ralf Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dzisiaj przyjechałem z Żaru (115.91km) i tata mówi ze hamulec doszedł rozpakowałem i wszystko ok, wiec załozyłem i chodzi moze nie tak leciutko jak przód, ale jednym palcem idzie blokowac koło. i w paczce dostałem jeszcze cos takiego: http://www.nutrend.cz/produkty/cz/carbosnack.html kto wie co to jest ? a zdjęcia dopiero niestety w poniedziałek albo wtorek, bo brat idzie na wesele i nie przywiózł aparatu jutro jak bedzie pogoda jade po smar do łańcucha, i wyczyszcze napęd, bo ten fabryczny smar SRAM-a jakis taki bardzo lepki jest, wyczyszcze benzynka i przy okazji rowerek wypucu, bo sie juz troche zabrudził błotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam Carbosnak to żel zawierający węglowodany o różnym IG - czasie uwalniania się ww-energii do organizmu, które uzupełnia się przed/w trakcie/po jeżdzie-wysiłku. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a jak i ile tego sie uzywa, bo mam tubke 55g, a żeby nie leżało to musze cos z tym zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 no to ja sie dopisuje do klubu mój rower składany na świetnej ramce LF - dragstarze amortyzator SR Suntour Duro D piasta przód Gimeca zwykła oś obręcz przód Dartmoor Voo Doo szprychy p. dtswiss - dt champion piasta tył Shimano M475 obręcz tył Double Track szprychy t. dtswiss - dt champion kierownica NorthShore X-UP XL mostek noname (kostka) przerzutka SRAM 3.0 łańcuch SRAM 4.0 korby Dartmoor React 38T suport TruVativ GigaPipe DH LT kaseta Shimano HG30 pedały Wellgo Author siodło Tioga Bassano DH sztyca ZOOM opona tył Maxxis Lopes 2,35 opona przód Kenda Blue Groove 2.10 stery V.P zintegrowane gwiazdka Accent (z przewierconą śrubą) manetka SRAM 3.0 Comp hamulec przód (brak) (na razie brak funduszy) hamulec tył Black Box tył klamki Shimano LX BL-M 570 dętka przód Rubena DH dętka tył IRC Downhill torque tube napinacz Pmsocho ramka była na początku cameleon, ale że lakier sie troche posypał, to ma teraz malowanie moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witamy w klubie całkiem ciekawy rowerek, fajne te pomarańczowe ciapki miałem dzisiaj jechac po smar do łańcucha, no ale niestety pogoda nie za bardzo na jakas dłuższa trase, wiec tylko rower wyczyszcze, a w poniedziałek napęd, te 2 dni jeszcze pośmigam na tym dziwnym smarze Srama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Pomarańczowe kwiatki konkretne Ostatnio mnie też coś tchneło do "ozdobienia" ramy. W efekcie pojawiły się 3 niebieskie plamy. http://img134.imageshack.us/my.php?image=abc5jg.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Sorki ale dla mnie wyglada to beznadziejnie tylko ja oszpeciles ... ale kazdy ma swoj gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dokładnie, każdy ma swój gust. Mi to nie przeszkadza a nawet pasuje pod kolor kasku Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A ja roweru jak na razie nie ozdabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Jak gdzies sie powazniej zarysuje to bezbarwny lakier do paznokci na rane i pozniej na to jakas naklejka i problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 widze że nasze grono mocno sie rozrosło w bardzo krótkim czasie. Moj Foxik załapał ostatnio bardzo brzydka szrame na dolnej rurce , nie mam pojęcia skąd ale od razu wziąłem farbe i lakier i nie ma śladu Ostatnio pogoda jest tragiczna dzisiaj sie dopiero polepszyło a tak to po kilka C i wiatr straszny :/. Kto z was jechał kiedyś nad morze bikiem ?? miałbym chetke na odcinek Piła- Miedzyzdroje ale trasy nie zaciekawe , to samo z łebą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kurde dowaliłem po raz 3 w miesiącu snake kurde już nie kminie o co chodzi oponki na kamyczek kołem delikatnie o murek przygrzmociłem i ryp znowu snake. Podobno są jakieś bajery anty snake-owe korzystał ktoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziwne, bo kumple mają te same oponki co Ty i snake'ów nie łapią. Może masz stanowczo za małe ciśnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ErIxOn, te oponki to są kendy kinetics? Jeśli tak to nie dziwie się, że łapiesz snake'i. Opony strasznie cienkie i wg mnie gówniane. Na przód jeszcze jako tako się nadają, ale na tył w ogóle. W zeszłym roku kupiłem komplet i tylną wymieniłem po 3-4 miesiącach z powodu snake'ów i tego, że sie szybko sciarała. A odkąd zmieniłem oponę na Tiogę to ani razu nie złapałem kapcia (odpukać). A na kendzie na przodzie jeżdze do dziś, z tymże troche "przybrudziłem" ten beżowy kolor na boku A co do zapobiegania snake'om to może rozetnij wzdłuż starą dętke i włóż do jej środka nową, ew przyklej lekko taśmą, żeby sie nie rozwaliło i może w ten sposób przetrwa dłużej... