Ciastkorz Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Katsumoto ładnie ze przetrwal Mojemu zaraz wybije 1000 na liczniku W sensie juz ma ale ja licznik kupilem dopiero po 100 km tak na oko P.S Kierownica jeszcze nie zamontowana ;/ Mam nadzieje ze dzisiaj sie tym zajmiemy z bratem Pozdro Ciastkorz
Robert Napisano 8 Sierpnia 2006 Autor Napisano 8 Sierpnia 2006 Tylko nowy łańcuch się rozlatuje ide go oddać na reklamacje...
Ciastkorz Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Oddaj Oddaj... A ja wlasnie se przegladam BikeStats i w sierpniu na razie prowadzi Ralf Ja jestem 19 i o 4 km bodajze wyprzedzam Ciebie Katsumoto ciekawe jak bedzie pod koniec miesiaca Widac duzo osob z forum tam jest zalogowanych
Robert Napisano 8 Sierpnia 2006 Autor Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja mam teraz przerwe przez łańcuch... więc łatwo nie będzie
skrzynia Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 A ja wlasnie se przegladam BikeStats i w sierpniu na razie prowadzi Ralf Ja jestem 19 i o 4 km bodajze wyprzedzam Ciebie Katsumoto Mam pytanie odnośnie BikeStats - da się tam wprowadzić dwa osobne treningi w jednym dniu ? Czy można wpisać tylko jeden dziennie ?
Ciastkorz Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja zawsze wychodze raz na rower. Ale mysle ze da sie wprowadzic dwa Ja tam zalogowany jestem dopiero drugi miesiac
Paviarotti Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Oj chyba nie mozna wprowadzac dwóch. Trzeba sumowac dwa...
skrzynia Napisano 8 Sierpnia 2006 Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzięki, nie byłem pewny. Jak chciałem wprowadzić dwa wyskoczył mi błąd, że jest już wpis Czyli jak dla mnie BikeStats sucks, bo jeżdżę nawet i 4 razy dziennie, przecież nie będe tego ciągle zliczał ręcznie :lol:
Robert Napisano 8 Sierpnia 2006 Autor Napisano 8 Sierpnia 2006 Skrzynia możesz zobaczyć czy da się to zrobić na http://www.bikebrother.com/
Leader Fox Maxx Pro Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam, wszystkich :-) Dawno Mnie tu nie było, załączam nową fotke mojego LF, ostatnio dostał preent nowa sztyca Booplight bo moja stara sztyca Accent dostałą dziwne luzy przy mocowaniu na siodełko - Booplight POLECAM wszystkim super sztyca i bardzo lekka i wytrzymała :-) Kupiłem torbe pod siodło bo czasem nie chce sie plecaka brac po to zeby schowac łatki i klucz zestaw kluczy imbusow...Jezdzicie na jakies maratony ?? Tydzień temu byłem w Świeradowie Zdrój i widziałem ze był ktos na Leader Fox moze ktos z Was ?? chyba bede planował kupić rame Giant NRS ... NOWE !!! poprawka => LF - NOWE !!!
Robert Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja tylko maratony Intel Powerade BikeMaraton, może w następnym sezonie coś do tego dojdzie No i nowy sprzęt by się przydał
RzemieN Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Chcac odswiezyc temat zapodam fotke mojego bika, troche odswiezony DOSTAL: 2*Avid BB5 203mm przod oraz 160mm tyl Nową kierownice logana z Crmo 610mm Nowe chwyty demolition team linki i pancerze lepszej jakosci *teflonowe* no i 2 dosyc solidne zapiecia : ) Trzymam go w 2 mieszkaniu pod kluczem i na zapieciach no i piesek go pilnuje wiec lisa nikt nie ruszy ! @@@@@@@@@@@@KLIK@@@@@@@@@@@@
mane Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Hyhy, dobra kiera Ale moim zdaniem różowy nie pasuje do czerwonej ramy... Pozdro
RzemieN Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Tutaj sa takie wyostrzone kolory w rzeczywistosci lepiej to sie prezentuje
ZyGmUnT Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 LF MAXX PRO - genialny sprzęcik. Z ciekawości zapytam ile waży Ale tak na marginesie spytam się też czy na 2 metry nie dało się tej sztycy wyciągnąć ??
