to na moje oko to są 1.9 lub 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Trafiony zatopiony, 2.0 są, ale juz w drodze są Kendy Flame 2,125: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimek Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Eee...ładnie wyglądają te oponki na tej ramie Ja mam Cocaine 16''...znaczy jestem w trakcie składania Znowu zaczołem się zastanawiać nad inną szerokością opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Może ładnie wyglądają, ale Dębice jakoś mi nie leżą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ostateczna wersja mojego roweru Teraz wygląda o wiele lepiej - rama LF Dragstar 14" - suport Kinex - stery Ritchey Logic Zero Integrated - widelec Suntour Axon D-RL - mostek Zoom - kierownica Point 680 mm - klamki Shimano LX - triggery Sram SX 4 3x8 - koło przód Ritchey Rock Comp pod V - koło tył obręcz Vuelta Excalibur, piasta Shimano M-475, szprychy Richman - hampel przód jakiś no name V - hampel tył Shimano M 495 pod tarcze - korba Alivio 06 - szytca Zoom 400 mm 27,2 mm - przerzutka przód Sram 5.0 - przerzutka tył Sram SX 4 - kaseta Sram 5.0 - opony Kenda Flame 2,125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pare części powymieniasz i będzie dobry sprzecior :] A u mnie drobne modyfikacje - zmieniłem stery na maszynówki VP, bo stare złapały takie luzy, że hohoho; chwyty z herrmans'ów zwykłych na herrmans'y przykręcane na imbus; oraz wreszcie kupiłem napinacz (pmsocho) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.