thrackan Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzięki, Katsumoto, ale zależy mi na wypowiedzi Warszawiaka, albo kogoś, kto niedawno osobiście widział w którymś z warszawskich sklepów Leader Foxy, bo już trzy sklepy z tej listy, które odwiedziłem są nieaktualne...:| Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Coś cicho... Foxiarze co się dzieje ?? Pisać co robicie ze swoimi Liskami mój wymaga nowej sztycy i wymiany pancerzy i linek Tylko nie mam kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 mój wymaga wymiany nowego suportu... Nie na 100% ae to chyba najbardziej prawdopodobna wersja. Na ramie nakleiłem taśmę izolacyjną, która jest podcinana przez ramię korby A to że pyka przy mocnym nacisku, to pewnie to że korba się lekko gnie i ociera o ramę ( lewym cisnę, z prawej dociera ). Czy mozliwe żeby korba alivio uginała sie pod moim naciskiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 właśnie zakupiłem rame Leadera Fox'a - Rover i nie moge sie doczekac przesyłki plznuje jeszcze zakupic amora - axon d-rl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 aaaa :D Nadeszła wiekopomna chwila, Katsumoto przestaje być rodzynkiem :P :lol: gratuluję wyboru, jak coś poskładasz na tej ramie to opisz specyfikację i wrzuć fotki pozdro hmm, a moze to Spider jako jedyny ma factora? Kurcze bo nie pamietam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 aaa moja rama nie jest już jedyna!! Ale witamy w klubie Mycek Chyba tylko Spider ma Factora. Co do twojego problemu Mrpawel sprawdź czy suprot masz mocno dokręcony, bo różnie z tym bywa i często z tego powodu są kłopoty, mi stukał pedał bo nie był dokręcony,m teraz zainwestowałem w SPD i jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 odkręcałem i dokręcałem już 2x Może tam trzeba zastosować jakiś smar specjalny ? który lepiej bedzie 'trzymał'? Nie pierwszy raz przecież wymieniałem suport, a tu takie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 na razie przekladam osprzet z kellysa scorpio, zmieniam tylko rame i amora i musze stery i mostek bo tam były 1' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A co Cie zraziło do kellysa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 rama 1' - co za tym idzie małe mozliwosci co do wyboru widelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 heh..u mnei do wymiany bedzie (jakoś na wakacje) cudowna korba z pozrywanymi gwintami ,która ładnie strzela jak się depnie. Poza tym chce nowego XT do tyłu i XT do przodu. ehh...plany ,tylko $$$ brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ja kupiłem rame ale jak zamówie widelec to kasy braknie na stery i mostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja się zastanawiam czy odrazu kupić dobrą sztyce z rodziny Truvativa czy coś tańszego jak np. zoom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kup Truvativa Xr -fajna dobrze wykonana sztyca...bdb wygląda nie skrzypi i dobrze trzyma siodło na swoim miejscu. Moge polecić w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mycek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 polecisz mi moze jakies stery + mostek, zeby nie byly bardzo drogie ale dobre i wytrzymale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dużo dobrych opnii słysze o sterach Accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 HIHI a moj LF wreszcie prawie gotowy Jeszcze dołożę wewnętrzny rockring i wymienię fragment pancerza przerzutki bo po wymianie przerzutki okazał się troszkę przykrótki Hehe po wymianie kółek i napędu wreszcie fajnie się jeździ (mój biały mercedes ) pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jak sie chwalić to sie chwalić nakręciłem 200km na swoim "franku" mimo braku dużej ilości czasu :] w poprzednim tygodniu ; najwiekszy trip to 65km po lesie drogach piaszczystych polnych i asfalcie(40%) Jak na razie to jestem pedantem i czyszcze go po każdej wycieczce choć raz miałem ze 2 kg błota- (mułu z okolic rzeki której wody opadły ale gleba została błotnista) na oponkach i mi sie nie chciało dłubac wiec razno odpadło samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 MYCEK Jak porządne i tanie stery to tylko VP-robione na licencji Cane Creek Tuaj możesz zakupić a co do mostka : PROMAX , Accent . Taki mosteczek accenta posiadam ,mocno tryma kiere jest ładny i nie skrzypi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzis mi pekla ta redukcja do koncowki na pancerzu (tam gdzie jest przelotka na przewody hydrauliczne) Jak kupowalem rame to z trudem ale znalazlem w jednym serwisie tyle ze jedna aluminiowa, a druga plastik no i plastik poszedl dzis... :glare: Nie wiem jak to dokladnie nazwac wiec zalaczam fotki tej aluminiowej redukcji Znowu zjezdzilem caly Krakow zeby znalezc cos takiego (45km ) znalazlem w koncu tyle ze znowu plastik. Bylo kiedys cos o szukaniu wlasnie tej czesci. Nie wiecie gdzie dorwac takie aluminiowe bo nie ufam temu plastikowi juz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Spike wiem że Fazi to kupował ale nie wiem gdzie i jakie więc jak chcesz to go zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja też kupowałem to tam gdzie Fazi sklep sie nazywa rowery rybczyński i jest niestety w Poznaniu ale ma sklep internetowy Fachowo sie to nazywa ogranicznik pancerza ale nie wie gdzie w krakowie to dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 dzieki Niestety w sklepie internetowym nie maja tego. Moze zadzwonie do nich jutro i sptam czy mi nie wysla tych ogranicznikow. Jeszcze tylko zostal mi jeden sensowny serwis w Krakowie, ktory odwiedze wczesniej. Poki co mam ten plastik ale jest gorszy niz ten poprzedni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 a ja klasycznie powiem : napisz do amigo-bike ,ja dostałem od nich te ograniczniki za free (przyszły w niecały tydzień) ,wystarczyło wysłać stosownego maila SOLIDNA FIRMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 A ja 3 dni temu dostałem Leader Focxa Maxxlife . Zrobilem na nim w ciagu dwoch dni ok 30 km.DZisiaj sobie nie pojezdze bo u nas pada deszcz Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.