Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
Jak precyzyjnie odmierzyć jak długośc łańcucha jest wymagana na jakiś specjalnych zebatkach

Wrzucasz najmniejszą zębatkę z tyłu, najmnejszą z przodu i wtedy łańcuch nie może obcierać o górne kółko przerzutki, musi tam być mała przerwa.

Napisano

niewie ktos za ile kupie takie sredniej klasy hamulce tarczowe komplet przod+tyl caly zestaw linka tarcza zaciski itp. moga byc uzywane jak ktos ma takie na sprzedaz lub wie gdzie kupic to pisac

Napisano

no mi tez nie działa, pojeździłem dzisiaj sobie na rowerku, niestety nie na LF'ie :angry:

taka piękna pogoda, chciałoby sie gdzies dalej pojechac ;)

• Mod Team
Napisano

Co do pierwszej i drugiej fotki to wydaje mi się, że przerzutka powinna być bardziej "złożona" jak łańcuch nie jest założony.

Napisano

można - zakładając nowe konto :rolleyes: Zobacz żę Barrz / Spider jest teraz fresh meat :D

a co do samego faktu - dziwne posuniecie z Twoje strony

Napisano

a no tak nie zauwazyłem ilosci postów napisanych, dopiero zajarzyłem jak przeczytałem w powitaniu, a to troche głupio, powinno sie dac tylko nicka zmienic a nie tak :rolleyes:

Napisano

prima aprilysowy żart się udał ,skoro Panowie prowadzą rozmowy na temat zmiany nicka :rolleyes: Rzeczywiście administrator może zmienić nicka ,jeśli zajdzie taka potrzeba lub chęć.

Gość Gość
Napisano

Jestenm trochre na faizie ale żarvcik przedni

Napisano

Uuuu ja tu widze ze ktoś zabalował i zbładził :D

Spider ja sie na serio nabrałem na tego nicka :P Były jasne ku temu powody ale cos mi nie pasiło z tymi postami utraconymi

Napisano

niech już troche wyschnie. bo nie chce mi sie tak po każdej jeździe bika czyścić :D

Dzisiejsza trasa ~30km, stan licznika 117km. Sukcesywnie powiększam

edit: odziwo ja nie byłem bardzo brudny :P Tylko buty i nogawki od dołu od spodni. Bardziej od przodu mnie chlapie niż od tyłu, bo z tyłu mam continentala survival pro, i zauważyłem że fajnie się spisuje, bo nie chlapie mocno błotem w jeźdźca ;)

Napisano

Jeżdziłem w różnych warunkach ale takiego czegoś jeszcze nie widziałem ;)

Wygląda jakby był zanurzony w błocie a potem wyjety z niego :(

Biedna kaseta :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...