ralf Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 ja tez mam oponki CST, nie wiem dokładnie jaki model, zapłaciłem za nie 21zł i nawet jestem zadowolony, tylko dosc szybko sie zdzieraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ja wczoraj udałem się na jedną z najwyższych podjazdów asflatowych i zjechałem już zaczynam próby pobicia V-maxa, wczoraj już było 56,16km\h, mimo jazdy w samym asfalcie wróciełem cały mokry, i na dodatek miałem jakąś dziwną zupe w bucie Dzisiaj z rana umyłem LF'owi tylko napęd i golenie amora, a i jesze hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Wstawiam fotki mojego bajka - jeszcze nie dokonczony (skrocenie lancucha i hampelki) zdj1 zdj2 zdj3 zdj4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Dragstarek jak sie patrzy...masz te fajne obręcze ,które zawsze mi się podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ładna maszynka do świrowania Szkoda tylko, że fotki robione w słabym świetle i bez lampy bo wyszły poruszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Naprawde mam kiepski aparat udalo mi sie zrobic troszke lepsze zdjecie po otworzeniu okna 1 2 3 Tutaj nieco wiecej widac Doradzcie czym przyciac pancerze zeby sie nie zaginaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Fajna maszynka. Moja bedzie dość podobna - tyle, że z używanym w innym rowerze napędem Ale ogólnie geometria zostaje ta sama - co pół Polski ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Moj napedzik to alivio +sram 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Doradzcie czym przyciac pancerze zeby sie nie zaginaly angry.gif W pierwszym lepszym sklepie narzędziowym kupisz za kilkanaście złotych szczypce, które świetnie potną pancerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Kolega mi mówił, że dobrym darmowym sposobem jest przecięcie Boschem. Czy to prawda sprawdze w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 dzisiaj wyciągnąłem ze starego roweru hamulec Tektro i załozyłem w jego miejsce jakis noname, nawet fajnie hamuje, ale tego Tektro spróbowałem wsadzic na przód do amora XCP 75LO i co sie okazało, ze jakby nie pasuje, bez klocków jeszcze by uszło, ale z klockami wogóle sprężyna nie chwyta i wogóle by nie odbijał, a na tył pasuje, nie wiem co jest grane, zaraz jeszcze cos pokombinuje z tym, ale nie bardzo wiem co, a tamten stary hamulec noname pasował do tego XCP, te Tektro jakies inne sa chyba, może tylko na tył one pasuja :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Paviarotti co Ci jeszcze brakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ja mam wszystko Tzn nie wszystko co bym chciał, bo kilka rzeczy pójdzie ze starego roweru (m.in. cały napęd czyli klamkomanetki, przerzutki, wolnobieg i korba oraz całe koła) reszta jest w miare dobra Teraz czekam na przesyłke z Cyklotura z suportem, sztycą, podkładkami oraz linkami z pancerzami. Jak przesyłka dojdzie to składam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 To masz fajnie ja teoretycznie juz teraz moge jezdzic tylko skracamlancuch i przycinam pancerze ale bez hamulcow chociaz tylnego bedzie ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Chłopaki ,mam dla was zadanie...a mianowicie wycenę mojego bike'a TUTAJ jest jego specyfikacja i fotki. Napiszcie za ile można byłoby go sprzedać ,a ja powiem wam ile mi wyszło...zobaczymy czy się pokryje? Mam na oku okazyjnie jeden z rowerów specializeda i zastanawiem się nad sprzedażą Fox'a ...co z tego wyjdzie ,zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 1000-1100 na moje oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 sterta cześci w moim magicznym pudle rośnie pozostały mi kasetka tylnia przerzutka suport obejma i linki Ile trzba przeznaczyc na linki znalzłem w cykloturze fajny zestaw linek z pancerzami LX do hamulców za 10zł no i musze coś do przerzutek wykombinowac zmieszcze sie w 15zł jak wezme cos taniego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ja bym dał z tych czesci co podawalas niektóre ceny to 1400-1500 choc nie wiem ile opony kosztuja, rogi, a tez trzeba wziąc pod uwage, ze rowerek jest juz troche uzywany, wiec 1400-1500 a moze i mniej, przypuszczam ze wyszedł Cie cos koło tych 1500 jak go składałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ja sobie wziałem 2x linki do przerzutek Shimano + Deore LX (pancerz + linka) w komplecie na przód i tył oraz kilka pancerzy do linek. Razem wyszły mi za same linki i pancerze do hampli ok 10 zł (tanio :]), linki do przerzutek 10 zł, pancerze do przerzutek ponad 15 zł (jakies drogie były :/). Co do wyceny roweru to jednak typowałbym wiecej niz te 1100 zł, bo sprzęt niezły ale ile dokladnie to nie wiem, bo nie chce mi sie dokladnie liczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Taak na moje oko skoro o tym mowa już to miedzy 1200-1300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Zalezy tez ile uzywany i w jakim czasie, jakies papiery, gwarancje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Pierwsza sesja sorkiza jakosc ale nie mam lepszej cyfrówki(siemens s55) http://img477.imageshack.us/my.php?image=0311192 http://img48.imageshack.us/my.php?image=03...z.jpg02x1iy.jpg http://img48.imageshack.us/my.php?image=0311192550x3jt.jpg http://img203.imageshack.us/my.php?image=0311192451x3es.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Spider, juz widze rowerek na giełdzie bikeworld, ja tez myslałem nad tym zeby złożyc i sprzedac, bo gdybym wiedział ze kupie taniej amora to bym sobie kupił ramke Author Traction, ale pojezdze na nim sezon albo dwa i kupie jakas lepsza, lżejsza ramke. To ja w takim razie zamówie sztyce ZOOM, tylko sie koles pojawi na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 no to mnie trochę pocieszyliście...myślałem że ze 900zł. Opony kosztują 60zł za sztukę. Przebiegi: rama-150km kaseta+korba 1000km (lekka jazda "0" zużycia) manetki 100km łańcuch podobnie jak kaseta ..mam nadzieję na te 1200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 michaelo, jak ten amorek chodzi, działa jako tako bo tez chciałem go kupic, a kiera gieta i nisko siodełko, gdzie bedziesz tym rowerkiem jeździł :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.