ralf Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 tak, to jest ta z oficjalnej strony, tylko ze ceny w katalogu nie podali , ale chyba napisze maila do Amigo Bike czy beda mieli i po ile pisze na oficjalnej stronie ze kosztuje 600kc, a korona jest po 0,1346zł czyli wychodzi ok. 81zł, ciekawe czemu tak tanio i czy to komplet, mozna by napisac jakiegos maila do nich, tylko nie wiem jaki mail i sie spytac, tylko tez za bardzo nie wiem w jakim jezyku. w e-shop na stronie www.leaderfox.cz jest koszulka chyba sama za 700kc, czyli jakies 95zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 No właśnie, chyba poczekam aż cenę poda polski dystrybutor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 tylko cos mi sie wydaje, ze polski dystrybutor wyskoczy z jakas astronomiczna cena moze, kiedys widziałem na allegro komplet Leader Fox, nie pamietam ile kosztował, bede obserwował na allegro, moze cos bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 przecież w amigo-bike są spodenki i koszulki Leadre Fox'a....tylko nie wiem czy to o te wam chodzi LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 4 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 nie troche inne, te widziałem, bardzo fajne, tylko troszke drogie: koszulka krótka 135zł, spodenki krótkie 99zł, zreszta spodenki chyba sobie odpuszcze z Leader Foxa, tylko koszulke bym chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 ja koszulke i spodenki bo nie posiadam obciślaków wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 no ja tez nie posiadam tego typu odziezy, ale koszulke to bym chciał, a spodenki pewnie beda drogie, a na allegro czasami sa tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja ładnie poproszę rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 no ja tez, juz zaczynam mamie mówic o butkach spd, jeszcze kas, ubranie jakies, najwyżej bede bez kasku śmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 najwyżej bede bez kasku śmigał Kask najważniejszy jest niż ubranie i spd więc chyba lepiej i rozsądniej kupić go najpierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 a no tak, kask musze kupic bo sie chce troche w tym roku poscigac, a obiecałem koledze ze przyjade na taki jeden wyscig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No ja kask będe miał najpóźniej w marcu Potrzbny jest dla bezpieczeństwa i do startów w zawodach we łocławku takie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a ja nie wiem, bo bardzo chce sobie kupic kask, mama chyba kupi ubranka, a tata mówi zebym sobie najpierw kupil dobre przerzutki i co mi tam zostało, a kask później, i nie wiem co zrobic, ale chyba nie bede słuchał taty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyl Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja wychodzę z założenia, że najpierw trzeba mieć na czym jeździć. Bo po co mi kask skoro bedzie leżał w szafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no tak, w sumie to bardziej sie skłaniam do tego, zeby kupic lepsze przerzutki, bo po co mam za rok wymieniac, a na kask do wakacji bym nazbierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Dokładnie, jak masz co chwile coś wymieniać to kup raz na długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 no tak, tylko ja bym dosc sporo po górach jezdził, a tak w górach wyrżnąć sie bez kasku to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 dzisiaj mój lisek otrzymał nowy amor-RST aerosa he (sprężyna/olej). na fotce skok skręcony do 80mm ,ale jak ustawie 120mm to pełna AGRECHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 fajny masz ten rowerek, ile masz wzrostu, dobrze Ci tak bedzie z odwrócnym mostkiem, ależ rowery ochydnie wyglądają bez opon, jak mój stał w pokoju bez opon to musiałem koła sciągnąć i osobno postawic, bo sie nie dało na to patrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 180cm i rosnę...nei wiem co z tym mostkiem pojeżdżę i będekombinował aby dobrać odpowiednią pozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a ta Twoja ramka jakby dłuższa od mojej, albo takie ujecie fotki, ja tez bede kombinował, tylko musze czekac do konca lutego i bede mógł ruszyc ze składaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja w swoim mam mostek odwórcony i bardzo dobrze mi się jeździ, też mam Aerose tylko że TL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 tez bym chciał odwrocony mostek, lepiej mi sie tak podoba, tylko tez nie chce jezdzic jakis ekstremalnie powyginany, ale jak nizej to sie chyba szybciej pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 mój mosteczek ma 6 stopni wzniosu...ale wyglada na mniej ,więc nie będe jakoś tam extremalnie wygięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 A mi z odróconym wygodniej się jeździ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.