Leader Fox Maxx Pro Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ja tam mojego liska calego myje woda z plynem do naczyń, łańcuch też tyle ze uzywam do napedu jeszcze szczotki zeby dobrze wymyc piach i brud z napedu, pozniej sucha szmata jade po napedzie i do zakamarkow uzywam wlasnie WD-40 i do napedu Finish Line czerwony albo zielony zalezy od pogody :-) Lubie tak sie pobawić mimo ze jest to czasochłonne :-) Zaraz bede zmianiał linke z pancerzami od przerzutki tylnej bo juz sie należy :-) W niedziele ESKA - Poznań - szkoda ze nie góry ale.... może trasa ładna bedzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzisiaj dla Liska bedzie wazny dzien Pobijamy dotychczasowe rekordy :) a mianowicie chce zrobic dzisiaj ok. 80 km i pobic rekord predkosci czyli 54.5 km/h Teraz moze sie uda poniewaz jest caly umytyt i naszmarowany Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 http://img364.imageshack.us/my.php?image=p1000794ip3.jpg mój lisek zapisuje sie do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witamy pavlitto wlasnie zapisales sie do : PRawdopodobnie najlepszego teamu na tym globie Hehe pozdro Dzisiaj Lisek przetrwal 43 km ostrego XC Jak do domu wrocilem to napisu Leader Fox widac nie bylo taki ublocony ale zaraz go umylem a pozniej sam sie umylem a teraz siedze na forum Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ja też stałem się właścicielem LF Maxx Pro Ps. Ciastkorz można kiedyś się spotkać Ja dokładnie to Gaszowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Mój fox ma się nadal dobrze, dostanie korbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No siwyex mozna by mozna tylko ze ja mieszkam tak 18 km od Rybnika ale to tam nie problem daleko mieszkasz od Toru 4x w Rybcu ?? Lub od Zalewu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 hmm... dziś po zalewie akurat śmigałem Mam jakieś 12km z groszami. Na tor 4x mam 15km. Więc dojazd to nie problem Najlepiej jak napiszesz na GG (mam podane w profilu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wybralem sie na rower i po 40 minutach jezdzenia wrocilem do domu poniewaz ... padze deszcz ;/ Tez tak macie ze po ciezkim napracowanym dniu ( bylo 28 stopni ) wybierzecie sie na rower i zacznie padac deszcz ?? I znowu trzeba Foxa umyc i przesmarowac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No akurat jak jeżdze Liskiem to zawsze pogoda aż za dobra jest, ale wczoraj jak jechalem Kelly'sem to zaraz po przesmarowaniu (max 2 km po wyjechaniu) tak nafajdalo wody i blota ze "mialem nasmarowany rower" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ta pogoda niekiedy mnie wku.... wnerwia p.s TE forum staje sie dla mnie jak rodzina Na gg gadalem ( gadam ) juz z 4 osobami z forum Pozdro dla nich : Wilku89 , Pavlitto, Siwyex i Katsumoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ciastkorz zawsze chętniew pogadam Fox czeka na nową korbę i chyba niedługo ją otrzyma A tak to mam nadal mały problem z tylną przerzutką, ale chyba kwestia regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzis Lisek zrobil 40.51 km moze jutro dostanie torbe podsiodlowa i nowe siodelko i raczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ufff długo mnie tu nie było. Ale niestety już koniec eskapad wakacyjnych i czas ruszyć do treningu z cocainką, bo przez wakacje były tylko turystyczne wypady do lasu na kacu i na dodatek na jakmiś makrokeszu. Teraz doceniam wartość własnego sprzętu. A u Was jak wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Wakacje bardzo rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 a ja jeszcze mam miesiac wakacji, u mnie w sumie to mogło byc lepiej gdyby nie te zasrane lipcowe upały, a wieczorami to juz mi sie czesto nie chciało duzo śmigać, ale ogólnie jestem zadowolony jak na razie z wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja już wolałem te upały niż ten wypizd**** normalnie już mnie trafia. Wstałem o 7 rano co do mnie nie podobne i ruszyłem na nowy skate park ocenić, tylko wjechałem i luneło. Ale pomyślałem, że chociaż raz spróbuje sobie skoczyć ale kenda kinetics ;/ + mokra nawierzchnia= gleba. Ale tylko małe otarcia i nic rowerowi się nie stało, na szczęście. Mam nadzieje, że wrzsień się poprawi, bo jak tak dalej będzie to umre z niejeżdżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja mam dwa rowerki a na Foxa siadam praktycznie od świeta (jeżdze 2-4 dni pod rzad po kilka godzin a potem przerwa np. tydzien). Nie wiecie jaka radocha siaść sobie na rowerek całkiem do czego innego . Wczoraj uczyłem sie pedal-kicka i udaje sie juz raz podskoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 przez własną głupote wykonczyłem łożyska w przednim Novatecu, miałem bardzo mocno zacisniety zamykacz i on uszkodził łozysko, powiedziałem to gosciowi w sklepie rowerowym i powiedział ze to na pewno bedzie przez ten zamykacz, no wiec czeka mnie wymiana łożysk, dobrze ze sklep z takimi łozyskami mam 1km od domu, a jak wyciągnąć te łozyska koles w sklepie mi powiedział, w poniedziałek sie za to zabiore i zobaczymy co z tego bedzie, bo piasty niby sa na gwarancji, ale jak mam wysyłac koła do kolesia od którego kupiłem, on pewnie bedzie wysyłał do dystrybutora jakiegoś to bede czekał pewnie z 2-3 tygodnie, a jeszcze chce posmigac w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ja niestety od 4 dni nie mialem zadnej wycieczki rowerowej powyzej 10km Jeden dzien w kinie drugi pod szkolom trzeci i czwarty lalo :( Mam nadzieje ze dzisiaj zrobie ok. 40 km bo nareszcie nie leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ralf - koszt takich łożysk to kilka złotych... na Twoim miejscu nie zwlekałbym tylko poszedł i sam te łozyska wymienił nie czekajac na gwarancje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 no wiem, koles w sklepie mówił cos o 8zł tylko nie wiem czy za komplet czy za jedno, a na pewno bede to sam robił, bo na gwarancje w najlepszym wypadku czekałbym conajmniej tydzien jak nie dwa, dzisiaj sklep z łożyskami jest zamkniety, w poniedziałek to załatwie, mam nadzieje ze jeszcze te 100km moge posmigac do tego poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Moj kumpel przejechal 110 km na lekko odkreconym zamykaczu przez co mu kolo latalo Mam pytanie czy w zimie beda "lepsze" ceny czesci typu: Korba Przerzutki itp ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Na jakieś obniżki można liczyć, ale największe są przy gotowych rowerach Mój fox zaliczył dzisiaj 50km w lekkim błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 ralf w jaki sposób się te łożyska wymienia? Tzn. jak rozmontować piastę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.