michaelo Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 heh nie mam obejmy jeszcze raczej sie obejdzie bez skoków amorek jak dla mnie bomba może dlatego ze pierwszy markowy regulacja napiecia bardzo pozadna czuc róznice blokada tez niczego sobie ale nie wiem jak w jeździe po jazdach bede relacjonował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 skończyło się...rodzice mnie ochrzanili i nei moge sprzedać. Może i dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Spider może i dobrze... Ja zbieram każdy grosz na rame i amora, w planach GT Avalnche a z amorem się zobaczy ale raczej Rock Shox ewentualnie Marzocchi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 w planach GT Avalnche GT Zbieraj, zbieraj. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Oj czyżby zdrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Nie jestem w 100% pewien jeszcze się zastanawiam i składuje gotówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 dzisiaj sobie troche wydałem na rowerek, kupiłem pedały, osłone pod łancuch, obejme podsiodławą, rogi i chwyty, nastepna bedzie sztyca, potem hamulce a na koncu przerzutki, kaseta i łąncuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ralf napisz jakie dokładnie komponenty kupiłeś ,pochwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 a nie ma za bardzo sie czym chwalić chwyty Author AGR-R 192, pedały jakies VP, osłona Woodman, obejma noname na imbus czarna, rogi ZOOM nawet fajne, dobrze mi leża w dłoni, a to ze ZOOM no to cóż... w sumie wydałem 86.1 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 woodman ....chyba też kupię coś tej firmy ,żeby mieć bo jakoś dobrze mi się kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja kupilem sobie obejme sztycy Woodmana do Cocainy Fajna jakość i ładnie sie prezentuje tylko drogi. O taki własnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Robicie na wiosne jakiś gruntowny przegląd bajka? Ja mam zamiar już wkrótce przesmarować piasty, rozkręcić suport, stery, przerzutki, amora, wykąpać łańcuch. Wszystko dokładnie obczyścić, przesmarować, złożyć, i rozpoczać wiosenne jeżdżenie :) To wszystko oczywiśćie jak zniknie ostatni śnieg, co by cała praca na darmo nie poszła. Jak z tym u Was ? PS. Dużo śniegu jeszcze macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 krótki serwis robię po kazdym wyjeździe ->mycie->wycieranie-> na łańcuch ,przerzutki WD40...oczywiście na wiosnę dokładny przegląd ,będę musiał zakupić smar grafitowy do łańcucha i uzupełnić olej w amorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 no nawet spoko ta osłona, tylko za taki kawałek jakiegos dziwnego czegoc 13.7zł :lol: :lol: :lol: nie było innych wiec nie było wyjscia, a bardzo mi sie ta podoba tutraj taka sama ta czarna, tylko o 20groszy droższa, jednak opłaca sie czasami cos kupic w normalnym sklepie http://www.mbike.pl/product_info.php?cPath...products_id=369 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mój ma gruntowny przegląd przed wiosną i poażne oględziny (zwłasza napędu) po zimowych eskapadach wszystko oczywiście wykonuje ja, jakoś nie lubie oddawać roweru do serwisu, jeszcze muszę za to płacić kidedy zebrane narzędzia w piwnicy pozwalają rozebrać cały rower (poza zdjęciem misek od sterów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Oj jak ja dawno sie nie udzielałem w tym temacie Pora to przełamać W swoim rowerku zrobiłem gruntowny przegląd po zimie kilka dni temu, całkowite czyszczenie + smarowanko. Modernizuje też teraz sprzęt - mam już nowe koło na tył, i rozglądam się za tarczą bo akurat więcej pieniędzy wpadło (myśle o hayes hfx 9, tyle, że nie wiem jeszcze jaki rozmiar tarczy); dziś idę zainwestować w siodełko bo obecne już wysłużone; kółko na przód zamierzam niedługo kupić (w zależności jak będe stać z gotówką), a za jakiś miesiąc, może dwa druga tarcza na przód. W następnej kolejności planuje zmienić amortyzator bo duro to jednak tylko duro, ale to nastapi raczej w drugiej połowie roku, albo i pod koniec. Póki co zmiana oleju. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 heh mi sie wydaje że sobie zrobie osłonke z dętki :] całkiem fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 michaelo fajnie wygląda też opona jako osłona a tak to czekam na lepszą pogodę i na odpowiednie fundusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jeśli jaką dorwe to pewinie cos spróbuje z nia zrobic ale z dętką chyba łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 łatwiej się tnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zostały mi 3 rzeczy do kupienia : linki z pancerzami obejma kaseta a deorek na tył jest w drodze tzn sie śle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Ja jak na razie z zakupów zamówiłem sobie kask Giro Encinal http://www.cyklotur.pl/?id=3069413 w takich barwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 ja wkońcu się zdecydowałem na hamulec:) I tak od dzisiaj w moim biku jest zamontowany avid sd5:) Dla przyzwoitości wymienię też linkę i pancerze, abym mógł poczuć lepiej jego moc :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Złożyłem dzisiaj El Diablo aka Lisek fotki wieczorem, jak zgram fotki, odpoczne i w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 18 Marca 2006 Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Sorry, to wyzej to ja, zapomnialem sie zalogowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.