Paviarotti Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 To wezme sobie Truvativa na ISIS i do tego porządną jednoblatową korbę też Truvativa myśle że w streecie/dircie/FR sprawdzi sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A właśnmie też zastanawiałem się nad tym turativem i najprawdopodobniej się w niego zaopatrze. Ja się bujam głównie w streecie ale dircik też się bardzo często zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiNkO Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 witaj Ile masz wzrostu? Masz fotki swojego bike'a ? Chętnie pooglądamy pzdr Hej, niestety jeszcze nie mam fotek-nie dorobiłem się cyfrówki. Wzrost 184cm - rama 20'' jest idealna. W sam raz na mnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zalaczam aktualna fote mojego bajka Lisio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Bez hamulców? :> A no i single speed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 17 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zalaczam aktualna fote mojego bajka Lisio Ładny rowerek i ładna fotka, ale bez hamulców bałbym się jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Heh, no niestety brak finansow na hamulec na tarcze czekam juz 2 tygodnie z allegro hamulec tez juz w poniedzialek zakupiony do konca tygodnia powinienem hamowac:D ale juz nie butem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 No tak trochę strach bez hamulców ale oszczędność wagowa jest duża kiedy ma się hamulce "nożne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 17 Maja 2006 Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Wiesz, ja nie zwracam uwagi na wage tylko na wytrzymalosc ale hamulce sie na pewno przydadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 a ja dzisiaj dostałem kase na dokonczenie roweru, zamówiłem juz klamki Avid FR-5, hamulce Avid SD5 i przerzutke tylna Shimano Deore XT, jutro jade po przednia przerzutke Shimano Deore LX, potem w srode chyba po kasete i moze w tym tygodniu jeszcze posmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Daj zdjęcia całości jak będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 no pewnie ze dam, dzisiaj kupiłem przerzutke na przód Shimano Deore LX, tak byle by sie trzymała założyłem, a z regulacja poczekam az bedzie łańcuch i kaseta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich Leader'ow Dzieki za zaproszenie oto moja maszynka... http://www.bikefoto.pl/nowe_show_img.php?id=15118 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 bardzo fajny rowerek, jak to wszystkie Maxx'y ja dzisiaj swojego Maxxa uzbroiłem w klamki AVID FR-5, kasete SRAM 5.0, łańcuch SRAM PC-48, pancerze pozakładałem i linki, mam nadzieje ze jutro dojdzie XT na tył i hamulce i bedzie mozna smigać i jakies lepsze fotki porobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 nie ma sprawy ,zaprosiłem bo chcę nas "LF-owców" zrzeszyć ...jest jeszcze sporo osób które maja LF do XC a nie są tutaj wpisane. No widzę ralf ,że kolejny Leader na Xt z tyłu i klamki FR5 ,kaseta 5.0. To wynika chyba z podobnego budżetu teamowców LeaderFoxa :wink: ,patrząc na wyposażenie naszych lisków-sa one bardzo podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 hmmm no moze i z tego to wynika, ale: kupiłem XT na tył bo to chyba najlepsza dostepna dzis na allegro przerzutka shimano po wzgledem cena / jakosc, klamki to samo nic lepszego nie ma, a kaseta to w sumie poza nia jest tylko Alivio i Acera, a SRAM 5.0 wyglada zarąbiście i mysle ze wystarczy mi do konca sezonu. ale w sumie to rower mi sie staje coraz drozszy niz zakładałem, ale: - nie uwzgledniłem ceny narzędzi, na razie klucz do kasety czyli + 21.5zł - za przerzutke na przód zapłaciłem o 17zł wiecej niz zakładałem - za przerzutke na tył o 34zł wiecej - za linki i pancerze 6zł wiecej - kaseta i łancuch 23zł wiecej no i tak tu troche tam troche i sie nazbiera, ale zostanie mi jeszcze 51zł na dętke, pompke, bidon i koszyk, a reszta kask i cos do ubrania moze za 2 tygodnie, byle by juz śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 fajowy rowerek "Leader Fox Maxx Pro" Amorek dla mnie to marzenie na razie katuje XCM`a ale jestem zadowolony bo to mój pierwszy Ralf nie moge sie doczekać fotek nastepnego jeżdźacego LF maxx pro CST -tylnia zaczeła sie drzeć dosłownie(rozerwane klocki) a nie zaliczyłem kilka ostrych chamowań ale nie na asphalcie ale jeszcze pociągną po pierwszych 500km zrobiłem mały przeglądzik i smarowanko łańcucha. ramke zostawiłem brudną bo kozacko wygląda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja jezdze ostatnio na starym kole ale za to fajnie tricki wychodzą ;] Teraz juz porzadnie sie nauczylem bunny hopa (przedtem jakis taki niski wychodzil) a teraz moge juz atakowac wyższe przeszkody. Trick pt "kangaroo" też zaczał cos tam wychodzic - ostatnio po 7 podskoków robie nom i sidehop juz ładnie wychodzi. Ucze sie tez pedalkicka i manuala troche z marnym skutkiem ale co tam jak zakupie nowe kolo (tydzien a moze i mniej ) to bedzie wieksza motywacja do nauki A te wasze LF do XC całkiem fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dzisiaj czyscilem rower po sobotnim maratonie w Jeleniej Górze (moj pierwszy maraton :-) i na pewno nie ostatni) . Dopiero co niedawno wrocilem bo bylem pojezdzic porobilem foty sprzetu :-) nowa fota => http://www.bikefoto.pl/nowe_show_img.php?id=15142 ogolnie moj XC jest zaopatrzony w : - Rama = Maxx Pro - AMor = Rock Shox Pilot C - SUport = jak na razie Shimano AAlivio ale zmieniam niedlugo na LX'a + spd - przerzutka tył = Deore tez mam zamiar zmienic na XT - przerzutka przod = LX - hamulce = Hayes HFX 9 XC - obrecze = SunRims DS2-XC - Piasty = Nort SHore Extreme - oponki = IRC Mythos Kevlar - lancuch i kaseta = Deore - HG cos tam tongue.gif - akcesoria = Author - siodło = San Marco SKN OPISZCZE swoj sprzet PZDR 4aLL :-) P.S. Był ktoś w sobote w Jeleniej Górze na Eska Fujifilm BIkemaraton ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Paviarotti mi właśnie coś bunny nie idzie. No jak bym się nie trudził to ni Ch*** nie idzie masz jakiś swój sposób? Kangaroo mi wychodzi całkiem nieźle, manual też. Poświęciłem jeden dzień i jeździłem na tylnim kole aż udało mi się na manualu przejechać 100 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Mój lisek odpoczywa cały rozebrany dzisiaj dokończenie mycia i w trase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a ja sie pochwale wreszcie fotkami moje rowerku http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&fun...otouserid=92633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Fajny Drag. Jak sie jeździ z kółkiem 24" z tyłu? i jak pracuje Marcok? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a ja sie dzisiaj wku*****, koles od przerzutki XT mi napisał maila ze nie dostał potwierdzenia złożenia oferty i mam mu napisać jaka ma byc przesyłka, tak wiec w tym tygodniu nie pojeżdże, jak koles od hamulców mi napisze to samo, to ich pozabijam wszystkich :angry: :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Leader Fox Maxx Pro bardzo fajny rowerek Tylko te platformy można by wymienić na SPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.