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Założyłem sobie konto na Pinkbike jest tak troche fotek mojego Liska http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&fun...touserid=119644 A tu zapodam przy okazji filmik jak robie bunny-hopa na moim Lisku :> bo pewien facio na Pinkbike nie dowierzał http://www.freewebtown.com/pawel1/MVI_3094.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Taaa dokładnie kinetics... też już zamierzam zmienić, bo troszke popada i ślizga się jak cholera. Ciśnienie mam ok, bo co drugi dzień dopompowuje na BP. Mane a jakie masz tą Tiogę? A i zajefajnie wygląda ten odblask chyba odblask Death na ramce. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A dzięki tak, to naklejka odblaskowa. A oponka to Tioga white tiger 2,5". Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja ostatnio wychodzę z założenia "pieprz rysy i odpryski ważne żeby wszystko działało" pamiętam 1 rysę i jak się wkurzałem...wiadomo nowa rama. Teraz główka poobcierana od linek na tylnym widelcu mam rysy od spodu ramy także. Ogólnie najgorzej jest z częścią matową-LF się nie postarał z jakością tego lakieru ,w meridzie-moja poprzednia ramka lakier był rewelacyjny..tutaj kiepsko Teraz mam 35zł i dylemat wydać na kochaną dziewczynę czy na kochany rower? :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Spider zawsze jest ten dylemat i jak na razie w większości poświęcam się rowerowi a raczej staram się odłożyć trochę gotówki aby złożyć nową lekką wyścigówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no i dalej nie mam fotek, bo cos brat nie przyjeżdża do domu od piatku. dzisiaj zarobiłem kilka rys na korbie, bo mi łańcuch spadł z najwiekszej zebatki i troche poodzierał, ale to mi tam, byle jeździ, ponadto kupiłem Finish Line Cross Country i wyczysciłem cały napęd, nawet nie wiedziałem ze kasete SRAM 5.0 można rozebrac na czesci pierwsze, i każdą zębatke wyczysciłem osobno, bardzo sie z tego powodu ucieszyłem, bo to wiele mi ułatwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Siemanko chłopaki !!! Jak tam weekend duzo jezdziliscie Ja dzisiaj trening mały tylko 35km bo w sobote smigam do Boguszów-Gorce na Eska Fujifilm...zapodałem nowe foty na bikefoto z dzisiejszej jazdy...w tygodniu bede montował SPD treba sie nauczyc jezdzic ciekawe czy uda Mi sie pojechac w SPD na Eska fuji... chyba nie///ale zobaczymy a Wy jak uważacie ?? PZDR dla wszystkich maniaków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a no powinno sie udac przejechac maratonik, a jak nie to bedzie bardzo dobra lekcja. a fotki juz oglądałem, bo tak codziennie przegladam bikefoto Ja tam w czerwcu mam 307.53km, i systematycznie bedzie rosło, tylko ta pogoda mnie nerwuje, w każdej wycieczce zmokłem, ale ma sie podobno w koncu wypogodzic wiec bedzie trzeba nadgonic troche a z kolega planujemy 350km na jeden dzien zrobic, ale to gdzies w lipcu, ciekawe czy sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 !!! kupiłem dziś SPD i buty SIDI Bullet... A więc jak na razie to zdarzylem sie przejechac z miasta do domu, ale jakos o 18 ide pojezdzic...Odczucia jak na razie <=> NIEBO a ZIEMIA !!! Teraz jadąc na moim LF czuje sie jakbym pływał...trzeba jeszcze dzis potrenowac w terenie bo w sobote Maraton Później rzuce jakies foty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wrzuciłem buty na foto, wczoraj 2 gleby zaliczyłem w SPD ale ogólnie jest poprostu SUPER, nie pomyslalem nigdy ze w SPD sie tak za**** jezdzi i przedewszystkim niejszy wklad siłowy.... SIDI Bullet => Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam, jestem tu nowy i chciałbym się zapisać do klubu;) Jestem Arek, mój sprzęt to Maxx Pro 2005. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.