ralf Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 no ja dostalem 4 przelotki, 2 takie na pół przeciete i 2 całe, i te na pół przeciete jak dam do srodkowego kanału to jest ok, a te drugie to wogóle nie wiem po co sa, ani pancerz w nie nie wchodzi :lol: no zgadzam sie z kolega w 100%, musi pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 czyli te dłuższe musza być tak zrobiłem wcześniej :] oka ale foto i tak bedzie niezbędne:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 http://pronet.lublin.pl/~pgorny/bike/linka/p3280314r.jpg tak to wygląda Staram się wrzucić więcej fot na serwer, ale tak mi muli net że rozłancza połączenie kurcze, robiąc zdjęciez lampą, na czarnej ramie każdy pyłek widać :D a "na luźno' to wygląda tak: http://copernicus.9lo.lublin.pl/~pgorny/1/p3280313r.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 eee cos nie gra żadna z moich przelotek nie wyglada jak Twoja Z tego co widze to w twoje wchodzi pancerz bez końcówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 O to fotki sorki za ostrośc ale apart to koma :/ 1 2 3 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 a no to jak mam koncowki juz w pancerzu, to powinno sie dac z tymi ze zdjecia 4 i 5, u mnie sie da, a no to jak mozna bez koncówek wsadzic do tych drugich przelotek to nawet spoko. zrobie z hamulcem tak jak ma mrpawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ekhm, żade link do zdjęcia mi nie działa Ralf - ja też miałem na samym początku z końcówkami na linkach, ale troche czułość pracy na tym traciła, to się wszystko ruszało Odkąd zdjąłem końcówki jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Tak sie kończy moja zabawa : tutaj linka po wciśnieciu klamki pancerz który przeleciał przez przelotke coś jest nie tak i chyba kupie końcówki które ma mrpawel bedzie bankowo działało linki działają wszytskie katalog zdjątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 te przelotki też mam, one są do prowadzenia hydraulicznego przewodu hamulcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 czyli ja tych własciwych nie mam z tego wynika ?? pogrzebałęm porzadnie na forum i googlach i faktycznie powinny wygladać jak ta twoja czyli normalna jakby końcówka ale ze zgrubieniem na końcu żeby blokowało a ja nie mam takiego czegoś mam kupic czy sie domagac do ramy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Takie same przelotki miałem dołączone do Matts Sporta. michaelo jak gdzieś dostaniesz te przelotki to napisz gdzie i za ile bo z tego co wiem to niełatwo je dorwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Odnośnie przelotek zajrzyjcie TUTAJ ,od siebie moge powiedzieć że napisałem do Amigo-bike (też nie miałem tych przelotek) i za free przysłali mi po tygodniu komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrox Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 amigo bike widac chyba zawodzi napisalem meila z prozba o katalog z 2-3 dni temu na razie 0 odzewu :(I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 mi nie odpisali, tylko poprostu przysłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Tak samo mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 mi tez nic nie pisali, tylko odrazu przysłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 No to pisze do amigo o te przelotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrox Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Dobra no to czekam a po ilu dniach od zlozenia zamowienia dostaliscie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ja nie cały miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Napisałem ,że przelotki są mi bardzo potrzebne i że bez nich nei mogę jeździć-przysłali po TYGODNIU :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrox Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 acha no to poczekam:D jakos dzisiaj zle sie czuje bo wczoraj rowerem nie jezdzilem i teraz taki nieswoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a gdybym ja tylko juz miał gotowy do jazdy rowerek, taka ładna pogoda a ja na liczniku dalej 0km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A u mnie powoli rośnie wczoraj wzrosła o 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ja od lutego 2006 mam na liczniku marne 69km 3 dni jazdy. Przebieg jest troche większy, bo jeździłem więcej w styczniu ale nie miałem licznika.Prawdopodobnie dzisiaj kupię nowy napęd, jutro go zamontuję i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ja w tym roku jak na razie 177km marnie, ale będzie lepiej i maraton w Otwocku coraz bliżej wybiera się ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.