Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie....maratony szosowe też są ;) W przyszłym sezonaie postaram się wybrać na któryś z nich i sprawdzić swoje siły. supermaraton.org ,oprócz tego są jeszcze inne mniejsze wyścigi ,bo jak przeczytaci na tej stronie-maratony z cyklu supermaraton składają się na szosowy puchar Polski! :) Pozdrawiam wszystkich z żyłką szosowca :) ...resztę też ;)

Hmm.... Rama jest z roku 2003r (6 czerwiec :))

Do początku 2005 roku był jeszcze cały (fabrycznie :))

Potem stwierdziłem, że musze coś z nim zrobić :lol:

Ale ogólnie dobrze mi się jeździ, a rama... Heh.. Przerzyła duużo, i na razie nic nie pęka :D

Katsumoto, a myslałem ze wszystkie LF Rover, Maxx Pro, Evolution i Factor maja mocowanie do tarczówki, ale moze sie nie przyjrzałem dokładnie :(

mój LF na razie przeżył kilka wypadów w góry, kilka dość wyboistych zjazdów i nic mu nie ma, przydało by sie go umyć, ale to jutro po wycieczce :D

a brata jak nie było tak nie ma, mam nadzieje ze przyjedzie w którys dzien weekendu i bede mógł w końcu zrobic fotki

Katsumoto Heh :) No musze jutro luknąć na to :) Ale gdyby był naprawde krzywy, to wtedy oponka by mi się nie mieściła :P

A 2,35 do takiej ramki to sporo :D

Co innego standardówki 1,95, bo takie z regóły mają LFX-y :)

Aha i jeszcze jedno takie pytanko :P....

Jaka rama lepsza 18" czy 20" ??

Moim skromnym :P zdaniem 18, bo od 20 mnie "klejnoty" bolą :P

Niech się każdy wypowie :D

Oczywiście że 18" no chyba że jesteż duuuży powiedzmy sporo powyżej 180cm-to wtedy 20 ,bo klejnotami nie zawadzisz. Co do mojego foxa -kupujący powiedział że wysyłka w częściach NO PROBLEM ,więc całego rozłożyłem i na 2 kartony pojdzie DHL-EM w 1 kartonie koła+amor a w 2 reszta pierdół. :)

wczoraj brat wziął bez pytanie mojego kochanego Maxia, przyjechał i mówi ze cos hamulce ocieraja, se mysle ciekawa sprawa, no to reguluje hamulce i nic, ciagle ocieraja, przyjrzałem sie temu i okazało sie ze koło sie przestawiło w mocowaniu ośki :glare:

no to nic poprawiłem to, hamulec wyregulowałem i jest ok, dzisiaj wychodze na rower, patrze na róg lewy i myslałem ze cos rozwale w domu, cały zdarty, dobre 0,5cm aluminum zdarte, juz wiem ze chyba zaliczył OTB palantunio, ja tu sie starałem zeby zadnych rys ani nic nie było 1200km bez zadnej przewrotki ani rysy a on wziął rower na 2km i takie zniszczenia, moze to temu ze hamulec podciągnąłem przedni i chyba z przyzwyczajenia do swojego roweru mocno zacisnął, jak wróci to sobie z nim pogadam i mam nadzieje ze mi da kase na nowe, bo z takimi to nie bardzo a i zdarło sie troche tego gdzie sie fajnie kciuk trzymało, ehhhh juz nikt a nikt nie pojedzie na moim rowerze, była to pierwsza i ostatnia osoba jadaca na nim <_<

a jak nie da kasy to zrobie piekną ryse gwoźdźiem na całej długosci jego auta :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...