snuffi Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam! Mam kumpla ktory chce kupić rower, uparł sie koniecznie na LF ale nie wie co wybrać - ma 1000-1200zl myslal o ty: http://www.amigo-bike.pl/shop/?sub=shop&as...=795&model=2628 i o tym: http://www.amigo-bike.pl/shop/?sub=shop&as...1087&model=3364 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Linki z amigo nie działają... Lepiej podaj nazwy modeli rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 maxx life i factor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Mam wrażenie że Factor będzie lepszym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Tak jak Katsumoto lepszym wyborem bedzie Factor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 jak reszta uwazam ze Factor bedzie lepszy w poniedziałek jade zobaczyc na jakas sztyca i moze jakby jakies siodełko, zobacze ile bede miał kasy, ale sztyce na pewno jakas kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dzisiaj otrzymałem upragnione przelotki do ramki oczywiście musiałem je kupic sam były po 1zł ale musiałem jechac na drugi koniec Poznania bo w mojej okolicy albo nie wiedza co to takiego albo nie maja i nie bedą mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Buty są w drodze a LF dostanie pedały Time Atac Alium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 a ja sobie dzisiaj kupiłem sztyce Kross czarna 350mm za 39zł, nawet fajna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A mi dzisiaj w Cocaine rozleciała się totalnie ośka od tylnej piasty... Nie wytrzymam :/ musze zmienic koło i na kasete bo te wolnobiegi to o kant du#y mozna potłuc :/ ale to i tak nie predko bo musze naped w drugim rowerze zmienic. Kurde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 zwazyłem siodełko i sztyce, wyszło mi 550-600g myslałem ze bedzie cos koło 750-800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 mi również rozleciało sie tylne kolo tzn piasta i obręcz jakoś sie zwichrowała. Ale dzisiaj zamawiam już kółko na piaście novatec'a i obręczy alexrims'a DH22 :-) kolejnym zakupem beda oponki IRC SERAC (i tu jeszcze mam dylemat między 1,95 a 2,10-ale bardziej chyba 2,10) A najlepsze w tym wszystkim jest to, że zakupy sponsoruje Urząd Skarbowy (czyt. zwrot podatku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyl Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ten wyzej to Ja. jakoś mnie nie zalogowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ja dzisiaj zerwałem łańcuch HG58 ,umyłem cały napęd ,zakupiłem licznik Trelock fc-304. ...jestem średnio zadowolony ,szczególnie z tego łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dzisiaj skręciłem korbę i zaopatrzyłem łańcuch w spinkę ,Leader znowu śmiga ...łańcuch mam na 9 ,spinka jest na 8 ale jakoś daję radę i nigdzie nie ociera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 dzisiaj będzie sporo śmigania bo chyba dzisiaj wszystko przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RzEmIeN - ze szkoly Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Moglbym wiedziec jakie piasty polegly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyl Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 u mnie padło coś o nazwie Shimano FH-RM540-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 dokręciłem dzisiaj wkład suportu, bo chyba za słabo to zrobiłem przy montażu, i w pewnym położeniu korby odczuwalny był niewielki uskok. A mnie w rowerze nic bardziej nie w kurza niż jakieś luzy, skoki czy szarpnięcia podczas silnego kręcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja w zasadzie mam luzy wszędzie poza amortyzatorem Żart wszystko siędobrze trzyma oza klamkami i przerzutką tył :] A nadal czekam na pedały i buty mam nadzieję że poczta jutro pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgadzam sie w zupełności z mrpawel ; nie ma nic gorszego od luzów trzaskań skrzypień podczas ostrej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam ponownie Tym razem z troche zmodyfikowanym sprzętem - zmieniłem amorek, tylne koło, hamulec i drobne rzeczy typu siodło, sztyca czy gripy Amorek zamontowałem dosłownie przed chwilą więc jutro jego test :] A tu fotka - http://www.pinkbike.com/photo/802264/ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzisiaj leader zyskał : Stery VP-A42E ,czarny koszyk KBIX ,licznik Trelock FC-304. Pięknie ..w planach jeszcze zacisk podsiodłowy na imbus ,oraz nowe klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 U mnie LF zyskał tylko pedały Na buty jeszcze muszę zaczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 A moj LF zyskal tylko nowy smar w amorze bo sie okazalo ze stary (litowy) wyzera magnezowe golenie i trzeba bylo dzialac dostalby nowe pedaly i hamulce jakbym mial zbedne jakies 1500 zl, a ze nie mam nawet 50 to Lisek musi zapomnec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.