Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

majkel81 co to dokładnie za obręcze? Gdzieś je już widziałem. Dobrze się sprawują?

Odi' te obręcze to MACH1 Tequila koles co mi je zalatwiał to pisał ze jezdzi na tych samych podobno są mocne a co najwazniejsze tanie bo w cenie Remerxów a waga o wiele lzejsza noi ładniej sie prezentują

Zgodnie z umową :) :

obraz0025ik.th.jpg

obraz0031yg.th.jpg

obraz0031yg.th.jpg

obraz0057hv.th.jpg

obraz0069we.th.jpg

obraz0073cv.th.jpg

obraz0081gt.th.jpg

obraz0094yy.th.jpg

obraz0106ph.th.jpg

Specyfikacja:

rama LF Factor 18"

amortyzator RST Aerosa He (otwarta kąpiel olejowa)

stery no name

mostek accent AS-366AH 100mm

kierownica Truvativ XR flatbar 580mm

manetki Sram MRX PRO 3x8

chwyty Sram

rogi Specialized

klamki Avid FR5

hamulce TEKTRO BR-924

sztyca Truvativ XR 27,2mm 350mm

zacisk patent własny (imbus)

siodełko San Marco SKN

korba Shimano alivio 04

suport B.D (raczej Kinex)

pedały Shimano PD-m505

P.P Shimano alivio 04

P.T Shimano alivio 04

kaseta Sram 5.0

łańcuch Shimano HG53

Koła obręcze Saiko ,szprychy b.d piasty T.shimano paralax/P.joytech ,zaciski K.T shimano ,K.P joytech

detki B.D (zawory presta)

opony Specialized Adrenaline Pro 2.0(zwijane)

Też mi się podobają :) Parę razy widziałem na Allegro kółka na nich i się zastanawiałem czy warto, ale widzę że tak :) A znasz może dokładną wagę i szerokość?

Dokładnej wagi nie pamiętam ale kiedys jakos w grudniu przed kupnem kółek poczytałem troche i jakos mnie skłoniło na nie nawet mi sie wydaje ze to gdzies było na tym forum ale juz nie pamiętam,a wymiary z tego co przeczytałem to jest tak 559*19 wykonane są ze stopu alu 6060T6 tak na obręczy pisze noi jeszcze jakis MX to chyba model a co do tego jak sie sprawują tego jeszcze nie wiem bo jeszcze mojego rumaka ze stajni nie wyprowadziłem czekam na roztopy sniegu a na sląsku go nie brakuje mysle ze za jakies 2 tygodnie,ale czytając z recenzji pisali ze pokrzywic je to trzeba byc naprawde niezły łamaga :D chyba ze specjalnie :D ale mysle ze moje oponki 2.1 troche je uchronia

Taa rogi już obniżone ,1 jazda przebiegła pomyślnie (ok 6km) ,więcej nie dałem rady bo jest zimno i śnieg pada. :029: Fajeczka to patetnt z light-bike ,właśnie zamiast kółka avida...bo za ciężkie :D ,z wyliczeń waga wychodzi mi 12,5kg-12,7kg ,jednak dokładnej jeszcze nie znam.

no bardzo fajny ten rowerek Spider, a ja chyba jednak nie wyjade w marcu, jak dobrze pójdzie to moze na poczatku maja, no chyba ze sie stanie jakis cud :D , ale tez chyba nie bede na razie żałował po fatalna pogode głoszą :D

brakuje mi:

hamulce + klamki

przerzutki

kaseta + łancuch

gripy

sztyca + obejma

linki i pancerze

pedały

to co bym chciał to potrzebuje jakies 620zł, no ale jak bedzie trzeba to bede musiał kuypic jakis tanszy osprzet i za rok wymieniac

Gość Gość

Do ukonczenia mojego draga brakuje mi juz tylko:

-Hamulce

-Opony

-detki

Koleczka juz zamowione ;) niedlugo bede mogl sie pochwalic swoja maszyna ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...