Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam mojego liska calego myje woda z plynem do naczyń, łańcuch też tyle ze uzywam do napedu jeszcze szczotki zeby dobrze wymyc piach i brud z napedu, pozniej sucha szmata jade po napedzie i do zakamarkow uzywam wlasnie WD-40 i do napedu Finish Line czerwony albo zielony zalezy od pogody :-) Lubie tak sie pobawić mimo ze jest to czasochłonne :-) Zaraz bede zmianiał linke z pancerzami od przerzutki tylnej bo juz sie należy :-) W niedziele ESKA - Poznań - szkoda ze nie góry ale.... może trasa ładna bedzie :-)

Witamy pavlitto wlasnie zapisales sie do : PRawdopodobnie najlepszego teamu na tym globie ;) Hehe pozdro

Dzisiaj Lisek przetrwal 43 km ostrego XC ;) Jak do domu wrocilem to napisu Leader Fox widac nie bylo taki ublocony ale zaraz go umylem a pozniej sam sie umylem a teraz siedze na forum ;)

Pozdro

Ufff długo mnie tu nie było. Ale niestety już koniec eskapad wakacyjnych i czas ruszyć do treningu z cocainką, bo przez wakacje były tylko turystyczne wypady do lasu na kacu i na dodatek na jakmiś makrokeszu. Teraz doceniam wartość własnego sprzętu. A u Was jak wakacje?

Ja już wolałem te upały niż ten wypizd**** normalnie już mnie trafia. Wstałem o 7 rano co do mnie nie podobne i ruszyłem na nowy skate park ocenić, tylko wjechałem i luneło. Ale pomyślałem, że chociaż raz spróbuje sobie skoczyć ale kenda kinetics ;/ + mokra nawierzchnia= gleba. Ale tylko małe otarcia i nic rowerowi się nie stało, na szczęście. Mam nadzieje, że wrzsień się poprawi, bo jak tak dalej będzie to umre z niejeżdżenia.

przez własną głupote wykonczyłem łożyska w przednim Novatecu, miałem bardzo mocno zacisniety zamykacz i on uszkodził łozysko, powiedziałem to gosciowi w sklepie rowerowym i powiedział ze to na pewno bedzie przez ten zamykacz, no wiec czeka mnie wymiana łożysk, dobrze ze sklep z takimi łozyskami mam 1km od domu, a jak wyciągnąć te łozyska koles w sklepie mi powiedział, w poniedziałek sie za to zabiore i zobaczymy co z tego bedzie, bo piasty niby sa na gwarancji, ale jak mam wysyłac koła do kolesia od którego kupiłem, on pewnie bedzie wysyłał do dystrybutora jakiegoś to bede czekał pewnie z 2-3 tygodnie, a jeszcze chce posmigac w wakacje :(

no wiem, koles w sklepie mówił cos o 8zł tylko nie wiem czy za komplet czy za jedno, a na pewno bede to sam robił, bo na gwarancje w najlepszym wypadku czekałbym conajmniej tydzien jak nie dwa, dzisiaj sklep z łożyskami jest zamkniety, w poniedziałek to załatwie, mam nadzieje ze jeszcze te 100km moge posmigac do tego poniedziałku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...