mrpawel Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ... a jak nie da kasy to zrobie piekną ryse gwoźdźiem na całej długosci jego auta i jak weźmiesz od niego samochód to będziesz takim porysowanym jeździł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 on powiedział ze jak kupi inne auto to mi da tego malucha, a ja go nie chce, bo on sie ledwo kupy trzyma, a i prawka nie mam gadałem z nim dzisiaj, ale scieme walił, mówi ze rower był oparty o ściane odjechał i sie porysował róg, tylko ciekawe ze to by musiało byc z boku porysowane a nie z przodu, pierdoła jedna, powiedział ze kasy nie da ale mi to pomaluje :lol: za takie malowanie to ja podziekuje, a z porysowaniem auta tez dam sobie spokój, bo i tak oklepanego tego malucha ma z kazdej strony to by to nic nie dało, poczekam az kupi inne auta bo cos tak sie rozgląda :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Ehhh... zrobiłem dziś ósemke z single tracka na przodzie... I jestem ciekaw czy poradzę sobie z naprostowaniem tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Mane łatwo nie będzie... dzisiaj udało mi się pozbyć dziwnego dźwięku z przedniego koła, to wentyl był bardzo luźno i bił o obręcz jak zwykle problem jest w najgłupszym miejscu i nie potrzebnie wydawałem kase na kólki i stożki do piasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 mnie tez juz jakis czas denerwował jakis tam dzwięk stukania czegoś, ale to tylko na dziurach, przysłuchałem sie pewnego dnia i wyszło ze pancerz obija o klamke, ale zostawie to tak, bo musiałbym skracać pancerze a mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Pancerze też mi walą ale sam się o to prosiłem i powinienem troszkę inaczej je ułożyć tylko wielkich możliwości nie mam No coś w mostku jeszcze dziwnie strzela, ale to chyba kwestia nałożenia warstwy smaru na rure sterową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Łatwo nie było... Ale po 2,5h zmagań koło jest proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Moje gratulacje Mane ja bym nie dał rady ;] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Dzięki Ale sam myślałem, że nie dam rady i jutro będe śmigał na kole z roweru mamy a w poniedziałek wybiore się do serwisu z tym, ale jednak dałem radę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Niezły wyczyn wycentrowanie single tracka Mi w foxie coś strzela w okolicy kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Taaaak... Dałem radę wyprostować, ale dziś znowu to samo... W sumie od początku koło było zaplecione dość luźno i już wtedy dokręcałem szprychy (kupiłem na rowerowy.com). A dziś się poddałem, bo biło lekko na boki i pojawił się tzw konik, a ryzykować zniszczenia obręczy nie chcę... Lepiej niech zajmie się tym ktoś, kto to dobrze potrafi Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Chciałem się przywitać bardzo serdecznie. Od jakiś 2 miechów jestem posiadaczem składaka na ramię LF Cocaine. Jego przeznaczenie to gł. street, ale ostatnio tak się wydarza, że najczęściej go do XC wykorzystywać muszę na razie nic mi się w niej nie psuje i jestem z niej zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Witamy jak możesz to będziemy wdzięczni za zdjęcia Nie wiem czy dawałem tutaj to zdjęcie, ale to mój lisek po maratonie w kolejce do mycia http://img233.imageshack.us/img233/9241/img13333tr.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Prawie aktualny wygląd roweru (teraz mam jeszcze avidy sd 7) Mostek i części dookoła (klamka już nie ta ) Kilka części przed założeniem podczas składnania Ja na bajku - niestety zwalona ostrość :/ Rower...kiedyś (czyt. 2 miechy temu ) Bajk - dalej stare klamki i v-ki i tu I+rama(zima 2005/2006 ) Foty zrobione przed chwilą:1,2,3,4,5,6 uffff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A mój wygląda tak: http://www.pinkbike.com/photo/888047/ i tak http://www.pinkbike.com/photo/888046/ Jeszcze troche zmian, ale to w przyszlosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Chciałem dokleić do tamtego, ale nie mogę - tak wyglądam ja aktualnie (prawie aktualnie - to było w połowie czerwca) A tu jeszcze takie całkiem ciekawe foty, które mi dzisiaj się udało zrobić: 1, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Chciałem dokleić do tamtego, ale nie mogę - tak wyglądam ja aktualnie (prawie aktualnie - to było w połowie czerwca) Hehehe dobra fotka, widać że oprócz Ciebie wszyscy oglądali kasetę (Krąg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Nie. To ich prawdziwe twarze Brzydkich mam znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 co to wszyscy posprzedawali LF-y czy co :glare: wczoraj sprawiłem sobie drugi koszyk na bidon Meridy i musiałem się sporo namęczyc zeby upchać dwa koszyki i pompke, miałem juz koszyk Authora i troche za mało miejsca według mnie jest na dwa koszyki i pompke, bo pompke musze teraz wsadzać w troche inny sposób do uchwytu niz wczesniej, ale jakos daje rade, jeszcze chyba pokombinuje troche z tym mocowaniem pompki, dzisiaj kupiłem w pewnym sklepie przy okazji zakupów i moze tez z braku kasy bidon 0,5 l za 2,19zł, zobaczymy co bedzie warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 HoHoHo Co tam słychać u wszystkich ?? Ja zamierzam albo zmienic moja rame LF na rozmiar 22" bo moja 20" jest chyba troche mała (stwierdziłem prawie po roku ) albo jak zmieniac to na Author Versus albo Trek 6500 co byście poradzili ?? Może poradzicie inny model ?? Pozdrawiam Wszystkich :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 MI w lisku ostatnio sie Altus wkrecil w szprychy łamiąc hak. To kupilem Sore, nowy hak, klamki Avida i manetka Alivio. Zalozylem, pojeździlem kilka dni i wciagnelo mi Sore znowu prostowanie przerzutki, centrowanie koła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Te haki łamią się praktycznie w jednym miejscu (że też nie zmieniają tej konstrukcji), u mnie już jeden poległ w tym roku, a przerzutka o dziwo calutka mimo, ze wylądowała między szprychami (koło też całe) A teraz oczekuje hamulca na przód Zamówiłem już i jest pewnie gdzieś po drodze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Te haki po to sa aby sie lamaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Bo jeśli by były mocniejsze (=twardsze) to by mogla odrazu pójść rama w tym miejscu. Po to są takie miekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Nie wykluczone Mój fox ma się dość dobrze, tylko napęd wymaga wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.