Robert Napisano 26 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 No to nie zapomnij o zdjęciach A u mnie jest w miarę ciekawa bezśnieżna pogoda i chyba poszaleje na moim LFie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 W LBN śnieg:D Wiec nie mozna tego marnować Tylko przydało by się oponki zmienić, bo 2 sezonowy semi slick 1.95 z przodu to troszke mało jednak, i nie zawsze daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No całkiem fajny bike mój jutro zostanie poddany kuracji czyszczącej i będzie czekał do stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 szkoda bike'a zeby stał w zimie nieużywany. Zakonserwuj go troche i jazda:D Ciekawiej niż latem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Zgodnie z umową : i jak dla mnie ciekawszy punkt programu : ...to tyle ,teraz będę składał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Jednak chyba nie zakończe sezonu, to chyba ostatnie chwile z LF więc muszę go wykorzystać do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 i jak dla mnie ciekawszy punkt programu Właśnie, napisz o tym siodełku co nieco - jest ono wygodne?(czy da sie na nim jeździć w spodniach bez pampera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No wlaśnie bo przymierzam się do zakupy czegoś bardziej wąskiego Bo na razie mam trochę szersze siodełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Napiszę jak pojeżdże... a to za jakieś 3-4 tygodnei dopiero-bo nie mam kasy na złożenie do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Z tego co widzę brakuje naprawdę wielu rzeczy jakie części masz w planach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 musz kupić : pedały , mostek ,klocki nowe ,pancerze ,linki ,koło tył i opony kupuje od kumpla...alivio na tył już w drodze i sztyca też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 ehh jak patrze na te foty to mi sie przypomina jak mój Foxik był jeszcze w takim stanie to były czasy Składanie roweru super sprawa, moze troche drożej wychodzi, ale wiesz co masz a do tego dochodzi ta przyjemność :twisted: i świadomość że to co masz pod soba w czasie jazdy istnieje tylko i wyłącznie dzięki Tobie, i Twojej twórczości :030: pozdrawiam i wytrwałości życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 a do ramki LF Maxx Pro jaka długość suportu trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 68mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 a długość osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 113(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 co znaczy (?), że chyba 113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 No to znaczy, że chyba bo nie jestem na 100% pewien, raczej tak na 80 :wink: Już jestem pewien na 100% - jest tam Deore BB-ES30 a on jest 113 mm. Lol, tak to jest jak sie wierzy aukcji - na stronie Shimano pisze ze ma 118 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 to wiele wyjaśniło, przynajmniej wiem jaki sobie mam kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 długość osi zależy tez jaką masz korbę, ja o ile dobrze pamietam mam oś dł 122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 mysle nad Truvativ FiveD lub Truvativ ISO Flow, tylko nie wiem która dobra na 8 rzędową kasete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Składanie roweru super sprawa, moze troche drożej wychodzi, ale wiesz co masz a do tego dochodzi ta przyjemność :twisted: i świadomość że to co masz pod soba w czasie jazdy istnieje tylko i wyłącznie dzięki Tobie, i Twojej twórczości :030: Święte słowa ,ja niestety nie mam kasy zeby od ręki wyłożyć ponad 1000 na nowy rowerek ,wiecpozostaje mi składanie. Super rozrywka ,jeśli miałbym pieniądze to składałbym cały czas... ciągle nowe części ,z resztą patrząc po forumowiczach ,praktycznie każdy ingerował w swój bike ,nikt nie ma fabrycznego w całości. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 ja to jeszcze lepszy agent byłem bo mając mało kasy, kupiłem rame i amora. Całą resztę planowałem przełożyć z mojej dotychczasowej kozy ( Author Profile SX ) I po cześci się to udalo. Całe koła, napęd, korba i tylna przerzutka jest od authora. A cała reszta już nie dziś ubrałem foxa w nowego kapcia z przodu Padło na Continental Survival Pro, 2.3, zwijana. Na obecne warunki jest jok smile.gif cena:55zł Oponka przetestowana oczywiście Na lodzie i zmarzniętym błocie pośniegowym trzyma całkiem nieźle zarówno podczas hamowania, jak i w agresywnie pokonywanych zakrętach. Czuję różnice w porównaniu z dotychczasowym semi slickiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Szukam sponsora który będzie mi dostarczał co miesiąc części do składania bike'a w celu przetestowania - zamieść takie ogłoszenie, może ktoś się zgłosi :wink: Ja na razie wydałem na bike'a 600 zł a jeszcze około 850 musze wydać żeby wyglądał tak jak chce(LF Maxx Pro, XCP 75 LO, Avid SD5, korba Truvativ, łancuch i kaseta STX). Mam nadzieje że do następnego sezonu poskładam mojego upatrzonego bike'a :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Ja się dowiedziałem że KTM niechętnie sprzedaje same ramy więc będzie krucho ze zmianą bike'a Zrezygnowałem z tworzenia typowego enduraka, nie mam kasy na dobrego fulla. Chce zrobić dobry lekki rower do XC. Świta mi w głowie zakup samej ramy KTM Race Line (ciężko będzie ją załatwić, panowie z bikershop'u mają jedną samą ramę KTMa Team Machine za 3100zł) Race Line mi pasuje bo jest potrójnie cieniawana. Do ramy dorzucić większość części ze starego bike'a poza kołami i hamulcami, nie można wkręcić piwotów do ramy. Mam nadzieje dostać tę ramę w przystępnej cenie i do tego kupić trochę dobrych części. Dodam że niestety nowości ze stajni KTMa nie dochodzą do Polski, u nas nie można kupić ich ram z carbonu wystarczy wejść na www.ktm-bikes.at a mogli by, ciekaw jestem ile kosztują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.