Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast moja Cocaine zdaje się wyginać... a dokładnie tylny trójkąt z lewej strony... Kółko dochodzi coraz bliżej ramy i już włoski na oponie ocierają o nią. Myślałem na począku, że może koło źle zaplecione albo coś w tym stylu, ale zamontowałem proste koło kumpla i dalej to samo...

Teraz pozostaje mi mieć nadzieję, że rama wytrzyma do czasu gdy będzie mnie stać na nową...

Możliwe, że takie coś sie dzieje z powodu hamulca, bo widzę, że masz tak samo jak ja jeden na tyle...
myśle że nie. kumpel ma V-brake i też mu sie gieło. Ale zauważyłem że lanserom to sie nie robi. Jeden taki ma ramke dłużej niż ja, a widełki ma prościutkie :lol:

Boguszów-Gorce - ZAIŚCIE BYŁO, super trasa, dużo błota....252 miejsce ale do lidera tylko 29min staraty :-) Ale zapisałem sie u Nas w Zielonej Górze do Fan-Sport Team Zielona Góra i jechałem jako zespoł z Nimi idrużynowo 2 miejse bezie prawdopodobnie bo nie wiem czy już zliczyli punkty...

Ralf będę kupował gotową meridę road 850.

Mane chciałem spróbować czegoś nowego...teraz zoabczyłem jak się do roweru przywiązałem ,aż mi łzy puściły :sad: ,mam jednak nadzieję że nowiutka czarna Madzia poprawi mi humor już niebawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...