ralf Napisano 26 Marca 2006 Napisano 26 Marca 2006 mrpawel, no czysty by na pewno gorzej wygladał, a tak przynajmniej wiadomo ze rower do jazdy a nie na pokaz :lol: a taki brudny jest bardzo ładny
michaelo Napisano 26 Marca 2006 Napisano 26 Marca 2006 Witamy ; widac ze rowerek jeżdzi a nie lezy na szafie
Spider Napisano 26 Marca 2006 Napisano 26 Marca 2006 już tylko Spider jest rodzynkiem Jako jedyny ma Factor'a A no :030: i wcale nie jestem zły z tego powodu. Stary wstawiaj fotki nawet jak ma 5kg błota na ramie ,przynajmniej widać że sprzęcior jest używany a nie złożny dla picu. Liczę na to ze będziesz aktywny na forum ,a to że składałeś rowerek a nie kupiłeś gotowca mówi mi ,że masza już więdzę o roweruch. Pozdro! Spider-rodzynek I
ralf Napisano 26 Marca 2006 Napisano 26 Marca 2006 Spider, bardzo fajnie Twój rowerek sie prezentuje w galerii na 1 fotce, swietne ujecie, tylko szkoda ze nie wieksze zdjecie a jak sie jeździ na tych oponkach, bo jak mi sie wytra moje CST to tez chyba je kupie
Robert Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 Dokładnie ja bym podał fotki z chęcią po ostrym użytkowniu ale nie mam aparatu :9 znaczy ma moja siostra ale jest na studiach... Wyrox czekamy na fotki Katsumoto - były rodzynek
Spider Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Oponki jak dla mnie rewelacja. Szosa-buczą ,ale małe opory toczenia ,błoto-ok ,lód i śnieg-tutaj troszkę gorzej ale nie jest źle. Komplet 84zł od "roweromania" na allegro ,do tego są lekkie (niecałe 600g). Jedynie co do boczków można mieć zastrzeżenia ,bo są miękkie i łatwo się uginają...jednak przy mojej wadze-60ok jest bdb. POLECAM aha ..oczywiście są odpowiednio oponki front i rear ,co daje lepsze prowadzenie ,bo jak mówią :"jak coś jest do wszystkiego ,to jest do niczego ,czyt. jak jest na przód i na tył taka sama"
ralf Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 i pewnie dlatego ramki pekaja, bo nie ma ram do wszystkiego :lol: a ja tez waga lekka, bo 66kg
Wyrox Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 widac ze rower sluzy do jazdy a nie do szpanu przed znajomymi:D zapomnialem dodac ze wczoraj pojechalem w sztruksach i niestety nic z nich niezostalo i zaliczylem swoja 1 wywrotke na szczescie na sniegu:D spodnie 2 raz nalozone do wyzocenia 1 nogawka oderwana w kolanie:D
mrpawel Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 widac ze rower sluzy do jazdy a nie do szpanu przed znajomymi:D zapomnialem dodac ze wczoraj pojechalem w sztruksach i niestety nic z nich niezostalo i zaliczylem swoja 1 wywrotke na szczescie na sniegu:D spodnie 2 raz nalozone do wyzocenia 1 nogawka oderwana w kolanie:D ja tez śmigam w sztruksach, albo jeansach. Ale moje póki co dzielnie znoszą moje odchyły Dzisiaj przyszedł do mnie list z AmigoBike, w środku katalog i smycz
Robert Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 To samo co ja u mnie jest świetna pogoda, tylko że co chwile pada i dam sobie jweszcze dzisiaj spokój
ralf Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 a ja tam w spodniach nie lubie jezdzic, gdybym dzisiaj gdzies jechał dalej to chyba w spodenkach, bo tak najwygodniej. a ja od Amigo tylko dostałem katalog
michaelo Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Chłopaki mam problem posiadam piaste tylnia LX FH-M565 i kupiłem kasetke srama 5.0 ; czy tu jest potrzebna podkładka ?? bo zakręciłem kasete no i luz jest ; tak powinno być dzieki
Spider Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 a cos placi sie za ten katalog ??? Nic się nie płaci ,Amigo-Bike to świetna firma ,naprawdę interesuje się swoimi klientami -w końcuy to dystrybutor LF na Polskę Piszesz ,że masz LF'a możesz zarzucić fotkądla uwiarygodnienia i za jakies 2 tyg spodziewa się listu z upominkiem. Jestem bardzo mile zaskoczony takim podejściem do klienta. P.S co do kasety ,ja na swoim 5.0 też mam luz..ale nie wiem czy tak powninno być ,oraz czy jest tam podkładka jakaś ,bo kupiłem razem z kołem i była założona. Jednak ten luz nie wpływa na użytkowanie.
Robert Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 Chłopaki mam problem posiadam piaste tylnia LX FH-M565 i kupiłem kasetke srama 5.0 ; czy tu jest potrzebna podkładka ?? bo zakręciłem kasete no i luz jest ; tak powinno być dzieki To zależy jak duży jest luz
michaelo Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 Luz nie jest potężny no ale istnieje nie wiem w czym go określić jak chwyce z 2 stron zebatke najwiekszą i poruszam to tak z 0.5-1 mm chodzi
Puma [JFK] Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 No to chyba jest normalne, ja u siebie też tak mam.
Wyrox Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 cos niemoge znalesc nic wspolnego z katalogiem dajcie jakies instrukcje:D
michaelo Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 Ja sie zarejestrowałem wczoraj i zwykłego maila na info wysłałem i dołaczyłem zdjątko mojego LF`a dzisiaj otrztymałem odpowiedź ze wyśla w tym tygodniu :]
Mod Team Odi Napisano 28 Marca 2006 Mod Team Napisano 28 Marca 2006 Ja sie zarejestrowałem wczoraj i zwykłego maila na info wysłałem i dołaczyłem zdjątko mojego LF`a dzisiaj otrztymałem odpowiedź ze wyśla w tym tygodniu :] Wczoraj wysłałem maila z prośbą o katalog i dziś przyszła odp. że dziś wyślą
Wyrox Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 dobra wyslalem im maila z prozba o katalog:D poczekamy zobaczymy:D
michaelo Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 Malutkie pytanko do posiadaczy okablowanych maxx pro głupi sie przyznac no ale usprawiedliwia mnie fakt że robie to 1 raz z mojej wiedzy wynika ze pancerzyk do tylnego hamulca idze środkowym kanałem który jest wiekszy od innych; wygrzebałem z kartonu od ramy takie plastiki w to końcówki pancerzy z 2 stron no i bach bo przelatuje cały pancerz Jak sie to montuje w takim razie bo sie juz namózgowałem nieźle :L
mrpawel Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 no takie przelotki są, plastikowe, które trzymają linke Musi pasować zaraz zrobie zdj jak to wygląda u mnie, już robiłem ale nie wiem gdzie jest
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.