ralf Napisano 16 Sierpnia 2006 Napisano 16 Sierpnia 2006 RzemieN, fajny rowerek, tylko tez mi ta kiera cos nie pasuje, ale zabezpiecznie roweru pierwsza klasa, wozisz przy sobie te łańcuchy zawsze ?
RzemieN Napisano 16 Sierpnia 2006 Napisano 16 Sierpnia 2006 Nie bo sa za ciezkie jeden wazy 1,4kg jak jade nad jezioro biore 2szt do plecaka a tak to nigdzie nie zostawiam roweru samego.
Leader Fox Maxx Pro Napisano 16 Sierpnia 2006 Napisano 16 Sierpnia 2006 heh dzieki Co do wagi to nie mam za bardzo gdzie zważyć ale waga jest zadowalająca jak na oko :-) A co do sztycy to troche zle dobrałem rame do wzrostu bo mam rame 20" a mam 188 wzrostu a sztyca to Booplight 400mm i dlatego wlasnie planuje albo zmiany na ta sama ale wieksza albo GIANT NRS bo mam okazje kupić w dobrej cenie na tylnim damperze RS SID to tak na marginesie :-) Ale co do ram naszych rowerków LF jest bardzo zadowolony a Wy jaka jest wasza opinia ? Pozdrawiam :-)
Robert Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja też nie narzekam nie ugina się na boki. Wiele km ze mną przejechała, a i kilka krótkich lotów oddała Ja może będe miał okazje kupić w bardzo dobrej cenie Gianta MCM-a czyli karbonową zabawke ale to się jeszcze zobaczy
Leader Fox Maxx Pro Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Tez bym chciał taka karbonowa zabawke :-) Ale to chyba nie dla Mnie bo waze 80kg a takie ramy nadaja sie dla lzejszych bikerow-takie tylko slyszalem opinie w rzeczywistosci moze jest inaczej :-)
Ciastkorz Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Widze ze wasze FOxy sie dobrze maja Moj przezyl w ciagu ostatnich dni 3 dlugie wycieczki ( oczywiscie jak na mnie ) i chodzil bez zastrzezen. Tylko musze umyc naped i naszmarowac bo juz slychac a i zmiana przelozen juz nie ta sama jest co na poczatku i po myciach Pozdrower
Paviarotti Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 A mój nie ma ze mną lekko - ostatnio zaliczył glebe (wraz ze mną ) i troche lakieru odprysnęło ale trzyma sie dzielnie. Napęd sporadycznie mu tylko czyszcze, jak juz sie wytrzymac nie da bo łancuch staaary i do tego w krytycznym stanie Teraz zbieram na suporcik z wkładem, kasetke i łancuszek juz wiecej raczej nie kupuje bo wszystko wypas
Ciastkorz Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 A moge naped umyc wrzaca woda ?? Kolega mowil o jakiejs benzynie akstrakcyjnej czy jakos tak. Ale ja nie mam takiej i mysle wlasnie nad wrzaca woda ( pomysl brata). Pozdro P.S Moj lisek wraz ze mna juz zbliza sie ku celu wakacji ( 1500 km )
Paviarotti Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Woda to chyba niezbyt dobry pomysł. Chyba ze potem wypłukać z zakamarków wodę za pomocą WD-40 ale to znowu zabawa... Jak juz to z płynem do naczyń ew proszkiem. A rzadzi i tak benzyna ekstrakcyjna
Ciastkorz Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja nie bede myl tego ze to obleje wszystko tylko mam taki jakby "śmiatek" i za jego pomoca wyczyszcze naped. NO wlasnie ide myc mojego Liska POZDROWER
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.