mane Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Jak dla mnie sezon trwa cały rok ;-) A teraz oczekuje bialutkiego puchu :grin: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Nio fajniuchno się pomyka , też czekam na troszkę śniegu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Witam wszystkich. Dziś mimo nienajlepszej pogody udało mi się wreszcie wyciagnąć jednego kumpla na przejażdżkę po trójmiejskich lasach :cool: W mieście przy 2-3 stopniach na plusie jest lekka mżawka natomiast poza miastem, w lesie sypie snieżek Nie było go dużo bo tylko ze 3-4 cm, ale zawsze coś :grin: Oprócz śniegu "troszke" błotka przez co po 4-ro godzinnej przejażdżce przywiozłem do domu ze 2 kilo tego syfu :eek: :twisted: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 No ja w ostatni weekend przywiozłem dużo błota, sam wyfglądałem jak jakiś co by 2 lata żył w lesie i nigdy nie prał ubrań fajnie się jeździ w zime tylko nigdy nikogo nie moge wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jest już dokonana kolejna modyfikacja w moim Lisku.Dzisiaj dostał nowe koło (alex dm-24/dt/nova tec) i hampel tarczowy na tył shimano 475.Teraz już chlapa zimowa mi nie straszna , oba koła na tarczach :-D 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 No ja mam oba na V-kach i jeszcze jakoś żyje bym już kładał sobie koła ale mój telefon się za chwile rozsypie bo to stary grat i musze kupić coś nowego Nokia 1600 mi po głowie chodzi... a później muszę kupić kask (obowiązkowo) a później... i tak mi się wszystko cały czas odkłada 8) dobra miałem na myśli obciślaka to na to jeszcze namówię rodziców. No i zaczną się i inwestycje w rower, na początek są zaplanowane buty SPD A macie jakieś plany na rozbudowe lisów :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Napisz tylko w którą stronę MTB ma przebiegać modernizacja , bo moja zmierza ku enduro bardziej. Bez względu jednak co śmigasz za styl , to powymądrzamy się na pewno by ci kasę z kieszeni wypompować. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Z vałkami to jest mega kicha... I mam nadzieje, że jak najszybciej będą fundusze na zmiane koła i tarczówke (święta idą )... Myśle, że najpierw zmienie hamulec z tyłu bo ostatnio częściej go używam niż przodu... Ogólnie ostatnio zaczął mnie nudzić już dirt i bardziej mnie kręci teraz np. jazda po lasach (jakieś lekkie amatorskie enduro czy dh ) :sss: Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ja w stronę XC i na razie w planach w rowerze jest zmiana całego napędu wraz z manetkami i przerzutkami, w chwili obecnej mam wszystko Shimano Alivio a planuje zakupić SRAMa X-7 kaseta i łańcuch również SRAM a korba jeszcze się zastanawiam między Truvativem a Accentem, ale bardziej jestem za Truvativem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ja zamierzam zainwestowac w naped SRAM'a przerzutka tył SRAM 4,0 [ kupilem okazyjnie za super cene] przerzutka przod SRAM ?? 3.0 ?? [ na xgen mnie nie stac] 37zł>115zł Kaseta PG-850 (5.0) 65-75zł Manetki???? Manetki-gripy MRX Pro [85zł] Manetki-gripy SRAM 4.0 [85zł] Łańcuch SRAM PC-48 [40zł] Doradzcie ktore manetki lepsze, oraz jaka moge dobrac przednia przerzutkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Dołączam do klubu Zamówiłem dzisiaj Cocainke Oby sie dobrze spisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Paviarotti, myśle, że Cocaine spisze się dobrze cokolwiek przez to rozumiesz A ja wreszcie doczekałem się białego puchu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Witam I ja dałaczam do klubu Zdjęcie mojego dragstara z 2004 tutaj Codziennie jeżdze na nim na poczte, wysyłać paczki , po zimie, chyba bedzie musiał przejśc generalny remont:(. pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A ja chyba w tym roku sprzedaje LF ale nie jestem do końca pewien zależy czy będe miał kase na wymarzonego KTMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Marzyciel ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 mbike, cuś nie działa zdjęcie Twojego rowerku A i witamy w teamie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 mane mi zdjęcie się ładuje bez problemu. Żaba fakt dużo mi brakuje do KTMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 A teraz już ładuje się... nie wiem czemu wtedy nie chciało... mbike, a może jakieś zdjęcie całego roweru ? :> Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Zdjęcie mojego dragstara z 2004 tutaj Potem taka ramka trafia na allegro i "posiada lekkie otarcia od pancerzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 No ale jeżeli zadrapanie nie jest do czystego aluminium to lekkie prawda 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Przyszła mi dzisiaj Cocainka Czerrrrrwona 14" mmmmniam ]:-> Pięknie się prezentuje. Nie moge sie doczekać jak jej ofiaruje amorka, szeroką kiere i krótki mostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Paviarotti, jak złożysz do kupy to zarzuć nam jakieś fotosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 No koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Pewnie, że zarzucę. Koniec składania gdy dopiszą fundusze to pewnie koniec lutego. Jak nie dopiszą to pewnie po 1 czerwca ^^ Jeszcze tylko amor, suport, mostek i kiera do pełni szczęścia (chociaż sztyca + siodło tez by sie przydały) Btw w Cocaine Durex haczy o ramę czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Naszła mnie teraz taka refleksja, że składanie roweru to fajna rzecz I przy okazji można się czegoś nauczyć o roweruch A potem ta duma, że własnoręcznie złożony rowerek (i co najważniejsze niepowtarzalny ) A i Durex nie chaczy o ramkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.