Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

tak, to jest ta z oficjalnej strony, tylko ze ceny w katalogu nie podali :) , ale chyba napisze maila do Amigo Bike czy beda mieli i po ile

pisze na oficjalnej stronie ze kosztuje 600kc, a korona jest po 0,1346zł czyli wychodzi ok. 81zł, ciekawe czemu tak tanio i czy to komplet, mozna by napisac jakiegos maila do nich, tylko nie wiem jaki mail i sie spytac, tylko tez za bardzo nie wiem w jakim jezyku.

w e-shop na stronie www.leaderfox.cz jest koszulka chyba sama za 700kc, czyli jakies 95zł :D

tylko cos mi sie wydaje, ze polski dystrybutor wyskoczy z jakas astronomiczna cena moze, kiedys widziałem na allegro komplet Leader Fox, nie pamietam ile kosztował, bede obserwował na allegro, moze cos bedzie.

a ja nie wiem, bo bardzo chce sobie kupic kask, mama chyba kupi ubranka, a tata mówi zebym sobie najpierw kupil dobre przerzutki i co mi tam zostało, a kask później, i nie wiem co zrobic, ale chyba nie bede słuchał taty :P

fajny masz ten rowerek, ile masz wzrostu, dobrze Ci tak bedzie z odwrócnym mostkiem,

ależ rowery ochydnie wyglądają bez opon, jak mój stał w pokoju bez opon to musiałem koła sciągnąć i osobno postawic, bo sie nie dało na to patrzec :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...