Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

bo przedni hamulec wydajniej hamuje, i cześciej używa się przedniego. Więc dlatego dąży się do uzyskania jak najlepszej wydajności tegoż hamulca :) Ale jeżeli używasz głównie tylnego, to nikt nie broni Ci założyć tarczy najpierw na tył. Indywidualna sprawa raczej :P

Siła chamowania z przodu jest to ok 75%wydajności a z tyłu 25% a więc chyba wiadomo czym lepiej się hamuje :)

Dzisiaj jak wróciłem ze szkoły, zobaczyłem w skrzynce dużą koperte i zobaczyłem na niej pieczątke Amigo-bike i dostałem:

-katalog Leader Foxa na 2006 (bardzo fajny)

-2 małe naklejki shaman racing

-3 duże i 4 małe naklejki Vetty

-szmysz AMIGO-bike

Siła chamowania z przodu jest to ok 75%wydajności a z tyłu 25% a więc chyba wiadomo czym lepiej się hamuje :)

Dzisiaj jak wróciłem ze szkoły, zobaczyłem w skrzynce dużą koperte i zobaczyłem na niej pieczątke Amigo-bike i dostałem:

-katalog Leader Foxa na 2006 (bardzo fajny)

-2 małe naklejki shaman racing

-3 duże i 4 małe naklejki Vetty

-szmysz AMIGO-bike

a wysyłałeś do nich jakiegos maila z prośbą o ten staff? Ja tez chce :D

no ,no ,no Amigo-bike się spisuję ,ja też dzisiaj dostałem kilka naklejek Vetty i .......czapkę z daszkiem -Vetta ,cena u nich 31zł :D:D:D SZOK :D ...a raczej pozytywne zaskoczenie ,nie myślałem że jakakolwiek Polska firma ,tak zadba o potencjalnego klienta...no w zasadzie sie o nich "otarłem" bo mam ramkę LF :P

a u mnie za oknem zima, wiec sie nie spiesze na razie, ale nie ma juz hamulców Avid SD 5 + klamki FR5 ;) chyba bede musiał kupic SD7 i klamki Dial cos tam za 198zł :P

Są SD5 ale w chorej cenie :) Ja za swoje dałem 55zł :P Chyba jedna z ostatnich sztuk po posezonowej cenie.

Suport: 68mm, długość ośki 122mm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...