Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Katsumoto ładnie ze przetrwal :) Mojemu zaraz wybije 1000 na liczniku :) W sensie juz ma ale ja licznik kupilem dopiero po 100 km tak na oko :P P.S Kierownica jeszcze nie zamontowana ;/ Mam nadzieje ze dzisiaj sie tym zajmiemy z bratem :D

Pozdro

Ciastkorz

Napisano

Oddaj Oddaj... A ja wlasnie se przegladam BikeStats i w sierpniu na razie prowadzi Ralf :D Ja jestem 19 i o 4 km bodajze wyprzedzam Ciebie Katsumoto :( ciekawe jak bedzie pod koniec miesiaca :( Widac duzo osob z forum tam jest zalogowanych :D

Napisano

A ja wlasnie se przegladam BikeStats i w sierpniu na razie prowadzi Ralf :excl: Ja jestem 19 i o 4 km bodajze wyprzedzam Ciebie Katsumoto :excl:

Mam pytanie odnośnie BikeStats - da się tam wprowadzić dwa osobne treningi w jednym dniu ? Czy można wpisać tylko jeden dziennie ?

Napisano

Dzięki, nie byłem pewny. Jak chciałem wprowadzić dwa wyskoczył mi błąd, że jest już wpis :D Czyli jak dla mnie BikeStats sucks, bo jeżdżę nawet i 4 razy dziennie, przecież nie będe tego ciągle zliczał ręcznie :lol:

Napisano

Witam, wszystkich :-) Dawno Mnie tu nie było, załączam nową fotke mojego LF, ostatnio dostał preent nowa sztyca Booplight bo moja stara sztyca Accent dostałą dziwne luzy przy mocowaniu na siodełko - Booplight POLECAM wszystkim super sztyca i bardzo lekka i wytrzymała :-) Kupiłem torbe pod siodło bo czasem nie chce sie plecaka brac po to zeby schowac łatki i klucz zestaw kluczy imbusow...Jezdzicie na jakies maratony ?? Tydzień temu byłem w Świeradowie Zdrój i widziałem ze był ktos na Leader Fox moze ktos z Was ??

chyba bede planował kupić rame Giant NRS ...

NOWE !!!

poprawka => LF - NOWE !!!

Napisano

Ja tylko maratony Intel Powerade BikeMaraton, może w następnym sezonie coś do tego dojdzie :P No i nowy sprzęt by się przydał :D

Napisano

Chcac odswiezyc temat zapodam fotke mojego bika, troche odswiezony

DOSTAL:

2*Avid BB5 203mm przod oraz 160mm tyl

Nową kierownice logana z Crmo 610mm

Nowe chwyty demolition team

linki i pancerze lepszej jakosci *teflonowe*

no i 2 dosyc solidne zapiecia : )

Trzymam go w 2 mieszkaniu pod kluczem i na zapieciach :) no i piesek go pilnuje wiec lisa nikt nie ruszy !

@@@@@@@@@@@@KLIK@@@@@@@@@@@@

Napisano

LF MAXX PRO - genialny sprzęcik. Z ciekawości zapytam ile waży :) Ale tak na marginesie spytam się też czy na 2 metry nie dało się tej sztycy wyciągnąć ?? :)

Napisano

RzemieN, fajny rowerek, tylko tez mi ta kiera cos nie pasuje, ale zabezpiecznie roweru pierwsza klasa, wozisz przy sobie te łańcuchy zawsze ?

Napisano

heh dzieki :) Co do wagi to nie mam za bardzo gdzie zważyć ale waga jest zadowalająca jak na oko :-) A co do sztycy to troche zle dobrałem rame do wzrostu bo mam rame 20" a mam 188 wzrostu a sztyca to Booplight 400mm i dlatego wlasnie planuje albo zmiany na ta sama ale wieksza albo GIANT NRS bo mam okazje kupić w dobrej cenie na tylnim damperze RS SID to tak na marginesie :-) Ale co do ram naszych rowerków LF jest bardzo zadowolony a Wy jaka jest wasza opinia ?

Pozdrawiam :-)

Napisano

Ja też nie narzekam :D nie ugina się na boki. Wiele km ze mną przejechała, a i kilka krótkich lotów oddała :) Ja może będe miał okazje kupić w bardzo dobrej cenie Gianta MCM-a :) czyli karbonową zabawke :D ale to się jeszcze zobaczy

Napisano

Widze ze wasze FOxy sie dobrze maja :( Moj przezyl w ciagu ostatnich dni 3 dlugie wycieczki ( oczywiscie jak na mnie ) i chodzil bez zastrzezen. Tylko musze umyc naped i naszmarowac bo juz slychac a i zmiana przelozen juz nie ta sama jest co na poczatku i po myciach :P:)

Pozdrower

Napisano

A mój nie ma ze mną lekko - ostatnio zaliczył glebe (wraz ze mną :( ) i troche lakieru odprysnęło ale trzyma sie dzielnie.

Napęd sporadycznie mu tylko czyszcze, jak juz sie wytrzymac nie da :P bo łancuch staaary i do tego w krytycznym stanie :)

Teraz zbieram na suporcik z wkładem, kasetke i łancuszek :P juz wiecej raczej nie kupuje bo wszystko wypas :P

Napisano

A moge naped umyc wrzaca woda ?? Kolega mowil o jakiejs benzynie akstrakcyjnej czy jakos tak. Ale ja nie mam takiej i mysle wlasnie nad wrzaca woda ( pomysl brata). Pozdro :033:

P.S Moj lisek wraz ze mna juz zbliza sie ku celu wakacji :P ( 1500 km ) :P

Napisano

Woda to chyba niezbyt dobry pomysł. Chyba ze potem wypłukać z zakamarków wodę za pomocą WD-40 ale to znowu zabawa... Jak juz to z płynem do naczyń ew proszkiem.

A rzadzi i tak benzyna ekstrakcyjna :033:

Napisano

Ja nie bede myl tego ze to obleje wszystko tylko mam taki jakby "śmiatek" i za jego pomoca wyczyszcze naped. NO wlasnie ide myc mojego Liska :P

POZDROWER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...