Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

mój wymaga wymiany nowego suportu... Nie na 100% ae to chyba najbardziej prawdopodobna wersja. Na ramie nakleiłem taśmę izolacyjną, która jest podcinana przez ramię korby :) A to że pyka przy mocnym nacisku, to pewnie to że korba się lekko gnie i ociera o ramę ( lewym cisnę, z prawej dociera ). Czy mozliwe żeby korba alivio uginała sie pod moim naciskiem ? :(

aaaa :D :D :D Nadeszła wiekopomna chwila, Katsumoto przestaje być rodzynkiem :P :P :lol:

gratuluję wyboru, jak coś poskładasz na tej ramie to opisz specyfikację i wrzuć fotki

pozdro :)

hmm, a moze to Spider jako jedyny ma factora? Kurcze bo nie pamietam ...

aaa moja rama nie jest już jedyna!! Ale witamy w klubie Mycek :) Chyba tylko Spider ma Factora. Co do twojego problemu Mrpawel sprawdź czy suprot masz mocno dokręcony, bo różnie z tym bywa i często z tego powodu są kłopoty, mi stukał pedał bo nie był dokręcony,m teraz zainwestowałem w SPD i jest dobrze :D

HIHI a moj LF wreszcie prawie gotowy :P Jeszcze dołożę wewnętrzny rockring i wymienię fragment pancerza przerzutki bo po wymianie przerzutki okazał się troszkę przykrótki :D Hehe po wymianie kółek i napędu wreszcie fajnie się jeździ :D (mój biały mercedes :D )

pozdrówko

Jak sie chwalić to sie chwalić :(

nakręciłem 200km na swoim "franku" mimo braku dużej ilości czasu :] w poprzednim tygodniu ; najwiekszy trip to 65km po lesie drogach piaszczystych polnych i asfalcie(40%)

Jak na razie to jestem pedantem i czyszcze go po każdej wycieczce choć raz miałem ze 2 kg błota- (mułu z okolic rzeki której wody opadły ale gleba została błotnista) na oponkach i mi sie nie chciało dłubac wiec razno odpadło samo

Dzis mi pekla ta redukcja do koncowki na pancerzu (tam gdzie jest przelotka na przewody hydrauliczne)

Jak kupowalem rame to z trudem ale znalazlem w jednym serwisie tyle ze jedna aluminiowa, a druga plastik no i plastik poszedl dzis... :glare:

Nie wiem jak to dokladnie nazwac wiec zalaczam fotki tej aluminiowej redukcji :D

0604281530482kl.th.jpg

0604281531564ys.th.jpg

Znowu zjezdzilem caly Krakow zeby znalezc cos takiego (45km :confused:) znalazlem w koncu tyle ze znowu plastik.

Bylo kiedys cos o szukaniu wlasnie tej czesci. Nie wiecie gdzie dorwac takie aluminiowe bo nie ufam temu plastikowi juz :D

pozdro

dzieki

Niestety w sklepie internetowym nie maja tego.

Moze zadzwonie do nich jutro i sptam czy mi nie wysla tych ogranicznikow. Jeszcze tylko zostal mi jeden sensowny serwis w Krakowie, ktory odwiedze wczesniej.

Poki co mam ten plastik ale jest gorszy niz ten poprzedni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...