Mod Team Odi Napisano 1 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2006 Jak precyzyjnie odmierzyć jak długośc łańcucha jest wymagana na jakiś specjalnych zebatkach Wrzucasz najmniejszą zębatkę z tyłu, najmnejszą z przodu i wtedy łańcuch nie może obcierać o górne kółko przerzutki, musi tam być mała przerwa.
Wyrox Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 niewie ktos za ile kupie takie sredniej klasy hamulce tarczowe komplet przod+tyl caly zestaw linka tarcza zaciski itp. moga byc uzywane jak ktos ma takie na sprzedaz lub wie gdzie kupic to pisac
michaelo Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 Jestem coraz pewniejszy że to był wina za długiego łańcucha tutaj sa fotki gdy przerzutka obsługuje najmniejszą zebatke i najwiekszą ostatnia zebatka ostatnia zebatka ostatnia zebatka pierwsza zebatka na pierwszych 3 jest chyba normalnie a na ostatnim no to chyba moim znadniem logiczne bo napina sie linkato ciagnie w dół
Spider Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 niestety żaden z linków do Twojej przerzutki nie działa (przynajmniej mi)
mrpawel Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 mi też nie działa, popraw coś spadam na rowerek
ralf Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 no mi tez nie działa, pojeździłem dzisiaj sobie na rowerku, niestety nie na LF'ie :angry: taka piękna pogoda, chciałoby sie gdzies dalej pojechac
michaelo Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 sorki poprawiłem linki wdała sie literka ostatnia zebatka ostatnia zebatka ostatnia zebatka pierwsza zebatka
Mod Team Odi Napisano 1 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2006 Co do pierwszej i drugiej fotki to wydaje mi się, że przerzutka powinna być bardziej "złożona" jak łańcuch nie jest założony.
Barrz Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 Zmieniłem nicka z Spider->Barrz...tamten mnie irytował ,bo kellys'a już dawno sprzedałem.
mrpawel Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 można - zakładając nowe konto Zobacz żę Barrz / Spider jest teraz fresh meat a co do samego faktu - dziwne posuniecie z Twoje strony
ralf Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 a no tak nie zauwazyłem ilosci postów napisanych, dopiero zajarzyłem jak przeczytałem w powitaniu, a to troche głupio, powinno sie dac tylko nicka zmienic a nie tak
Spider Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 prima aprilysowy żart się udał ,skoro Panowie prowadzą rozmowy na temat zmiany nicka Rzeczywiście administrator może zmienić nicka ,jeśli zajdzie taka potrzeba lub chęć.
ralf Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 Spider, a ja juz zmieniłem Twoja nazwe na liscie gg :lol:
Gość Gość Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Jestenm trochre na faizie ale żarvcik przedni
michaelo Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Uuuu ja tu widze ze ktoś zabalował i zbładził Spider ja sie na serio nabrałem na tego nicka Były jasne ku temu powody ale cos mi nie pasiło z tymi postami utraconymi
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2006 Szczerze mówiąc też dałem się nabrać chociaż wydawało mi się to wyjątkowo głupie hihi
mrpawel Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 ja już nie mam zdrowia.... http://copernicus.9lo.lublin.pl/~pgorny/1/p4020265.jpg :twisted: :twisted: :twisted: łańcuch już wyczyszczony wisi, czeka na założenie
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2006 Ło matko ładnie go urządziłeś. Mogłeś jeszcze siebie sfocić to byśmy się pośmiali
mrpawel Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 niech już troche wyschnie. bo nie chce mi sie tak po każdej jeździe bika czyścić Dzisiejsza trasa ~30km, stan licznika 117km. Sukcesywnie powiększam edit: odziwo ja nie byłem bardzo brudny Tylko buty i nogawki od dołu od spodni. Bardziej od przodu mnie chlapie niż od tyłu, bo z tyłu mam continentala survival pro, i zauważyłem że fajnie się spisuje, bo nie chlapie mocno błotem w jeźdźca
Robert Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Napisano 3 Kwietnia 2006 Że tak powiem HARDCORE Ja nadal czekam na opony może dostane je dzisiaj albo jutro
michaelo Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Jeżdziłem w różnych warunkach ale takiego czegoś jeszcze nie widziałem Wygląda jakby był zanurzony w błocie a potem wyjety z niego Biedna kaseta :|
mrpawel Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 kaseta korba i łańcuch już czyściutkie nic sie im nie stało, wyglądają jak nowe rame tez przelecialem troche. Jest ok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.