Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

no nieźle go ubrudziłeś, ciekawe kiedy mój taki bedzie, musze kiedys jak bede miał juz go gotowego wybrac w jakas ochdna pogode do lasu i nie zwracac uwagi na zadne błoto, to tez tak bedzie wygladał :D

no raczej powinno starczyc, ale na takich przełożeniach to raczej lepiej byłoby nie jeździc

zakupilem sobie disiaj stery no i kupilem sobie accenty tylko powedzcie mi czy jak juz wszystko mam wlozone bo ta "przykrywka" z napisami aheadset to czy mam ja wbic jak najmocniej ?? np. młotkiem czy zamontowac podkladke i przyciagnac to ??:> prosze o szybka odp bo nie wiem co zrobic a amor mi sie tak nieladnie rusza jakby mial luzy :P:P:P

ja tez mam stery accenta, i mi ta przykrywka lekko wchodziła, na to podkładki, mostek i dociągasz kapsel, zakrecasz mostek i koniec, a moze jakies nieróznosci sa na tej "przykrywce" i temu nie chce wchodzic

zważyłem dzisiaj tylne koło, wyszło mi ze wazy ok.2500gram, to z wszystkich informacji z neta wynika ze samo koło waży 1190g, to czyli ze opona CST 1,95 i detka Rubena oraz opaska waża 1300g, z tego bedzie jakies 1100g opona :029: normalnie chyba ide te opony zaraz spalić, chyba je wymontuje i kupie IRC Mythos 1,95, ktore waza chyba 550g, czyli na samych oponkach bede ponad 1kg do przodu :)

a wydawalo mi sie ze nie sa az takie ciezkie te CST :lol:

ale bez kasety

piasta z zaciskiem ok. 465g

szprychy: ok. 215g

obrecz: 510g

to razem bedzie: 1190g

to na opone, detke i opaske zostaje 1310g :lol: :lol:

no chyba ze moze jakies ciezkie powietrze mam w detkach :)

to wychodzi ze opona wazy sporo ponad 1kg

Ralf całkowicie sie zgadzam z Tobą musimy spalic te oponki na polu albo jak najszybciej je zajechać mam ten sam problem wagowy

samo koło tylnie z piastą LX na obreczy vuelta i szprychy waży niewiele ponad kilogram czyli dla mnie mega lekkie ~1100g no ale razem z kultowymi CST i revelacyjnami detkami innova to już 2450g wiec klamot straszy z tak dobrego koła z przednim jest podobnie ale to jest nieco lżejsze z wzgledu na piaste

Moze jakieś conti sobie lajsne na nastepny sezon :]

no to moze i przepłaciłem, ale kupiłem je w sklepie, gdzie chyba nie wiedzieli sami ile kosztuja, bo kupiłem na tył za 21.5zł, po czym za 20 minut przyjechałem i kupiłem za 21zł :P

ale bede robił wszytko zeby je jak najszybciej zedrzec, ciekawe ile wytrzymia :)

nciekawe ile wytrzymia :D

to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie :twisted: :twisted: :twisted: Mi w pierwszym rowerze ( wigry 3 ) opona z tyłu na góra mieisiąc starczała :) A jeździłem może 1/5 tego co teraz ;) ehh dzieciństwo i każdy wiraż pokonywany 'z piskiem' :) To były lata :030:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...