Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

heh nie mam obejmy jeszcze :D raczej sie obejdzie bez skoków

amorek jak dla mnie bomba może dlatego ze pierwszy markowy regulacja napiecia bardzo pozadna czuc róznice blokada tez niczego sobie ale nie wiem jak w jeździe po jazdach bede relacjonował

a nie ma za bardzo sie czym chwalić :excl:

chwyty Author AGR-R 192, pedały jakies VP, osłona Woodman, obejma noname na imbus czarna, rogi ZOOM nawet fajne, dobrze mi leża w dłoni, a to ze ZOOM no to cóż... :P

w sumie wydałem 86.1 zł :D

Robicie na wiosne jakiś gruntowny przegląd bajka? Ja mam zamiar już wkrótce przesmarować piasty, rozkręcić suport, stery, przerzutki, amora, wykąpać łańcuch. Wszystko dokładnie obczyścić, przesmarować, złożyć, i rozpoczać wiosenne jeżdżenie :):) To wszystko oczywiśćie jak zniknie ostatni śnieg, co by cała praca na darmo nie poszła.

Jak z tym u Was ?

PS. Dużo śniegu jeszcze macie ;) ?

no nawet spoko ta osłona, tylko za taki kawałek jakiegos dziwnego czegoc 13.7zł :lol: :lol: :lol:

nie było innych wiec nie było wyjscia, a bardzo mi sie ta podoba

tutraj taka sama ta czarna, tylko o 20groszy droższa, jednak opłaca sie czasami cos kupic w normalnym sklepie

http://www.mbike.pl/product_info.php?cPath...products_id=369

Mój ma gruntowny przegląd przed wiosną i poażne oględziny (zwłasza napędu) po zimowych eskapadach :) wszystko oczywiście wykonuje ja, jakoś nie lubie oddawać roweru do serwisu, jeszcze muszę za to płacić kidedy zebrane narzędzia w piwnicy pozwalają rozebrać cały rower (poza zdjęciem misek od sterów)

Oj jak ja dawno sie nie udzielałem w tym temacie :)

Pora to przełamać ;)

W swoim rowerku zrobiłem gruntowny przegląd po zimie kilka dni temu, całkowite czyszczenie + smarowanko.

Modernizuje też teraz sprzęt - mam już nowe koło na tył, i rozglądam się za tarczą bo akurat więcej pieniędzy wpadło (myśle o hayes hfx 9, tyle, że nie wiem jeszcze jaki rozmiar tarczy); dziś idę zainwestować w siodełko bo obecne już wysłużone; kółko na przód zamierzam niedługo kupić (w zależności jak będe stać z gotówką), a za jakiś miesiąc, może dwa druga tarcza na przód. W następnej kolejności planuje zmienić amortyzator bo duro to jednak tylko duro, ale to nastapi raczej w drugiej połowie roku, albo i pod koniec. Póki co zmiana oleju.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...