Robert Napisano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 czekamy Spider, czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel81 Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 majkel81 co to dokładnie za obręcze? Gdzieś je już widziałem. Dobrze się sprawują? Odi' te obręcze to MACH1 Tequila koles co mi je zalatwiał to pisał ze jezdzi na tych samych podobno są mocne a co najwazniejsze tanie bo w cenie Remerxów a waga o wiele lzejsza noi ładniej sie prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Też mi się podobają Parę razy widziałem na Allegro kółka na nich i się zastanawiałem czy warto, ale widzę że tak A znasz może dokładną wagę i szerokość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 no to wszyscy juz beda smigać, a ja jeszcze musze czekac, ale przynajmniej wiecej sniegu stopnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Zgodnie z umową : Specyfikacja: rama LF Factor 18" amortyzator RST Aerosa He (otwarta kąpiel olejowa) stery no name mostek accent AS-366AH 100mm kierownica Truvativ XR flatbar 580mm manetki Sram MRX PRO 3x8 chwyty Sram rogi Specialized klamki Avid FR5 hamulce TEKTRO BR-924 sztyca Truvativ XR 27,2mm 350mm zacisk patent własny (imbus) siodełko San Marco SKN korba Shimano alivio 04 suport B.D (raczej Kinex) pedały Shimano PD-m505 P.P Shimano alivio 04 P.T Shimano alivio 04 kaseta Sram 5.0 łańcuch Shimano HG53 Koła obręcze Saiko ,szprychy b.d piasty T.shimano paralax/P.joytech ,zaciski K.T shimano ,K.P joytech detki B.D (zawory presta) opony Specialized Adrenaline Pro 2.0(zwijane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 To jeszcze podaj w miarę dokładną wagę całego roweru :wink: Rowerek fajny, jeździłeś już na tym SKN'ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Tiaaa...no z wagą to może być problem...muszę się wbićdo cioci z rowerem ,bo ona ma łazienkową elektroniczną do 50 ,czy 100g. Jutro testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ona ma łazienkową elektroniczną do 50 ,czy 100g. To co ty chcesz na niej zważyć? :lol: :wink: Ciekawi mnie czy będzie mniej niż u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Krótko: Staje na wagę bez roweru ,potem staję na wagę trzymajac rower w łapach Odejmuje wagi i mam wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel81 Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Też mi się podobają Parę razy widziałem na Allegro kółka na nich i się zastanawiałem czy warto, ale widzę że tak A znasz może dokładną wagę i szerokość? Dokładnej wagi nie pamiętam ale kiedys jakos w grudniu przed kupnem kółek poczytałem troche i jakos mnie skłoniło na nie nawet mi sie wydaje ze to gdzies było na tym forum ale juz nie pamiętam,a wymiary z tego co przeczytałem to jest tak 559*19 wykonane są ze stopu alu 6060T6 tak na obręczy pisze noi jeszcze jakis MX to chyba model a co do tego jak sie sprawują tego jeszcze nie wiem bo jeszcze mojego rumaka ze stajni nie wyprowadziłem czekam na roztopy sniegu a na sląsku go nie brakuje mysle ze za jakies 2 tygodnie,ale czytając z recenzji pisali ze pokrzywic je to trzeba byc naprawde niezły łamaga chyba ze specjalnie ale mysle ze moje oponki 2.1 troche je uchronia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Spider, generalnie chodziło mi o literówkę(g zamiast kg) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpawel Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ' date='20.02.2006, 21:48' post='161927']Spider, generalnie chodziło mi o literówkę(g zamiast kg) :wink: chodziło raczej o dokładnośc wagi - do 50 lub 100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Tak jak Mrpawel napisał ,chodziło mi od dokładność wagi ...bo nie jestem pewien czy jest odchył do 50 ,czy do 100g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 rower fajny ciekawe jak z wagą tylko jeszcze wole trochęinne rogi całkowicie proste ale co tam detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Spider sympatyczny sprzęcik Ci wyszedł. Możeby tak tylko rogi trochę obniżyć? Bo jakoś dziwnie wygląda. I ciekawy pomysł z fajką od hamulca przy tylnej przerzutce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Można kupić też taką rolke Avida na tylną przerzutke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Taa rogi już obniżone ,1 jazda przebiegła pomyślnie (ok 6km) ,więcej nie dałem rady bo jest zimno i śnieg pada. :029: Fajeczka to patetnt z light-bike ,właśnie zamiast kółka avida...bo za ciężkie ,z wyliczeń waga wychodzi mi 12,5kg-12,7kg ,jednak dokładnej jeszcze nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Lutego 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No kółko Avida fajna opcja ale drogie to a fajka z 2zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no bardzo fajny ten rowerek Spider, a ja chyba jednak nie wyjade w marcu, jak dobrze pójdzie to moze na poczatku maja, no chyba ze sie stanie jakis cud , ale tez chyba nie bede na razie żałował po fatalna pogode głoszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Czego Ci jeszcze brakuje ralf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 brakuje mi: hamulce + klamki przerzutki kaseta + łancuch gripy sztyca + obejma linki i pancerze pedały to co bym chciał to potrzebuje jakies 620zł, no ale jak bedzie trzeba to bede musiał kuypic jakis tanszy osprzet i za rok wymieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No to trochę jeszcze brekuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 no ale za to moze na koniec kwietnia uda sie naciagnąć mame na SPD moze jednak warto poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Do ukonczenia mojego draga brakuje mi juz tylko: -Hamulce -Opony -detki Koleczka juz zamowione niedlugo bede mogl sie pochwalic swoja maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 To wyzej to ja, nie wiem dlaczego mnie nie zalogowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.