michaelo Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witamy w naszym gronie!! Jak widać Maxx pro cieszą sie bardzo dużą popularnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Moja Cocaine została obdarowana kilkoma prezentami Doszły już oponki Schwalbe King Jim 2.35 i czekam na kółeczko do tyłu. Do tego przejdzie do niej kaseta Alivio i łancuch KMC Z-72. Jak złożę wszystko do kupy to zapodam nowe fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Natomiast moja Cocaine zdaje się wyginać... a dokładnie tylny trójkąt z lewej strony... Kółko dochodzi coraz bliżej ramy i już włoski na oponie ocierają o nią. Myślałem na począku, że może koło źle zaplecione albo coś w tym stylu, ale zamontowałem proste koło kumpla i dalej to samo... Teraz pozostaje mi mieć nadzieję, że rama wytrzyma do czasu gdy będzie mnie stać na nową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 mam ten sam problem w dragstarze. opona 2.35 jest pół cm od widełek od strony hamulca, a od strony napędu o 2cm.dziwna sprawa,że rama sie aż tak gnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 U mnie sytuacja odwrotna - przy oponie 2,5" od strony hamulca mam z 5-6mm a od strony napędu 1mm... Możliwe, że takie coś sie dzieje z powodu hamulca, bo widzę, że masz tak samo jak ja jeden na tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jak dostane koło to sprawdze czy u mnie też cos takiego wystepuje. Mam "gumke" 2,35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ja mam w cocaine to samo. Od strony napędu jakieś 1 cm luzu a od strony hampla 3mm. I mam oponki 2.35. Kołeczko prościutkie, więc albo hamulec lub coś z ramką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale to głupie... Myslałem, ze tylko u mnie to jest... A kiedyś było całkiem prosto. Zauważyłem to jak zmieniałem koło na przodzie i przerzuciłem rower na plecy, a było to ze 2 tygodnie temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 to ja mialem tak na poczatku w dragu tylko ze oponka 2,6 i 24" ni i wystarczylo przeciagnac szprychami obrecz i juz jest prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ale to by nic nie dało, bo w dolnych rurach tylnego trójkąta koło jest bliżej z jednej strony a w górnych jest pozornie równo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dzisiaj Lis otrzymał nową dętke kendy na tył + pompkę zefal RX 200 ...fajny zestawik za 25zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dzisiaj Foxik dostał ode Mnie pompke i koszyk - dziś przygotowuje rower na jutrzejszy maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Mój nic nie dostaje bo są cięcia budżetu i nie mam za co Teraz pada mam nadzieję że jutro nie i wjade sobie do Gostyńsko-Włocławskiego Parku Krajobrazowego i będzie trochę błotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Możliwe, że takie coś sie dzieje z powodu hamulca, bo widzę, że masz tak samo jak ja jeden na tyle... myśle że nie. kumpel ma V-brake i też mu sie gieło. Ale zauważyłem że lanserom to sie nie robi. Jeden taki ma ramke dłużej niż ja, a widełki ma prościutkie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Hahahhaha, lanserom to może sie jedynie kurzyć A ogólnie myślę, że te ramki są dość kiepskie. Nie wytrzymują za duzo co z resztą widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Boguszów-Gorce - ZAIŚCIE BYŁO, super trasa, dużo błota....252 miejsce ale do lidera tylko 29min staraty :-) Ale zapisałem sie u Nas w Zielonej Górze do Fan-Sport Team Zielona Góra i jechałem jako zespoł z Nimi idrużynowo 2 miejse bezie prawdopodobnie bo nie wiem czy już zliczyli punkty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 do do tylnych widełek one w każdej ramie się gnął w mojej są już lekko zgjęte a nie latam na niej tylko kilka razy było ostre XC z kilkoma małymi lotami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Niestety mo bike także musia poczekac bo finanse sa odkładane na wakacjony , koszyk na bidon , pompka i oponka na tył musza poczekac jeszcze nieco czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 sprzedałem przyjaciela ,wspomnienia ,radość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 hehe Spider, fajna fotka, a co dalej myslisz, cos składanego czy gotowego w sklepie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dlaczego?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ralf będę kupował gotową meridę road 850. Mane chciałem spróbować czegoś nowego...teraz zoabczyłem jak się do roweru przywiązałem ,aż mi łzy puściły :sad: ,mam jednak nadzieję że nowiutka czarna Madzia poprawi mi humor już niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Właśnie otrzymałem kasę za LF->kliknąłem kup teraz i zakupiłem nową czarną Meridę R850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 a no to super, gdyby nie to ze lubie po górach posmigac to tez pewnie bym szosówke kupił i tez pewnie Meride 850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Nooo fajna ta Merida :-) GRATULUJE zakupu...ale z XC juz rezygnujesz calkowaice ?? Ja bym chcial miec jeszcze szosowke zeby sobie porobic treningi wytrzymalosciowe :-) Jak na razie skupiam sie na moim LF :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.