Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wczoraj udałem się na jedną z najwyższych podjazdów asflatowych i zjechałem już zaczynam próby pobicia V-maxa, wczoraj już było 56,16km\h, mimo jazdy w samym asfalcie wróciełem cały mokry, i na dodatek miałem jakąś dziwną zupe w bucie :P Dzisiaj z rana umyłem LF'owi tylko napęd i golenie amora, a i jesze hamulce :D

dzisiaj wyciągnąłem ze starego roweru hamulec Tektro i załozyłem w jego miejsce jakis noname, nawet fajnie hamuje, ale tego Tektro spróbowałem wsadzic na przód do amora XCP 75LO i co sie okazało, ze jakby nie pasuje, bez klocków jeszcze by uszło, ale z klockami wogóle sprężyna nie chwyta i wogóle by nie odbijał, a na tył pasuje, nie wiem co jest grane, zaraz jeszcze cos pokombinuje z tym, ale nie bardzo wiem co, a tamten stary hamulec noname pasował do tego XCP, te Tektro jakies inne sa chyba, może tylko na tył one pasuja :lol:

Ja mam wszystko :P

Tzn nie wszystko co bym chciał, bo kilka rzeczy pójdzie ze starego roweru (m.in. cały napęd czyli klamkomanetki, przerzutki, wolnobieg i korba oraz całe koła) reszta jest w miare dobra :blush:

Teraz czekam na przesyłke z Cyklotura z suportem, sztycą, podkładkami oraz linkami z pancerzami.

Jak przesyłka dojdzie to składam :)

Chłopaki ,mam dla was zadanie...a mianowicie wycenę mojego bike'a TUTAJ jest jego specyfikacja i fotki. Napiszcie za ile można byłoby go sprzedać ,a ja powiem wam ile mi wyszło...zobaczymy czy się pokryje? Mam na oku okazyjnie jeden z rowerów specializeda i zastanawiem się nad sprzedażą Fox'a :blush: ...co z tego wyjdzie ,zobaczymy.

sterta cześci w moim magicznym pudle :blush: rośnie

pozostały mi

kasetka

tylnia przerzutka

suport

obejma i linki

Ile trzba przeznaczyc na linki znalzłem w cykloturze fajny zestaw linek z pancerzami LX do hamulców za 10zł no i musze coś do przerzutek wykombinowac zmieszcze sie w 15zł jak wezme cos taniego ??

ja bym dał z tych czesci co podawalas niektóre ceny to 1400-1500 :)

choc nie wiem ile opony kosztuja, rogi, a tez trzeba wziąc pod uwage, ze rowerek jest juz troche uzywany, wiec 1400-1500 a moze i mniej, przypuszczam ze wyszedł Cie cos koło tych 1500 jak go składałeś :blush:

Ja sobie wziałem 2x linki do przerzutek Shimano + Deore LX (pancerz + linka) w komplecie na przód i tył oraz kilka pancerzy do linek.

Razem wyszły mi za same linki i pancerze do hampli ok 10 zł (tanio :]), linki do przerzutek 10 zł, pancerze do przerzutek ponad 15 zł (jakies drogie były :/).

Co do wyceny roweru to jednak typowałbym wiecej niz te 1100 zł, bo sprzęt niezły :blush: ale ile dokladnie to nie wiem, bo nie chce mi sie dokladnie liczyc.

Spider, juz widze rowerek na giełdzie bikeworld, ja tez myslałem nad tym zeby złożyc i sprzedac, bo gdybym wiedział ze kupie taniej amora to bym sobie kupił ramke Author Traction, ale pojezdze na nim sezon albo dwa i kupie jakas lepsza, lżejsza ramke.

To ja w takim razie zamówie sztyce ZOOM, tylko sie koles pojawi na gg :blush:

no to mnie trochę pocieszyliście...myślałem że ze 900zł. Opony kosztują 60zł za sztukę.

Przebiegi:

rama-150km

kaseta+korba 1000km (lekka jazda "0" zużycia)

manetki 100km

łańcuch podobnie jak kaseta :blush: ..mam nadzieję na te 1200zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...