Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

No wszystko ładnie piekie ale to wiocha straszna sklepu brak a gdzie tam prezerwatywy dopiero:/ a no i to był weekend dlugi :]

pompki nie wziąłem tylko dlatego bo jest długa jak maczeta i do mojego campusa sie nie mieści :confused:

teraz mam kolejny wydatek :rolleyes: krótka pompka

ralf tez tak mialem :D juz bylo cieplo a ja nie jezdzilem, wczoraj wraz z kolegami smigalismy po lesie strome zjazdy, dropy, galezie korzenie predkosci powyzej 50 po ogromnych piachach bylo super :D Moj drag przezyl tragiczna glebe, polecial na 1.5m w gore bo spadlem z pedalow na plecy, KASK SIE PRZYDAL :033: rower wybil sie od korzeni w powietrze, myslalem ze mam po amorku :D a to tylko kierownica sie lekko wykrzywila, mi oczywiscie nic sie nie stalo :) Ludzie uzywajcie kaskow, moze nie do takiej jazdy po bulki ale do czegos ambitniejszego to wrecz obowiazek, chociaz do zwyklej jazdy tez bylby kask wskazany.

Katsumoto ,jaką sztycę kupiłeś? Cieszę się z tego że kask staje się coraz bardziej popularny wśród ludzi-ostatnio peeełno u mnie dzieciaków z komunijnymi bajkami a na głowach kaski ,dużo także "rolkowców" w kaskach widuję :033: ....moze nie są to Met-y ,Uvex-y czy Lazery ,ale najważniejsze że kask zaczyna być modny. :)

Co prawda moja Cocainka ostatnio stoi w garażu (koło tylnie padło :033: ) ale sporo jeżdze na rowerku kumpla po naszym nowo robionym torze dirtowym. Do każdego skoku czy triku zakładam kask. Jak dostane swoją Coce z powrotem to będzie ujeżdzana przeze mnie w kasku :)

Cześć :)

Od kilku tygodni jestem posiadaczem nowego roweru.

Złożyłem go prawie w całości sam i to chyba dla mnie najwieksza frajda (oprócz jazdy oczywiście :D ).

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona LF.

Oto mój rower:

- rama LF Rover 20''

- amortyzator Suntour XCR 120mm

- korby, obie piasty, klamki, kaseta Shimano STX RC (mają juz kilka lat ale działają bez zarzutu)

- suport Alivio

- obręcze Vuelta

- V-brake Deore

- grip shift SRAM

Pozdrawiam, Binko

Chetnie zlookamy fotki - wrzuc na imageshacka i podziel sie z nami.

Ja do swojej Cocaine załozylem stare tylnie kolo (zero wzmocnien - po prostu takie najprostsze kolo jakie jest) i jakos jeżdze troche :D starego Remerxa pod wolnobieg zajechałem :) bieżnie poszly ....

Teraz mam juz troche kaski i po Dniu Dziecka zamowie sobie pancerne kółko :D najprawdopodobniej Supre MT + DT Champion i piaste Novateca oraz przeloze stary napęd z Kelly'sa i bedzie sie smigac :D potem dozbieram i zmienie LF naped na nowy.

Paviarotti, a mógłbyś mi powiedzieć jaki masz suport i jak się sprawuje w cocaine? Bo szykuje się do zmiany i nie wiem na co mam składać. Chyba, że macie jakieś ciekawe propozycje :).

Pozdrawiam

wszystkich szczęśliwych posiadaczy LF!

Tak przy temacie kółek to i ja się może pochwale bo właśnie oczekuje na nowe kółko na przód :) A przy temacie suportów to mam truvativa giga pipe team dh i osobiście mogę go polecić. Posiadam go od października zeszłego roku i póki co nie dał mi powodów do narzekania a lekko nie ma :)

Pozdro

Własnie kolo wakacji bede zmienial cały naped wraz z korbą i suportem.

Korbe biore pewnie jakas Truvativa z jednym blatem i do tego suporcik.

Myslalem nad Truvativem ale sporo mi kumepl nagadał ze sie sypaly kiedys i sie troche boje...

mane - jest jeszcze taki Truvativa na 3 maszynach i bodaj bez dopiska DH - myslalem wlasnie nad nim ew tym z DH :) dobry wybor?

A tak, są Truvativy chyba na 2,3 i 4 maszynach. Mój z tego co pamiętam jest tą wersją na 4. Uważam, że to dobry suport, bo jest przeze mnie męczony jakieś 7-8miesięcy i jeszcze nie ma luzów, nie skrzypi (odpukać w niemalowane :) ), a nie ma lekko, bo troche jeździłem amatorsko w dircie, a ostatnio praktycznie tylko śmigam po lasach w klimatach freeridowych, i do tego moja waga czasem przekracza 80kg (jak są święta czy inne okazje :) ).

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...