michaelo Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a takie pytanko czy po skróceniu łańcucha powinno go starczać na przełozenie 3:1 czyli na 2 najwieksze zebatki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no nieźle go ubrudziłeś, ciekawe kiedy mój taki bedzie, musze kiedys jak bede miał juz go gotowego wybrac w jakas ochdna pogode do lasu i nie zwracac uwagi na zadne błoto, to tez tak bedzie wygladał no raczej powinno starczyc, ale na takich przełożeniach to raczej lepiej byłoby nie jeździc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Czy wszystkie spreżyny w deorku sa regulowane ?? a naliczyłem 3 bo ta od wózka jest cos słaba P.S dostałem katalog razem ze smyczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Każdy dostaje smycz poza Spiderem A dzisiaj chyba dostane opony i w końcu pośmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 dżendobry :D od 31.03.2006 stałem sie szczesliwym posiadaczem Leader Foxa wybor padl na Dragstara mam nadzieje ze bede zadowolony fotki w sygnaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 na pewno bedziesz zadowolony czekamy na fotki całego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 na pewno bedziesz zadowolony czekamy na fotki całego roweru prawde mowiac juz jestem zadowolony :D:D i chce juz jezdzic ;( ;( ale brakuje kilu czesci ale moze do konca kwietnia sie uda zlozyc machine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No to fajnie Ogór ,ja zamiast smyczy dostałem czapkę Vetta ,w sumie lepszy prezent ale ja baseballówek i tak nie noszę (leży w szafie) ,jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem owej czapeczki ,pisać pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Mi się smycz przyda bo nie mam gdzie wozić kluczy od piwnicy na rowerze a tak będą na smyczy schowane pod bluzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 zakupilem sobie disiaj stery no i kupilem sobie accenty tylko powedzcie mi czy jak juz wszystko mam wlozone bo ta "przykrywka" z napisami aheadset to czy mam ja wbic jak najmocniej ?? np. młotkiem czy zamontowac podkladke i przyciagnac to ??:> prosze o szybka odp bo nie wiem co zrobic a amor mi sie tak nieladnie rusza jakby mial luzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ogór z opisu wnioskuję, że nie bardzo wiesz co i jak więc dobra rada - udaj się z tym do serwisu. Miski od sterów już wcisnąłeś? To nie jest prosta sprawa i lepiej nie ryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ja tez mam stery accenta, i mi ta przykrywka lekko wchodziła, na to podkładki, mostek i dociągasz kapsel, zakrecasz mostek i koniec, a moze jakies nieróznosci sa na tej "przykrywce" i temu nie chce wchodzic zważyłem dzisiaj tylne koło, wyszło mi ze wazy ok.2500gram, to z wszystkich informacji z neta wynika ze samo koło waży 1190g, to czyli ze opona CST 1,95 i detka Rubena oraz opaska waża 1300g, z tego bedzie jakies 1100g opona :029: normalnie chyba ide te opony zaraz spalić, chyba je wymontuje i kupie IRC Mythos 1,95, ktore waza chyba 550g, czyli na samych oponkach bede ponad 1kg do przodu a wydawalo mi sie ze nie sa az takie ciezkie te CST :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Chyba coś pokręciłeś bo w tej wadze zawiera się jeszcze zacisk i kaseta czyli w sumie 300-350 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ale bez kasety piasta z zaciskiem ok. 465g szprychy: ok. 215g obrecz: 510g to razem bedzie: 1190g to na opone, detke i opaske zostaje 1310g :lol: :lol: no chyba ze moze jakies ciezkie powietrze mam w detkach to wychodzi ze opona wazy sporo ponad 1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Kup mythosy XC II 1,95 na allegro -83,99zł komplet..nei bedziesz żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 no własnie je bede kupował, tylko nie ma teraz kompletu na allegro, ale i tak na razie nie mam kasy i musze te od kombajna zajeździc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 U mnie nadal nie zapowiada się na jazde bo musze jeszcze zakonserwować piasty i przerzutki może wybiore się w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ralf całkowicie sie zgadzam z Tobą musimy spalic te oponki na polu albo jak najszybciej je zajechać mam ten sam problem wagowy samo koło tylnie z piastą LX na obreczy vuelta i szprychy waży niewiele ponad kilogram czyli dla mnie mega lekkie ~1100g no ale razem z kultowymi CST i revelacyjnami detkami innova to już 2450g wiec klamot straszy z tak dobrego koła z przednim jest podobnie ale to jest nieco lżejsze z wzgledu na piaste Moze jakieś conti sobie lajsne na nastepny sezon :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Wprawdzie ja mam Meridkę a nie LF ale mam ten sam problem co wy panowie. Cudowne oponki CST :angry: Moje ważą 880g/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja dzisiaj zakonserwowałem piasty, a stracony tydzień nadrobię jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ja to mam nadzieje ze je wytre do czerwca i kupuje cos ok. 500-600g ale te oponki sa nawet spoko jak za cene 21zł za sztuke, tylko szkoda ze takie ciężkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Uu to przedrożyłeś ja dałem po 18 zetka ale faktycznie wygladają na porzadne i niczego sobie tylko ze ta waga nie wiem co z jakościa al musza byc lepsze od moich tygrysów w starym biku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 no to moze i przepłaciłem, ale kupiłem je w sklepie, gdzie chyba nie wiedzieli sami ile kosztuja, bo kupiłem na tył za 21.5zł, po czym za 20 minut przyjechałem i kupiłem za 21zł ale bede robił wszytko zeby je jak najszybciej zedrzec, ciekawe ile wytrzymia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 nciekawe ile wytrzymia to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie :twisted: :twisted: :twisted: Mi w pierwszym rowerze ( wigry 3 ) opona z tyłu na góra mieisiąc starczała A jeździłem może 1/5 tego co teraz ehh dzieciństwo i każdy wiraż pokonywany 'z piskiem' To były lata :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Oj tak te ostre chamowania teraz żal mi opon no chyba że chamowanie kompletnie awaryjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.