Robert Napisano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 To oczekujemy fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 22 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Jak uzbieram jakies 150zl na opony i detki wtedy zaczne go skrecac i cyke kilka fotek, bo na samych obreczach nie bede go stawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Na obręczach wyglada rower trochę dziwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 hehe chyba kupiłem złą ramke, która sie nie nadajde do XC :lol: http://www.allegro.pl/item87839657_fr_lead...espotykany.html co temu kolesiowi padło na mózg ze złożył cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Było już parę razy na allegro :wink: Tak to jest jak sie nie ma pojęcia o przeznaczeniu ram :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Chłopaki ,popatrzcie na nick tego gościa z allegro ,to wszystko tłumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Ten rower to kompletny hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 jakbym zobaczył ten rower na ulicy, to bym się wyłożył ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 rowerek zaisty nic tylko wyśmiac kolesia co myslicie o oponkach nokiana czy łozyska z pedałach obecnie zwykłych od aliena racinga maja koszyczki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 24 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 a ciekawe co mu padło na mózg, w cenie maxx pro by kupił jakiego draga albo cos w tym stylu, moze on ta ramke gdzie ukradł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiq Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 no i ten hardcorowy rozmiar, 20; :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 no ten rozmiar jest najlepszy, starsznie dziwny ten rowerek jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 to wyzej to moje, nie wiemczemu mnie wylogowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Rower super chyba kupie, normalnie pełen lans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 25 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 No chłopaki ..posty sobie nabijacie odnośnie tego roweru ,ja tam dzisiaj się moim LF'em pochwaliłem w miejscowych "kregach bikerów" i nie było generalnie słów krytyki ,podobał się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 A mój LF pozostaje w ukryciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 mój tez w ukryciu, a nawet jak wyjade nikt nie bedzie wiedział ze to ja bo tak szybko bede jeździł :lol: nie wiem jaka sztyce bede musiał kupic, chciałbym Truvativa bo jest taki troche do tyłu wysuniety, tylko nie wiem czy te 350mm mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Raczej wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość futryna Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Jakie stery będą pasować do ramy Leader Fox Maxx, zintegrowane czy standardowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 zintegrowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 27 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Raczej wystarczy. hmmm no własnie nie wiem, Ty tez masz 180cm, musisz miec duzo wyciagnieta sztyce zeby miec w miare pozycje na rowerze na dalsze trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Co prawda nie mam Truvativa, ale ZOOM'a i mi jak na razie starcza, mój brat ma Truvativa i jest wyższy rame ma 18 i spokojnie mu starcza te 350mm które ma Truvativ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 28 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 aha, a Spider ma chyba Truvativa, ciekawe jak jemu to stracza i ile on ma wzrostu, a moze kupie ZOOMa za 29zł i zobacze jak sie bedize jezdziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Twój wybór, ale długość Truvativa raczej starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 wyciagnąłem sztyce ze stargeo roweru, była za mała wiec ja troche owinąłem z dołu kartonem i jakos sie trzyma,dałem na wysokosc jaka by mi odpowiadała i wyszło ze sztyca wystaje na 26cm, wiec 35cm spokojnie starczy a nawet troche jeszcze bedzie zapasu jakies 2-3cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.